shipi 0 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikisa73 1 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Tu se poveže instrument kada se šteluje karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan A jel tu ide samo obican sraf ili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi drugi put ponovo sve skidao, skrati ušice na plastici stop svetla da možeš da skineš stop svetlo bez skidanja kofera. A како дођеш до два шрафа која држе стоп светло,они су испод пластике носача кофера? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikisa73 1 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan A како дођеш до два шрафа која држе стоп светло,они су испод пластике носача кофера? Ta dva šrafa ne stavljaš, samo dva plehšrafa što idu kroz zaštitu nosača kofera i drže stop svetlo. Jako korisna stvar za uraditi ako neke stvari sam radiš na skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikisa73 1 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan A jel tu ide samo obican sraf ili?? Običan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan kolege pozdrav.treba mi pomoc.ne mogu nigde da nadjem rolnice za x9 250 hondin agregat.najradije bi malossi ali moze i rms posto ne mogu da nadjem nista.dimenzije 23*18 24gr hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Jun 7, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao u bellamoto....skoro sam kod njih uzeo rolnice sto tebi trebaju, mozda imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam zvao belamoto.dobro si me podsetio.zvacu ih ujutru,hvala satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Кад смо већ ту,ред је мало побољшати услове вожње,следи уградња ксенона у кратко светло и лед диода у позицију. Ксенон је узет на препоруку 6000К Н7,лед диоде средњи ценовни ранг-раде посао као блесаве Vratili se juce uvece sa putesestvija, bracabgd ispred mene je svojim farom obasjavao put cini mise duplo sire i jace. Samo da primetim posto i sam imam na svojo 9—ci xenone da su njegov mnogo bolji, cisto da pomognem nekome ako planira da stavlja...eto skoro je braca spiminjao sta je stavio u far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva najjeftuniji ksenoni obavljaju posao tj svetle ko blesavi.Razlika je u instalaciji.ova koja ide uz obične kineske zahteva malo ojačanja. Tope se džekovi jer imaju los kontakt. Za nekoga sa minimumom znanja i malo vremena ne predstavlja nikakav problem da to uspešno resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva najjeftuniji ksenoni obavljaju posao tj svetle ko blesavi.Razlika je u instalaciji.ova koja ide uz obične kineske zahteva malo ojačanja. Tope se džekovi jer imaju los kontakt. Za nekoga sa minimumom znanja i malo vremena ne predstavlja nikakav problem da to uspešno resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jun 8, 2015 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam skoro stavio xenon i progledao. H7, 4300 K. Sijalica je sa oznakom R, delimicno je zafarbana i koristi se u reflektorskim farovima (bez projektora). Tebalo bi da malo manje bljesti... Sijalica je 800 dinara a balast 3600, CN Light kinez je u pitanju. Koliko su ti vasi xenoni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio dasku,i dobro je zakucao al pre neki dan na kaldrmi mi ispala daska pa mi je skakao akumulator ko lud. Al dobro inace drzi,vratio sam ga nazad i ne mrda za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan meni je xenone ugradio drugar tako da sa ekonomskog aspekta nisam merodavan, velika razlika u odnosu na stare, ali opet ponavljam siguran sam da bracini sijaju mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan tako da sigurno ima razlike...barem u necemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi sad kopao po forumu jel moze neko da mi kaze gde se nalazi pumpa za gorivo i kako se do nje dolazi na 250 sa hondom. Stao mi je motor,u toku vožnje samo izgubio gas.u početku verglao i davao neke znakove života. Kad je malo odstojao nista.cenim da je nešto sa dovoda goriva al cu da nakupim alat i probam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Jun 9, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa ti je sa leve strane motora, tacnije skini sediste, srednji tunel i levu podnu plastiku pa ces je videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Radi pumpa baca gorivo svecica baca plavicastu varnicu.otvorio sam ispust na karbu i curi gorivo.jel ima neko neku ideju osim da mi je produvala masina...mada nebi trebalo prosle god generalka i praceno ulje konstantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Jun 9, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da se nisu odvili srafovi za stel ventila ( leva strana termo grupe ), ako je sve OK ondak proveri kompresiju i znaces na cemu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Zapusila se dizna na karbu.gorivo koje je isteklo je braon boje i fleka idaje stoji nista nije isparilo.gorivo je jedan od krivaca po majstoru.europetrol izbegavajte u sirokom luku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koje rolnice da stavim na 180 amalfi? Stavio obi kajis,mislim se fabricke rolnice da stavim...Pise svako sta hoce... Prosto covek pametan vise nije koga da slusa.Kazu da postoje i neke sportske ,ps city,pa 1000 gluposti...Sta vi mislie kolege sluterasi? Ipak ako neko zna ,zna onaj koji poseduje i vozi takav mopedic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih stavio fabričke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika, fabrika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...