besantesteras 13 Napisano Novembar 6, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte ovo ludilo boze ima li te??? Promenio Novembar 9, 2011 član acim Priključen video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 6, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oeNLMN_RqSI#!pogledajte ovo ludiloboze ima li te??? Ovaj drugi link sto vodi do Boga ne radi. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oeNLMN_RqSI#!pogledajte ovo ludiloboze ima li te??? Woooow! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma da 320 km/h vozi sa onu nosu na glavu, Vazi.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo da imam ja bi ovo odma prodao. Kupio bi jedan R1, jedan Kawasaki VN 2000 i jednu hondu CRF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odo' se obesim... Necu, ima falinku, nema filter za vazduh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan ma da 320 km/h vozi sa onu nosu na glavu, Vazi.. vozi zaista, provereno na discovery-iju !!! nije nosa, no slem iz II svetskog rata, to ti je u Americi statusni simbol svih bajkera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si decko lud, na 200 mi se otvaraju usta i nista ne vidim ako nemam fullface a kamoli 300+ km na sat.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno , sto je mnogo , mogo je ! sa to "nosom" na glavi . Ali interesantan spot ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,posle procitanih komentara,obavezno necu ni da pogledam o cemu se radi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ajde, ajde... nemoj biti stidljiv... ... ovaj troši / 100, kao moj / sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Novembar 8, 2011 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan vidi li on ista od onih usisa za vazduh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa,pa on ne ide ni 100km/h na ovom snimku,lice bi mu se iskrivilo pri 200,a kamoli vise.... pogledajte padobrance u slobodnom padu,idu nekih 200km/h,u odnosu na ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan joj zavidnih li japanaca...a najbolji japanci...sta je sad...kita u Billa??? a sve moj do mojega, kosooki, zato sam i stavio post... samo traze gresku, neki los trip...niko da kaze...EJ BRE COVEK NAPRAVIO MASINU SNOVA A JA VOZIM JAPANSKU DRTINU- umesto to da vele...nego sad nosa na glavi, govno u gacama, e jbg, nasmejah se ziv, a bas sve japanci !!! pogledajte motore... xaxaxaxaxaxaxaxxaxa :P:P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oeNLMN_RqSI#!pogledajte ovo ludiloboze ima li te??? Ovaj drugi link sto vodi do Boga ne radi. jedino se na tebe ne odnosi predzadnji post brale...nisi kosooki...salim se...vidi se da si kulijana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Перверзија до бола... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan joj zavidnih li japanaca...a najbolji japanci...sta je sad...kita u Billa??? a sve moj do mojega, kosooki, zato sam i stavio post... samo traze gresku, neki los trip...niko da kaze...EJ BRE COVEK NAPRAVIO MASINU SNOVA A JA VOZIM JAPANSKU DRTINU- umesto to da vele...nego sad nosa na glavi, govno u gacama, e jbg, nasmejah se ziv, a bas sve japanci !!! pogledajte motore... xaxaxaxaxaxaxaxxaxa :P:P axaxaxaxa,lepo me nasmeja,zavidan na ono njesra,pa i da ide 1000 na sat,ne bi ga vozio,pre bi reko da je kinez zavidan na japance 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan joj zavidnih li japanaca...a najbolji japanci...sta je sad...kita u Billa??? a sve moj do mojega, kosooki, zato sam i stavio post... samo traze gresku, neki los trip...niko da kaze...EJ BRE COVEK NAPRAVIO MASINU SNOVA A JA VOZIM JAPANSKU DRTINU- umesto to da vele...nego sad nosa na glavi, govno u gacama, e jbg, nasmejah se ziv, a bas sve japanci !!! pogledajte motore... xaxaxaxaxaxaxaxxaxa :P:P axaxaxaxa,lepo me nasmeja,zavidan na ono njesra,pa i da ide 1000 na sat,ne bi ga vozio,pre bi reko da je kinez zavidan na japance shut a fuck up,,, i ti si kosooki...zato ne rise...da ne bi jeopo !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 9, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Testeras, ti se bas opustio. Nije tesko biti fin, pripazi na recnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim njesra od japanca i zavidan sam... BUHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA Koja provala sine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan joj zavidnih li japanaca...a najbolji japanci...sta je sad...kita u Billa??? a sve moj do mojega, kosooki, zato sam i stavio post... samo traze gresku, neki los trip...niko da kaze...EJ BRE COVEK NAPRAVIO MASINU SNOVA A JA VOZIM JAPANSKU DRTINU- umesto to da vele...nego sad nosa na glavi, govno u gacama, e jbg, nasmejah se ziv, a bas sve japanci !!! pogledajte motore... xaxaxaxaxaxaxaxxaxa :P:P axaxaxaxa,lepo me nasmeja,zavidan na ono njesra,pa i da ide 1000 na sat,ne bi ga vozio,pre bi reko da je kinez zavidan na japance shut a fuck up,,, i ti si kosooki...zato ne rise...da ne bi jeopo !!! decko imas smisla za humor,nema sta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bajk je totalno bezveze, znaci nit mozes nesto da vidis od onog sranja od usisa, preveliko i preglomazno je, siroma V8 jedva ga pokrece iz mesta i jos ruzno za medalju.. Tomahawk isto nije neka lepotica ali je bolji, a i V10-ka je V10-ka.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja. Ako na semaforu ne moras da spustis noge da ne bi pao.... SRANJE JE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...