Kanarinac 334 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan n94 je stariji model kacige, ne proizvodi se vise, sad se vode pod xlite pa neki broj Moguce da si u pravu, ali opet ni 888 ni 999 u startu nisu bas najjeftinije kacige, pa sam malo vise ocekivao od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i skrenuli mi sa teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 12, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dodeli svom nolanu bodove na skali od 0 do 100. Cenu Nolana u eurima podeli sa brojem bodova. Dobices koliko ti treba eura za jedan bod. Isto to uradi sa nitro kacigom. Javi mi koje si rezultate dobio. Slobodno budi subjektivan pa nitru i daj manje bodova,ipak ti ocenjujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako, ja sam ovu moju Nolan platio duplo vise nego sto kosta ta Nitro. A Nolan je bolji 5 puta od te nitro. I da jos jedna stvar, jel ti prodajes Nitro kacige ili ih uvozis ili sta vec? Posto se tako grcevit branis, i deluje kao da sam te uvredio sto sam rekao da su te kacige sranje tj da nemaju veze ne sa gornjim delom srednje klase, nego sa srednjom klasom uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 12, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napisao da ih nit uvozim nit prodajem niti da imam bilo kakve vajde od svega ovoga. Al ti je ocenjivanje mislio sam da neces biti toliko subjektivan. A Sefe koji ti je vrag. Ta nitro kaciga ima Gold Sticker British Motorcycle Sport Approved tj dozvoljena je da se koristi na trkama u Velikoj Britaniji. Ta asocijacija ima tri vrste tih Sticker i ne deli ih bas svakome. Vidi dal ima na Nolanu to, sto opet NE ZNACI da je Nolan losa kaciga. Glupo je da pricas da je nesto sranje kad nije, a pogotovo sto nisi ni probao. Ja ne vicem da su Nolan, Marushin itd kacige sranje. Veruj mi da sam KORISTIO kacige od svih Relevantnih proizvodjaca i svaka ima svoje vrline i mane. Shark mi najbolje lezi,Airoh od flip-up kaciga mi je relativno tih, Marushin lagan...A svaku sam kacigu kupovao i nosio samo da bi mi cuvala tintaru u slucaju pada. Nit me sara nit vizir nit unutrasnjost interesovala. Mozda ja gresim. E da ja se nikad u zivotu nisam branio pogotovo ne grcevito, samo sam napadao. Tako da ja ne smatram da me ti napadas. Pricamo, diskutujemo druze Kanarinac, meni je zivot pun nasilja i borbe i ovde gde smatram da smo bar vecina prijatelji napamet mi ne pada da ulazim u svadju sa nekim. Eto tako. Pozdrav. P.S. Zovem te sledeci vikend da dodjes u neki klub gde radim da popijemo pice, i da se upoznamo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, da se osvrnem na ovu Britansku asocijaciju, Nolan voze u Moto GP, nista relevantinije ne treba. I slazem se da razlicite kacige odgovaraju razlicitim oblicima glave. Npr arai mi je sranje jer me zulja )) I napisao sam negde gore da je za te pare ok i da je bolje da je ima. Samo definitivno nije vrh ponude, mozda neki daleko skuplji model koji je od kompozitnog materijala, mada ne znam dal nitro ima to u ponudi nisam pratio. Drzao sam nitro kacigu u rukama i nikako mi ne odaje utisak kvalitetne kacige. Kapiram da stiti ali mora i jos neke stvari da ispuni. E da, i sto se unutrasnjosti tice, mislim da je to veoma bitno, posto veina nas vozi po vrucinama 30+ pa kad uzegne sunce i krenes da se znojis, mislim da nije svejedno. Zbog toga sam spominjao marushin jer mi je iritirala kozu. A za pice obavezno, nisam nigde spominjao svadju Samo grcevito branjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...