ilija.l 18 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Nasuo jutros crvenu i gas..par djirova po f.gori,vrdnik,irig,malo po gradu..milina .. taman sam se uparkirao i ovo s.... poce da sipi..izdrzacemo jos 10-ak dana Ja ne vidim svetlo na kraju tunela!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Subotu najavljuju suncanu,oko 13 stepeni,pa se moze opet uzjahati..i mene nervira to cekanje,ali do tada bar nek' vikendi posluze,prosli sam "ubio" preko 300 km ..al' je klinca i mene uhvatila kisa u nedelju na miseluku,iskisli dobrano do kuce..zena pizdi,a ja kazem nek' se dete celici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 3, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel farbao neko kocione cilindre?! Ja bi moje ofarbao , cime da ih prespricam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano April 4, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Obican sprej ce raditi posao, tu nisu velike temperature. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 5, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,eno stoje na tezgi ofarbani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom pregleda prenosa ustanovljena pukotina na kvacilu.E sad sta se ovde menja,celo kvacilo ili samo bolcna koja je napukla?I gde ovo naci uopste,koga zvati i gde pitati?Jel zna neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano April 5, 2013 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da se taj deo ima kupiti kao rezervni, mislm da strugaru ne bi bio problem da ti napravi isti takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Bando pomoc!!! Kako se zove ovaj deo i gde da ga nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da se taj deo ima kupiti kao rezervni, mislm da strugaru ne bi bio problem da ti napravi isti takav Od kojeg materijala da strugar ovo pravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano April 5, 2013 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi, pa kad bude video odmah ce znati od kog materijala da napravi, nemoj se sekirati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne sekiram .Majstor mi prosledio sliku na mail nemam deo pri ruci da vidim sta i kako . . .Zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan TAcno u ovoj nasoj drzavi ne moze sve ici kako valja... Kupim delove za servis, posalju mi pogresan uljni filter. U Piaggio servisu uzmem svecicu i ona je neodgovarajuca,pogresno mi dali ... Narucim zadnje plocice ,stignu mi kurirskom sluzbom i one ne odgovaraju! PITAM SE DOKLE VISE DA NARUCUJEM I DA MI SALJU POGRESNO?! ZAR SVAKI DEO MORAM PRVO DA SKINEM, USLIKAM ILI LICNO ODNESEM U PRODAVNICU ?!!!!!!! Servis na motoru radim 10 dana! GUme sam narucio pre 15 dana, jos nisu stigle... Pitam se sta bi bilo da uzimam na rate, sezona bi prosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Dalibore,crni Dalibore . . .Lepo oteras u servis,pa neka njih boli glava(tebe ce kad budes placao) Salim se . . .I ja sam za varijantu,da uradim sto mogu sam,ali ako nisam siguran u nesto sto radim,oteram-platim i ne razmisljam o tome vise. Skuplji su moji zivci od neke svecice i plocica . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dalibore,crni Dalibore . . .Lepo oteras u servis,pa neka njih boli glava(tebe ce kad budes placao) Salim se . . .I ja sam za varijantu,da uradim sto mogu sam,ali ako nisam siguran u nesto sto radim,oteram-platim i ne razmisljam o tome vise. Skuplji su moji zivci od neke svecice i plocica . . . Ilija vecinu stvari znam da uradim i nije mi tesko za svoj a i tudji motor, kad mogu i drugom cu pomoci. Ali brate mili da ne znaju delove da posalju, to je po meni cist neprofesionalizam! Zamenio mi je tata danas filter i svecicu .. Sutra cu da zavrsim servis i onda jos samo da podignem gume i felne kod vulkanizera! TRPIM IH JOS OVE NEDELJE, POSLE MORA BITI SVE NA MESTU INACE UJEDAM! Jesi ti svoj zavrsio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi gotov i moj skut,ali riknula mi neka bolcna na kvacilu,porucio i cekam da stigne iz B.G.Nadam se de ce biti do kraja nedelje da da sednem i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio silen blok, 2700 u piaggio servisu u NS-u. Jos to da promenim i valjda mi konacno sutra gume stizu i msm da je to to... Ulje, filteri, ofarbani cilindri,promenjene plocice, svecica, ofarbani retrovizori, nova kaciga, ofarbane rucke, promenjeno ulje za kocnice, nove gume i silen blok. Oko 35 soma! Ali vozace se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan eto, taman dodjete sad 20-og na otvaranje sezone i vidimo uzivo sve sto ste uradili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan eto, taman dodjete sad 20-og na otvaranje sezone i vidimo uzivo sve sto ste uradili... Potrudicu se da dodjem... Valjda necu imati utakmicu bas u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! opet ja... Negde sam napisao da sam skoro uzeo X9 i ne razumem se dovoljno... danas sam ga vozio posto je zelu zimu stajao u garazi, i video sam da mi je digao temp malo ispod crvenog pa kapiram da do nije normalno... dal je u pitanju nedostatak tecnosti za hladjenje ili nesto drugo? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 9, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebala da bude na pola ... i kad predje preko pola da ti se pali ventilator hladnjaka... Proveri tecnost, promeni je pa vidi sta se desava. Bar je neko moje misljenje, ako gresim neka me kolege isprave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano April 10, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da bi trebalo da na pola, a upalio se ventilator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 10, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i gume stigle ... Jos silen blok i moze se na otvaranje sezone ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Znaci privodis radove kraju . . . Meni stize deo iz Madjarske u subotu,ako bog da srece da u nedelju padne neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan pomoc.krenem da ispustim ulje,da odvrnem sraf i in oblajzne.sta da radim ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano April 11, 2013 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kirner i cekic u ruke pa udri po srafu.... dovices ga sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...