Uzelac 82 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi cetverogrli usis sa motora sa EFI ubrizgavanjem. Da ima do 48mm na ulazu tj. 45mm na klapni. Odgovara i nesto manji, veci ne. To otprilike odgovara agregatima do 1000ccm. To mu dodje ovo: - ITB mora da ima montiran i ispravan TPS - ne sme da ima ima duple klapne, dakle samo jedna po otvoru - ne odgovara mi da se klapne otvaraju elektromotorom (Yamahe najnovije), samo klasicno sajla - pozeljno sa airboxom - pozeljno sa gumicama za kacenje na glavu - placam do 100e, moguce vise ako je sa airboxom i svim pratecim delovima - brizgaljke mi ne trebaju ponude na PM ili 063 44 08 09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce to da se zakaci na neki auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan To ce biti treci po redu na tom autu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sa brizgaljkama i fiter kutijom + gume za glavu 100e k4 1000 0641980814 samo moram proveriti za filter kutiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Brizgaljke mi ne trebaju, a i koliko vidim na 1000rka u tom godistu je vozila duple leptire. To mi bas i ne odgovara "cizmice" tj. gumice do glave su obavezne, kao i gume koje idu do airboxa. Svakako hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan BUMP Jos uvek mi treba ovakav usis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...