Andrej_Hotstepper 8334 Napisano Jun 4 Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2025 at 7:48 AM, vlada53 said: Mozda se i kolega prepozna imam i snimak ...i onda naiđe moja drugarica autom, koja me je vozila pre koji dan, 16 puta sam joj rekao "ajde molim te prestani da prelaziš u drugu traku, naićiće će neko motorom - ubićeš ga". Ne kažem.. Možda je kolega preterao, možda nije imao nameru, desi se.. Srećom bez posledica ovaj put.. Ne treba odma osuđivati. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da vam kažem, neki je ludi trend postao da bajkeri mnogo brzo voze. Sredinom Maja mi je jako dobar prijatelj poginuo, koji je uzgred rečeno bio odličan vozač, jedan u 1.000 koji tako dobro kontrolišu motor i imaju toliko iskustvo. Nije vozio preterano brzo, voleo je da gasira ali sa merom i oprezom. Elem prošle sedmice sam vozio jedan prevoj na Sardiniji, sretnem grupu bajkera sa Srpskim tablicama, sve novi gs-ovi..mladi momci, ozareno pričaju kako peglaju. Ja ih malo spustih jer sam jos uvek pod utiskom gubitka prijatelja, pomenuvsi da je jedan život i da je opasno preterivati u saobraćaju.. Pogledaše me kao nekog ludaka i pobegoše. Garant su pomislili vidi ovog lika sa oderanim kombinezonom i izguljenim slajderima, sportskim motorom i on nam soli pamet , eto ako ovim slučajem momci pročitaju ovo, da znaju da nisam neka baba narikača vec sam u takvom raspolozenju bio, a saveti da se uspori bar malo i dalje stoje. Promenio Jun 6 član Gajo Sevojno 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 6 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Gajo Sevojno said: Ne znam sta da vam kažem, neki je ludi trend postao da bajkeri mnogo brzo voze. Sredinom Maja mi je jako dobar prijatelj poginuo, koji je uzgred rečeno bio odličan vozač, jedan u 1.000 koji tako dobro kontrolišu motor i imaju toliko iskustvo. Nije vozio preterano brzo, voleo je da gasira ali sa merom i oprezom. Elem prošle sedmice sam vozio jedan prevoj na Sardiniji, sretnem grupu bajkera sa Srpskim tablicama, sve novi gs-ovi..mladi momci, ozareno pričaju kako peglaju. Ja ih malo spustih jer sam jos uvek pod utiskom gubitka prijatelja, pomenuvsi da je jedan život i da je opasno preterivati u saobraćaju.. Pogledaše me kao nekog ludaka i pobegoše. Garant su pomislili vidi ovog lika sa oderanim kombinezonom i izguljenim slajderima, sportskim motorom i on nam soli pamet , eto ako ovim slučajem momci pročitaju ovo, da znaju da nisam neka baba narikača vec sam u takvom raspolozenju bio, a saveti da se uspori bar malo i dalje stoje. Mislim da nije postao trend, da je bas naprotiv sada trend oprema, bezbednost itd. Ako ne gresim i ti odavno vozis (secam te se ranije sa foruma ako nesto nisam pomesao). Mislim da se ranije, period pre 15-20 godina mnogo vise gazilo, ali bas. Tada su R-ovi bili jako popularni i bilo je normalno voziti fazon 200+ kmh na magistralama, pri tome mnogi su stvarno dobro vozili, ne mislim na klince koji su tek seli. I dan danas ima par snimaka iz tog nekog perioda tipa 2003-2010 gde se vidi kako su koliko se secam mnogi vozili i to je bilo poprilicno "normalno". Jedino sto je bilo manje saobracaja i nije bilo svih ovih mreza da se kace snimci itd. bila je retkost da neko snimi. Gde brate stade sa oderanim kombinezonom i slajderima kod GS-ovaca, reci ce "gledaj ovu sirotinju" hahah 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, to stoji da je ranije bilo više manijaka na pravcima. Nego sad bukvalno svi živi gaze.. znaš kako teraju ženske sa Švapskim i Austrijskim tablama kroz krivine.. ja se pomučim da ih pratim.. imam osećaj da voze na 110% mogućnosti.. ili sam ja zardjao ili su ovi novi motori stvarno toliko dobri pa da svaka baba moze da ga prži.. ja ne znam... Sad sam 7 dana se vozikao po Sardiniji, znaci svaka grupa koja me pretekne (jer sam vozio za uživanje legano) vozi žestoko, svaku grupu krenem par km da pratim čisto iz radoznalosti, stvarno svi voze super brzo. Promenio Jun 6 član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 6 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Gajo Sevojno said: Ma da, to stoji da je ranije bilo više manijaka na pravcima. Nego sad bukvalno svi živi gaze.. znaš kako teraju ženske sa Švapskim i Austrijskim tablama kroz krivine.. ja se pomučim da ih pratim.. imam osećaj da voze na 110% mogućnosti.. ili sam ja zardjao ili su ovi novi motori stvarno toliko dobri pa da svaka baba moze da ga prži.. ja ne znam... Sad sam 7 dana se vozikao po Sardiniji, znaci svaka grupa koja me pretekne (jer sam vozio za uživanje legano) vozi žestoko, svaku grupu krenem par km da pratim čisto iz radoznalosti, stvarno svi voze super brzo. Sve je to elektronika, AI, drogerasi bre obicni! Verujem, nisam van vozikao dugo. Sigurno im olaksava sva ta oprema danas koja je standard, a mozda samo "kasne za nama", pa tek sada uzeli da gaze, dok smo mi jos otkad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8334 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gajo Sevojno said: Ma da, to stoji da je ranije bilo više manijaka na pravcima. Nego sad bukvalno svi živi gaze.. znaš kako teraju ženske sa Švapskim i Austrijskim tablama kroz krivine.. ja se pomučim da ih pratim.. imam osećaj da voze na 110% mogućnosti.. ili sam ja zardjao ili su ovi novi motori stvarno toliko dobri pa da svaka baba moze da ga prži.. ja ne znam... Sad sam 7 dana se vozikao po Sardiniji, znaci svaka grupa koja me pretekne (jer sam vozio za uživanje legano) vozi žestoko, svaku grupu krenem par km da pratim čisto iz radoznalosti, stvarno svi voze super brzo. Ja sam rekao da više neću da vozim Jadransku... Svake godine se provozam do Pule pa obalom nazad.. Svake godine sve gore. Postalo je bezumulje, a Hrvatska policija se pravi da ne vidi, jer u septembru imaju neverovatan broj moto turista. Sve strane table, u grupicama, pretiču u krivinama, jedni drugima na točak.. Skidam kapu, svaka čast - al ja neću da budem tako pretican, imam dvoje dece i čekaju da se vratim. Promenio Jun 6 član Andrej_Hotstepper 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 6 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Švabe i Austrijanci su najgori od sve dece.. Ko pušteni sa lanca. Što u stvari i jeste... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 6. 2025. at 19:03, Andrej_Hotstepper je napisao: ...i onda naiđe moja drugarica autom, koja me je vozila pre koji dan, 16 puta sam joj rekao "ajde molim te prestani da prelaziš u drugu traku, naićiće će neko motorom - ubićeš ga". Ne kažem.. Možda je kolega preterao, možda nije imao nameru, desi se.. Srećom bez posledica ovaj put.. Ne treba odma osuđivati. Užasavaju me ljudi koji prelaze u drugu traku. To radi i moj drugar, samo što on to radi jednom rukom i trudi se da sva 4 točka pređu u drugu traku. Ne vozi brzo (50-60 km/h) ali je po meni rizičniji od onog koji vozi duplo brže a drži se svoje trake. 1000x smo mu drugar i ja rekli da se drži svoje trake ali odma krene njegova ljutnja i kenjanje kako on ima 100.000km više od nas iskustva u autu. Prošle godine smo išli nas četvoro sa njim na bovansko jezero a put do tamo je jako klizav. Vozio jednom rukom kroz krivine i u jednoj krivini proklizaju sva 4 točka. Njegova reakcija je bila ova. "u jebem ti" i dalje jedna ruka na volanu i noga na gasu. Sa 60 km/h udarimo u zemljani bedem bočnom stranom auto. 60 km/h smo išli pre proklizavanja sa toliko smo i udarili. Kočnice nisu korišćene. Auto posle udara je išao još 100m uz zemljani bedem. Kočnica i dalje nije stisnuta. Jedino je on prošao bez povreda i tražio od nas da platimo štetu na autu. I drugarica je bila bez povreda ali je dobila veliki napad panike. I tada je prelazio u drugu traku. Srećom auto nije krenuo da kliza ka suprotnoj traci jer da jeste i da je naišao auto. Bilo bi poginulih. Što je najgore.Ljudi koji prelaze u drugu traku, ne vide nijedan problem u tome. Kakvih sve retarda i pogubljenih ima za volanom. Da sam previše zahvalam svom ocu što me je naučio da vozim sigurno, što me naučio da čitam saobraćaj i u kojim situacija i na kojim mestima treba najviše da budem oprezan (jedan od primera su raskinice). Da nije bilo njegovih saveta. Vrv bi shvatio na teži način kroz situacije u saobraćaju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 7 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ti bahati majmuni su ravni ubicama. Koliko je njih samo nastradalo zbog takvih retardi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8334 Napisano Jun 7 Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dušan PN said: Užasavaju me ljudi koji prelaze u drugu traku. To radi i moj drugar, samo što on to radi jednom rukom i trudi se da sva 4 točka pređu u drugu traku. Ne vozi brzo (50-60 km/h) ali je po meni rizičniji od onog koji vozi duplo brže a drži se svoje trake. 1000x smo mu drugar i ja rekli da se drži svoje trake ali odma krene njegova ljutnja i kenjanje kako on ima 100.000km više od nas iskustva u autu. Prošle godine smo išli nas četvoro sa njim na bovansko jezero a put do tamo je jako klizav. Vozio jednom rukom kroz krivine i u jednoj krivini proklizaju sva 4 točka. Njegova reakcija je bila ova. "u jebem ti" i dalje jedna ruka na volanu i noga na gasu. Sa 60 km/h udarimo u zemljani bedem bočnom stranom auto. 60 km/h smo išli pre proklizavanja sa toliko smo i udarili. Kočnice nisu korišćene. Auto posle udara je išao još 100m uz zemljani bedem. Kočnica i dalje nije stisnuta. Jedino je on prošao bez povreda i tražio od nas da platimo štetu na autu. I drugarica je bila bez povreda ali je dobila veliki napad panike. I tada je prelazio u drugu traku. Srećom auto nije krenuo da kliza ka suprotnoj traci jer da jeste i da je naišao auto. Bilo bi poginulih. Što je najgore.Ljudi koji prelaze u drugu traku, ne vide nijedan problem u tome. Kakvih sve retarda i pogubljenih ima za volanom. Da sam previše zahvalam svom ocu što me je naučio da vozim sigurno, što me naučio da čitam saobraćaj i u kojim situacija i na kojim mestima treba najviše da budem oprezan (jedan od primera su raskinice). Da nije bilo njegovih saveta. Vrv bi shvatio na teži način kroz situacije u saobraćaju. Ljudi ne shvataju koju odgovornost imaju kad nekog voze. Ja kad nekog vozim na motoru vozim ko baba. Nije na meni da rizikujem tuđi život, isto tako, jaaako malo ljudi dozvoljavam da me vozi i u autu, a na motoru tek.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce kombi bukvalno sece ovu krivinu al iz kontra smera i naravno cigara u ruci. Ukucenje na most na Adi iz smera sajma, lik s kombijem i telefon u ruci, uključi se kao da nikog nema, ne mogu da se setim, neka poznata firma bi, nisam svojim autom bio pa nisam imao kameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1464 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovde i ti fino vozis preko pune...ne znam zasto je problem drzati se svoje trake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije, cini ti se, ima tu rupa pa malo nagazim liniju, uzak je put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10781 Napisano Jun 10 4_tocka_i_karoserija, 2185 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2025. at 5:08, Dušan PN je napisao: Što je najgore.Ljudi koji prelaze u drugu traku, ne vide nijedan problem u tome. Ima nas raznih koji ovo radimo. Već sam pisao o ovome po forumu - kroz pregledne krivine, često prelazim u drugu traku (naravno, kad nema nikog iz drugog pravca). I sečem leve krivine, i izlazim u levu traku u desnim krivinama. Ali isključivo kad je pregledno. Kad ne vidim izlaz iz krivine i šta me čeka iza, vozim kao da je zid po sred puta, pa čak i gledam da se odmaknem od zida. Neko me je pitao "zašto" - samo zbog udobnosti. Menjam radijus krivine tako da što udobnije prolazim. Jednom mi se čak i desilo da me pandur zaustavio kad sam iz desne krivine, na izlasku na pravac izašao u levu (isprekidana linija je bila, pa ni on nije bio siguran da sam u prekršaju), nego je valjda mislio da sam pijan ili sl. pa kad sam i njemu rekao da samo izlazim u drugu traku jer je udobnije, "mekše", pustio me bez kazne, a realno, vožnja suptrotnom trakom jeste ozbiljan prekršaj, bez obzira na linije i ako nema saobraćaja iz suprotnog pravca. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6326 Napisano Jun 10 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kriv, ali isto, samo kada mogu da vidim. Ne samo za prelazak nego i za brzinu, ne ulazim u krivinu brže nego što je vidim, jer ko zna dal je neko baš tu stao, prešao u moju traku, odron, rupa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 10 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da nikada ne prelazim u drugu traku i secem krivinu. Dodje mi i kao neka vezba za krivinarenje. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11140 Napisano Jun 10 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2025. at 5:08, Dušan PN je napisao: Jedino je on prošao bez povreda i tražio od nas da platimo štetu na autu. Živo me zanima na osnovu čega je tražio da mu platite štetu?? Nije taj baš u vinklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2065 Napisano Jun 10 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zaludan je napisao: Ima nas raznih koji ovo radimo. Već sam pisao o ovome po forumu - kroz pregledne krivine, često prelazim u drugu traku (naravno, kad nema nikog iz drugog pravca). I sečem leve krivine, i izlazim u levu traku u desnim krivinama. Ali isključivo kad je pregledno. Kad ne vidim izlaz iz krivine i šta me čeka iza, vozim kao da je zid po sred puta, pa čak i gledam da se odmaknem od zida. Neko me je pitao "zašto" - samo zbog udobnosti. Menjam radijus krivine tako da što udobnije prolazim. Jednom mi se čak i desilo da me pandur zaustavio kad sam iz desne krivine, na izlasku na pravac izašao u levu (isprekidana linija je bila, pa ni on nije bio siguran da sam u prekršaju), nego je valjda mislio da sam pijan ili sl. pa kad sam i njemu rekao da samo izlazim u drugu traku jer je udobnije, "mekše", pustio me bez kazne, a realno, vožnja suptrotnom trakom jeste ozbiljan prekršaj, bez obzira na linije i ako nema saobraćaja iz suprotnog pravca. Prijatelju ne bih voleo da mi dolazis u susret. Nikad. Zanimljivo mi je da je ovo ponašanje zastupljeno samo na Balkanu.. Od Slovenije pa na dalje ovakvu " udobnu " voznju retko kad vidjam. Zato kod nas je bar 90% ovakvih " hedonista ".. 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10781 Napisano Jun 10 4_tocka_i_karoserija, 2185 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Prijatelju ne bih voleo da mi dolazis u susret. Nikad. Zanimljivo mi je da je ovo ponašanje zastupljeno samo na Balkanu.. Od Slovenije pa na dalje ovakvu " udobnu " voznju retko kad vidjam. Zato kod nas je bar 90% ovakvih " hedonista ".. Razumem te, ali veruj da nikad niko nije morao da koriguje ni putanju ni brzinu zbog mene. Ne radim to kad mogu da utičem na druge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 10 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I oni likovi sto uvece prebaci na kratko pa ako vidi da ne sija iz suprotnog, isece krivinu... Zadto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Disko Nindža je napisao: Živo me zanima na osnovu čega je tražio da mu platite štetu?? Nije taj baš u vinklu Na osnovu toga što nas vozio za prvi maj na Bovansko jezero. Ako smo delili troškove za roštilj, piće, gorivo. Trebamo i za štetu i šlep. Npr vozi te taksista negde, čukne nekog i traži ti da podelite trošak. Jer si ga zvao da te vozi. Samo što drugar nije pozvan da vozi nego je pozvan da ide sa nama za prvi maj. Sa njegovim autom smo imali 5 auta u opticaju. On se ponudio da vozi i da idemo njegovim kolima. Tjt. Nije bio primoran. Ispao je tog dana još veći debil al neću previše da pišem. Otišao bi i van teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zaludan je napisao: Ima nas raznih koji ovo radimo. Već sam pisao o ovome po forumu - kroz pregledne krivine, često prelazim u drugu traku (naravno, kad nema nikog iz drugog pravca). I sečem leve krivine, i izlazim u levu traku u desnim krivinama. Ali isključivo kad je pregledno. Kad ne vidim izlaz iz krivine i šta me čeka iza, vozim kao da je zid po sred puta, pa čak i gledam da se odmaknem od zida. Neko me je pitao "zašto" - samo zbog udobnosti. Menjam radijus krivine tako da što udobnije prolazim. Jednom mi se čak i desilo da me pandur zaustavio kad sam iz desne krivine, na izlasku na pravac izašao u levu (isprekidana linija je bila, pa ni on nije bio siguran da sam u prekršaju), nego je valjda mislio da sam pijan ili sl. pa kad sam i njemu rekao da samo izlazim u drugu traku jer je udobnije, "mekše", pustio me bez kazne, a realno, vožnja suptrotnom trakom jeste ozbiljan prekršaj, bez obzira na linije i ako nema saobraćaja iz suprotnog pravca. Ja se uvek držim svoje trake. I kad je pregledno napred. Zato što mogu da ne primetim motor iza mene koji je krenuo u preticanje posle izlaza iz krivine. Svi znamo kojom brzinom motor može da pretekne i da ubrza. Skoro sam vozio auto na čestobrodicu. Iz suprotnog pravca prolazi Yamaha R1 prve generacije. Pogledam u retrovizor i vidim da se okreće. Nastavio sam da gledam pravo. Mislim da nije prošlo 5 sekundi on je proleteo pored mene sa preko 150 km/h. Usrao sam se i čudio kad je pre stigo. Zato što je na retrovizoru 5 sekundi pre bio poprilično daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: I oni likovi sto uvece prebaci na kratko pa ako vidi da ne sija iz suprotnog, isece krivinu... Zadto? Da bi ušli brže možda ili što bi moj drug reko. A jeste kako da ne. Saću da lomim auto (trapove) da bi se držao svoje trake. Možda manjak iskustva ili nedovoljno preciznosti. 100 izgovora mogu da se nađu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 10 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jao lomis trapove sto si u svojoj traci Sto bi nocu ulazio brze u nepregledne krivine? Ides na hitnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Motorcyclist je napisao: Jao lomis trapove sto si u svojoj traci Sto bi nocu ulazio brze u nepregledne krivine? Ides na hitnu? PUNGASSHOP (@pungasofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,861 likes, 5 comments - pungasofficial on March 1, 2025: "oslobodjena... Možda oni znaju. Verujem da im ovo kul. Držim se svoje trake, ne divljam, ne vozim brzo pogotovo ne noću. Samo se molim da ne naletim na ovakve budale i ako naletim da izbegnem smrt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...