gavrolini 2754 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je najobicnija prikolica, po mogucstvu sa atestom. Nije bitno ako je zardjala ili estetski nije lepa. Bitno je da ne bude kraca od 2m.Sirina nije bitna. Nesto nalik ovome..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja slikaću je da vidiš u pristojnom stanju dimenzija koje tebi ne pasuju nema atest al mislim da to nije problem ako ti treba za vožnju motora za to je dobra uz monažu šine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja slikaću je da vidiš u pristojnom stanju dimenzija koje tebi pasuju nema atest al mislim da to nije problem. ae slikaj a cenu posalji na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imama ja ovu sa linka tera 750 k . http://avala.biz/modules/mastop_publish/?tac=Auto_prikolice Kupio je novu u Kragujevcu i malo je presla . Nije vise od 3000 km a mozda ne i toliko . Vidi se i po gumama i svemu . Sve na njoj je Knott Nemacke marke jedino je sastavljaju u Kragujevcu . Ima naletnu kocnicu , rucnu , onaj tockic sto se podize i na njor gura , rezervni tocak sve kao sa slike . Jedino sto nema ciradu jer mi nije trebalo . Mogu da ti dam i jedan oklop od leksana sa cevima sto sam ja pravio ako ti se svidja i ako se dogovorimo . Cenu imas tamo pa ako ti se svidja lako ce da se dogovorimo za popust . Salim se za cenu se dogovaramo tako da predlozi ti jer nisi napisao do koje bi sume kupio prikolicu . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem ako imas neki cross motor ili slicno moze da dodje neka kombinacija za prikolicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cross motor nemam ali planiram uskoro ponovo da ga uzmem i zato mi treba prikolica na koju cu sam napraviti nosace za motor. Nemam pojma koliko prikolice vrede, ali ne planiram da dam vise od 250-300e za atestiranu. Tako da se otprilike ti tu ne uklapas. Zato sam i napisao da nije bitna estetika jer cu je i onako sredjivati i prepravljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72280-autoprikolica/ Ako vrsi posao mozemo da se dogovaramo. Tel;065/525-3162 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan SAd vidi da treba da bude duza od 2 metra, nazalost ova to nije, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Novembar 1, 2011 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan E jbg-a , ja moju poklonio zetu u zamenu za gajbu piva, bez atesta ali sa TORZIJOM. Da bio sam trezan ali besan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Novembar 2, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Druze na moto berzi potrazi,videh novu za motor 250 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze na moto berzi potrazi,videh novu za motor 250 eur aj daj link ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Novembar 2, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/prikolica-za-motore-oglas-31783/ e jbg izgleda mu je istekao oglas,ima samo ova od 300 eur,ali za 3 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...