Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Skini pločice i namazi vazelinom onu površinu koja ide u leziste. Naravno ne onu stranu koja ide u kontakt sa diskom. Vrati pločice i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan kako se skidaju zadnje plocice na x9 250 evolution? pokusao sam alii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DvmAndrija 2 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Piaggio X9 500ie evolution Prijavi odgovor kao problematičan @Toni Hvala na savetu.Pokusacu za vikend. Pa da me vise nije sramota kad stajem na semaforu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstorkg 0 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas primetim da mi na tabli ne pokazuje lepo predjenu kilometrazu, predjem 2-3 kilometra on na tabli podigne za samo pola kilometra (0,5).Do cega to moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima. 10x se javljam sa problemom.Pre neko vreme riknuo famozni bord kompjuter.Platih 100e za izgraban i ispucan al radi..(jako se tesko nalaze) zastitio sam ga slikonom i sve kako su lepo objasnili na ovom forumu.i posle 7 dana stane mi analogna.Blokira u jednom polozaju,ko da izgubi vezu sa digitalnim (koliko sam skontao kroz njega sve ide).na kratko se probudi i onda opet stane sve.Posumljao bi odmah na analognu da se komp ne resetuje svaki put kad okrenem kljuc.Svaki put hocu da upalim motor okrenem kontakt i na displeju mi se upale svi indikatori (izgleda kao da se resetuje) i sat mi bude --:--.Sve ostalo ostane zapamceno.Tada mi ne rade ni migavci.Jel ima jos nesto od struje sto mogu da pregledam sto moze biti povezano?Relej neki,bilo sta?Isto se ponasa sa 2 razlicita borda. Cisto da napomenem da kad mi proradi na kratko, ne desava se to na displeju.Odmah se upali i ne resetuje se sat i radi sve kako treba.Usput jel ima neko nekog dobrog vraca da skine maler sa mene jer sa svalio vec jedno 600 evrica ovog leta u ovu kantu .U pitanju je X9 sl (honda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 10, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Fanste ako nadjes vraca, posalji ga i mene. Ja sam pazario apriliu atlantic 500, posle dan ga odvezem na servis i zamenu reglera i majstor mi ga slupa.. Tako da , bolje i 600 e nego da ti stoji les u garazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Avgust 10, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa majstora za usi,ti imas manji problem Ja nisam sastavio nedelju dana bez posete istom,kad me vide prevrcu ocima Dobro mozda ga pretera malo al zar ne mozes to da ispeglas sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo, do skoro sam sve dvoumio izmedju x9 i majesty 250, ali je odluka pala na x9 zbog kocnica, mesta ispod sedista i sveukupnog izgleda u oglasima sam nasao dva komada koja mi deluju solidno pa sam hteo vas da pitam kako vam deluju na prvi pogled, pre nego sto zovnem vlasnike. http://www.polovniautomobili.com/oglas4504521/piaggio_x9/ http://www.polovniautomobili.com/oglas5030855/piaggio_x9/ video sam da pise da na jednom od ovih ne radi bord, pa me zanima da li skuter moze normalno da se vozi dok taj bord ne sredim kod nekog elektricara ili ne daj boze zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Bord je ozbiljan problem makar meni.nebi ti preporucio da se upustas u to.mora da nadjes bas za tvoj model, jako ih je tesko naci, i uglavnom te koji nadjes su uglavnom u ocajnom stanju i pred crkavanje.to je makar moje iskustvo.plus zbog male ponude i velike potraznje izbezobrazili su se majstori i traze i po 100 150e za polavan i izguljen.inace ako je 250 sa hondinim agregatom nocices da ga vozis ali u zavisnosti sta je riknulo moze da ti ne radi analogna, migavci, neki od pokazivaca ili u najgorem slucaju nista.ima nekoh koji popravljaju mada nisu uvek uspesni..a za x9 evo medele sam cuo da je problem jos ozbiljni problem..samo prenosim moje iskustvo posto upravo prolazim kroz sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan au jesu hondini, pa mi je malo lakse, ali opet cu morati da zovnem vlasnika i detaljno se raspitam sta se desava... inace, izvinjavam se sto odgovaram posle 3 dana, nisam bio pri kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje jankovic 4 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan au jesu hondini, pa mi je malo lakse, ali opet cu morati da zovnem vlasnika i detaljno se raspitam sta se desava... inace, izvinjavam se sto odgovaram posle 3 dana, nisam bio pri kompu Onako usput da ti kazem da sam gledao tog u Leskovcu kada sam kupio svoj x9 .... Na kraju sam kupio Bg-u iako sam iz iz Leskovca i cak mi je taj u Le bio jeftiniji .... ...ali bord,viljuska.... Kosta brate mili Za novac za koji gledas 250-tice ,nazalost ne postoje one u relativno dobrom stanju bolje stekaj i cekaj zimu.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je samo bord i viljuska 750e nije nesto mnogo ako sam dobro video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstorkg 0 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se lampica za kajs (BELT) pali na odredjenu kilometrazu ili kada se mozda rasteglji kajs ili kad?U pitanju je x9 500 evolution.Danas primetim kad upalim motor treperi nekih minut mozda i ugasi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bas cesljao po onom britanskom forumu x9 i ako se dobro secam belt na 500ccm se pali na predjenih 12000km ?? Deluje mi podosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije strašno 12000. Ja sam farbrički kajiš vozio 18 000, i tek onda ga zamenio. Isti agregat kao taj u X9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim, uzeo sam x9 250 od Gavra iz Subotice pre 10-ak dana, dosad je bilo lepo vreme pa nisam imao vremena da pisem na forumu sa slika se vidi da nije u bas perfektnom stanju, ima nekih stvari da se urade i farba se oljustila na par mesta, ali nista strasno, cista kozmetika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vec sam pisao o ovome ali vas molim za pomoc jer i prosli put mi niko nista nije rekao. Napunio sam rezervoar do chepa presao 101,2 km otisao na pumpu i naticio 5,8 litara ! da napomenem da je u pitanju gradska voznja bez divljanja ,znaci laganini voznja, x9 250 evolution 2004 godista. NA pocetku sezone je uradjen servis,ociscen karburator,zamenjena creva i opet nista se nije promenilo.Motor radi ok, pali ok ,garaziran,sve je ok samo potrosnja cini mi se katastrofalna!!! Molim sve forumase koji imaju ovaj model ili iskustvo sa njim da podele ovo samnom jer vise ne znam sta da radim! hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 11, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - koliko kilograma imas - kakav ti je pritisak u gumama - gde sipas gorivo - da li je fab. prenos ili imas neke modifikacije u CVT-u - stanje svecice kao i boja - da li se lako okrecu tockovi ili ima otpora ........ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Octobar 12, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan to je mnogo meni ne prelazi 4 i to ostrija voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan - koliko kilograma imas - kakav ti je pritisak u gumama - gde sipas gorivo - da li je fab. prenos ili imas neke modifikacije u CVT-u - stanje svecice kao i boja - da li se lako okrecu tockovi ili ima otpora ........ 100kg 2,2 nis fabricki prenos nova svecica NGK lako se okrecu i bez otpora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 12, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Karb verzije tesko da mogu trositi ispod 4L ( redak slucaj ) takodje ne bi trebalo biti preko 5L. E sad, tvoja kilaza je malo vece opterecenje za agregat + ako povremeno dodas suvozaca e to je vec pravo mucenje za 250cc. Posto kazes da ti je fab. prenos onda jedino logicno je karburator... ili ponovo na pregled/stelovanje ili probaj drugi karb ( sa drugog motora ) za koji si siguran da manje trosi. Kakva je boja na vrhu svecice, kod tebe mora biti crna ili ti garava kad je povecana potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan Karb verzije tesko da mogu trositi ispod 4L ( redak slucaj ) takodje ne bi trebalo biti preko 5L. E sad, tvoja kilaza je malo vece opterecenje za agregat + ako povremeno dodas suvozaca e to je vec pravo mucenje za 250cc. Posto kazes da ti je fab. prenos onda jedino logicno je karburator... ili ponovo na pregled/stelovanje ili probaj drugi karb ( sa drugog motora ) za koji si siguran da manje trosi. Kakva je boja na vrhu svecice, kod tebe mora biti crna ili ti garava kad je povecana potrosnja? Sad sam dosao sa posla,sutra cu da proverim svecicu pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan Karb verzije tesko da mogu trositi ispod 4L ( redak slucaj ) takodje ne bi trebalo biti preko 5L. E sad, tvoja kilaza je malo vece opterecenje za agregat + ako povremeno dodas suvozaca e to je vec pravo mucenje za 250cc. Posto kazes da ti je fab. prenos onda jedino logicno je karburator... ili ponovo na pregled/stelovanje ili probaj drugi karb ( sa drugog motora ) za koji si siguran da manje trosi. Kakva je boja na vrhu svecice, kod tebe mora biti crna ili ti garava kad je povecana potrosnja? Sad sam dosao sa posla,sutra cu da proverim svecicu pa javljam! Evo svecice,slikao sam telefonom pa nije bas bas,ali nije garava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15806 Napisano Octobar 14, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh lose si slikao, sve se vidi samo ne ono sto treba.... slikaj ponovo. Deluje mi da je boja svecice OK, nije garava ili ti sagorevanje je dobro. Kao sto rekoh, kad je povecana potrosnja tad je i smesa bogatija samim tim svecica je garava. Siguran si 100% da nisu stavljene lakse rolnice ili Multivar ili opruga(e) u kvacilu i tome slicno? Usput, prednja guma na 2.1b dok zadnja na 2.4b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Octobar 15, 2014 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan evo prava slika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...