Jump to content

Moto Zajednica

copija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    x9 250 evolution

copija's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Термостат сам на крају извадио мислећи да он прави проблем али се исто понаша. Сутра ћу проверити свећицу али мислим да је ок пошто је прегледана при паљењу после генералке!
  2. Нема сисицу за израду нигде,успео сам да излуфтирам систем некако али се исто дешава!
  3. То сам прво посумњао и проверио,пумпа ради одлично,пррца су добра,имао сам чак и снимак како се врти али сам сређивао слике и случајно га се обрисао! Имам само слику!
  4. Проблем је што у опште не спушта температуру,чак и сад кад је захладнило , температура константно расте,дође до црвеног упали вентилатор и у опште не скида температуру! Кад га возим на отвореном путу диже полако али и онда дође до црвеног и ако неби требало! Хладњак се проводи кад ставим лампу са једне стране види се светлост са друге! Све сам испробао и просто сам излудео!!!
  5. Убацио сам у боцу температурну сонду ,догурало је до 98 степени и упалило вентилатор али је почело да кључа и избацује течност па сам морао да затворим боцу! Невероватно ми је то којом брзином загреје систем,чак и без термостата!!
  6. Ја се још увек борим и никако да победим. Опет сам га раставио скроз испустио антифриз,поново опрао систем налио нов антифриз и све исто! Температура брзо нарасте,пређе половину ,дође до црвеног ,упали вентилатор а температуру не спушта!!! Може ли неко да објасни процес луфтирања система на х9 ако је у опште проблем у томе? Хвала
  7. Нема,импровизовани сам!
  8. Ја сам га озрачио на цреву које иде из термостата али не верујем да је то јер се исто дешавало и пре замене антифриза!
  9. Да,проблем је што у опште не враћа на половину,једино кад се угаси и одстоји десетак минута. Исто и на отвореном путу,пређе половину и полако подиже али на половину не враћа!
  10. Поздрав другари! Ево мене после неколико година и неколико мотоцикала,поново је пре две године у нашу породицу ушао један x9 250 evolution, стим што је истог власник Мика супруга. Елем,пре две недеље се десило да је избио антифриз на челу и наравно исцурео где смо уз констатацију озбиљнијег мајстора урадили генералну! Међутим и после урађене генералне мотор диже температуру! Опрали смо цео систем два пута,сипан два пута антифриз и опет исто. Извађен је у неком моменту и термостат међутим ништа се не мења,јако брзо на краткој релацији подигне температуру,дође до црвеног,упали вентилатор али температура не спада. Тек пошто се угаси и одстоји десетак минута, температура спадне! Ја се сад не сећам али мислим да је на мом прошлом х9 радна температура била тачно на половини и дизала се само на баш већим успонима и великој температури ваздуха. Немам више идеје шта би могло бити па стога молим ако је неко имао сличан случај да помогне! Унапред хвала
  11. pozdrav kupio sam danas kais za moj x9 250 evo 2004god u Kompp-u i oni mi posalju remen Daico dimenzije 826x22! ja imam podatak da je dimenzija 820x 20,8 a kad sam se cuo sa njima rekli su mi da je originalni piaggio kais duzi za 1cm i sad mi nista nije jasno. Dali taj kais sto su poslali odgovara ili da ga vracam! hvala
  12. Sad sam dosao sa posla,sutra cu da proverim svecicu pa javljam! Evo svecice,slikao sam telefonom pa nije bas bas,ali nije garava !
  13. Sad sam dosao sa posla,sutra cu da proverim svecicu pa javljam!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja