pižon 240 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Namas samo gumu, nije mnogo skup u kopiji koja verujem nista nije losija od originalnog. http://www.kompp.co.rs/catalog/rms/rezervni-delovi/retrovizori-1/retrovizor-32.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @ilija Ako hoces da dobijes slicnu boju farova preporucujem ti da stavis 4300k temperaturnu boju ksenona + se bolji vidi kad je kisa,izmaglica....a sto se tice farbanja plastike postoji velika verovatnoca da ce se ponovo kruniti ako tu ''ostecenu'' plastiku samo ofarbas sa sprejem,preporucujem ti da uzmes neku ''meksu'' smirglu 320,400 pa malo ismirglaj i ima da se kupi wurth pasta koja vraca crnu boju plastici i nju nanesi i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Plastika ide kod farbara,necu je ja raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Namas samo gumu, nije mnogo skup u kopiji koja verujem nista nije losija od originalnog. http://www.kompp.co....rovizor-32.html Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam poceo sa sredjivanjem moje x9-tke. Ulje, filtere, svecicu sam kupio "devojci" za 8.mart. Upravo sam narucio zadnje pakne i sutra treba da dobijem odgovor za zadnju gumu. Danas sam odneo motor, da mi se ofarbaju retrovizori pa polako cu da pocnem da radim servis. Kad stavim gumu i sve ostalo odradim ,imam u planu da ga celog odnesem na poliranje i voskiranje. Prosli put mi je decko naplatio 800 dinara, motor je odradio fenomenalno. Cak ga je i voskirao za te novce! ( samo sto je bio madison 150 u pitanju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Cime i kako ti poira plastike?Jel one hrapave ili ceo motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu veceras ili sutra da uradim poliranje vizira.. jer sam sinoc probao da odradim foliju i ostao mi lepak posle skidanja jer mi se nije svidjalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu,ovde se izgleda samo ja vozim,danas opet "ubio" stotku..sta ste radili do sad,zaj....... se,a!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan vozim se i ja bre.. bez vizira, al nema veze.. bitno da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,moram malo tovariti ..i kod mene bi bilo sta da se odradi po pitanju estetike,ima par ogrebotina,ali meni je bitnije da je mehanicki i tehnicki tip-top..pazario sam ga prosle godine od drugara,pre prodaje je covek zamenio kais,rolnice,gume,itd..(HVALA DISHO )..ja sam jos zamenio termostat,i sad je k'o bombonica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,moram malo tovariti ..i kod mene bi bilo sta da se odradi po pitanju estetike,ima par ogrebotina,ali meni je bitnije da je mehanicki i tehnicki tip-top..pazario sam ga prosle godine od drugara,pre prodaje je covek zamenio kais,rolnice,gume,itd..(HVALA DISHO )..ja sam jos zamenio termostat,i sad je k'o bombonica Jel se termostat menja iz predostroznosti(da te negde ne zaj..e) ili je svirnuo pa si ga menjao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan On dok radi,radi..kad zasteka primetices,spustace temperaturu u voznji.npr.,zagrejes ga pred voznju,sednes,krenes,kad ono medjutim,ode temperatura dole,a ako valja mora biti zakucana na pola,mada i to uglavnom kod tek zamenjenih termostata,jer njima sa godinama slabi funkcija pa nemoj da brines ako se kada krenes spusti kazaljka za koji mm,to ti je 10-tak stepeni,a to nije opasno po masinu..moj je zakazao skroz,odjednom,mada je i to bolje nego da zaglavi i nece da otvori,i ako ne bacas pogled na instrument tablu par minuta,eto sr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,da li EVO i SL model nose isti pogonski kais?U pitanju je 500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 13, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan On dok radi,radi..kad zasteka primetices,spustace temperaturu u voznji.npr.,zagrejes ga pred voznju,sednes,krenes,kad ono medjutim,ode temperatura dole,a ako valja mora biti zakucana na pola,mada i to uglavnom kod tek zamenjenih termostata,jer njima sa godinama slabi funkcija pa nemoj da brines ako se kada krenes spusti kazaljka za koji mm,to ti je 10-tak stepeni,a to nije opasno po masinu..moj je zakazao skroz,odjednom,mada je i to bolje nego da zaglavi i nece da otvori,i ako ne bacas pogled na instrument tablu par minuta,eto sr... Cek, nesto mi nije jasno... Kazaljka temperature mora biti na POLA ili moze biti malo ispod POLA? Kod mene stoji iznad zelene zone, blize polovini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,da li EVO i SL model nose isti pogonski kais?U pitanju je 500ccm. Ne nose isti kaiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Mora biti na pola kad je termostat tip-top,tako ti je kod svih vozila,sa dva ili cetiri tocka,nebitno..svi proizvodjaci uglavnom tako bazdare cajgere da radna temp bude na pola..ako ti termostat ne moze zadrzati temp masine na 90+, onda znaci da posustaje.ako te bas zanima na koliko je u voznji,majstor ubode dijagnostiku pa sa njom obrne krug,to ti jedino merodavno(ako moze da ocita te parametre,a trebalo bi da moze),batali ono sto ocita u mestu jer tako ce se svaki dobro ugrejati i upaliti ventilator,ali kada krenes i vetar pocne da ga hladi..takav je slucaj bio kod mene,sada je uvek na pola bez obzira da li napolju 8 ili 18 stepeni,a ventilator pali samo posle par minuta stajana u mestu na drugoj beloj kockici iznad pola,ne znam da li su nam isti cajgeri.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,moram malo tovariti ..i kod mene bi bilo sta da se odradi po pitanju estetike,ima par ogrebotina,ali meni je bitnije da je mehanicki i tehnicki tip-top..pazario sam ga prosle godine od drugara,pre prodaje je covek zamenio kais,rolnice,gume,itd..(HVALA DISHO )..ja sam jos zamenio termostat,i sad je k'o bombonica To sto sam ucinio za tebe, nebi ni ocu svom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i zadnje plocice! Drugari ,da li moze neko da mi proveri gumu za x9. Pireli diablo 140/60 14. Zadnja! Ovi moji iz Palanke ne mogu nigde da nadju, ... Ako neko zna gde ima, neka mi posalje broj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan koliko si placao plocice i cije su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Malossi, 2029 dinara... Uzeo u moto bike NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 15, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje sam narucio iz radnje! Nijedan drugi proizvodjac nemaju,a cekaju da im pristigne roba. Odlucih se da promenim obe gume, stavicu DUNLOP RUNSCOOT. Zadnja PIRELI 7770,00 dinara, a 2 DUNLOP ce me izaci nesto manje od 10 hiljada! Bolje da imam 2 nove ,pa sam miran! Inace ove runscoot sam imao na MADISONU 150, prezadovoljan sam bio ... bas lepo prianjaju na asfalt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Momci, sta je u ovoj tanjoj cevi pored izduvne? Izgleda da curka na ovom dihtungu, po crvenkastim kapima mi lici na antifriz al opet da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 16, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Koji je agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Rosic 3 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9 250 Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Quasar 250 kubika 2004 god. Curenje je zaustavljeno. Popustila selna od creva za vodu, antifriz se slivao na ovu cevcicu i tu zadrzavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...