Jump to content

Moto Zajednica

Sprema se za 2008

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

hondica ova ljubicanstvena je perverrzna nema sta ;p ovo ce da ubije sa prodajom po americkom kontinentu ubijedjen sam u to

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se!

• Svrati ponekad, 169 postova

Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se!

I meni,josh bih dodao da mi je i design sasvim na mestu za takav motor :)

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Honda Forza 300

nije los dizajn, al` jednu stvar su usrali debelo: rezervoar je samo 17.5 lit zapremine. To se ne radi na vecem endurcu. Meni je to dovoljno da mi se ne svidja.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

nije los dizajn, al` jednu stvar su usrali debelo: rezervoar je samo 17.5 lit zapremine. To se ne radi na vecem endurcu. Meni je to dovoljno da mi se ne svidja.

Upravo to je Honda naglasila: smanjen je kapacitet rezervoara ali je autonomija POVECANA zbog znacajno smanjene potrosnje!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja