jager 3445 Napisano Decembar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam solingen,i imam razervnnu kacigu, i skroz sam bezopasan Osećam da je ovo Almighty sa drugog naloga :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 23, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan evo poziva u Twitter formatu, da malo animiramo online community: 24.12. oko podneva, na Trgu Nikole Pašića, Novu godinu slave deca iz Sremčice, Viva Vox hor i BJ bajkeri, dođite & RT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad čujem da su u nedelju neke trke deda mrazeva.. No, kakogod.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Moze kod vira u 9 i 15? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan U 9 na OMV-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Decembar 23, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iz NS ili severnije (Jageru na tebe mislim ) ko sigurno ide? Da se negde nadjemo i idemo skupa. Ja ocekujem dva mrazovska odela pred skupstinom Vidimo se. Mi iz Novog Sada pravimo i ove godine humantarnu akciju u Novom Sadu ,tako da nemamo potrebe da idemo za Beograd. Ima i ovde dece kojima treba ulepsati novogodisnje praznike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 23, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Probudim se jutros, nadrndan maksimalno. Napolju hladno, skoro promiče sneg. Milion misli mi u glavi šta sve danas treba da se uradi. Srećom, sednem za komp i odem na Moto Deda Mrazove. Ljudi moji, koliko pozitivne energije sa ovih stranica....to je nemoguće opisati rečima. Osećam se kao preporodjen. Spreman za sve akcije, temperatura nebitna, sneg dobrodošao jer kako Deda Mrazovi na metalnim irvasima da prodju bez snega! Sve može kada se zna zašto se nešto radi. Idemo da ulepšamo dan, godinu, život toj deci...samo je to važno. Evo malo pressa: POLITIKA, 23.12.2011 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 23, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna najava: BLIC, 23.12.2011. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 23, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Stize nam i prva kritika za prilog na TVB92 (Almighty je kriv ): radosavljevicmarko has made a comment on : Bezbednost na prvom mestu, kaciga na glavi ali nije vezana-edukativni primer za nove narastaje You can reply to this comment by visiting the comments page. hahah...Uff :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan manje od 24h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan @Usamljeni Bravo, ulepsao si mi dan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Snimljeno gostovanje sa Studija B, bilo je super . Kacim polako na Tube. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17630 Napisano Decembar 23, 2011 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deda-Mrazovi koji još nisu predali donaciju i preuzeli svoje odelo - VAŽNO OBAVEŠTENJE: Organizovali smo se i podele odela biće i na Trgu ispred Skupštine Grada Beograda, sutra (u subotu) počevši od 10h, tj. neposredno pre organizovanja i polaska kolone za Sremčicu. Svoju donaciju možete predati i odelo preuzeti od Petra (BrmBrm - šef finansija ove naše akcije). Biće vidno postavljen, negde oko kombija, tj. na ulasku na Trg ispred Skupštine grada. Eto, još jedan razlog manje da oklevate! Uostalom, svi to već znamo, zar ne - biti u koloni BJB Deda Mraza, najbolji je provod u gradu u subotu ujutro!!! HoHoHOHiHiHi Moja omiljena (Santa is coming to town!): :moto3: PS: Svim našim drugarima koji praznuju Božić u nedelju - želim od srca SREĆAN BOŽIĆ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno ogromno BRAVO za onog koji se setio da uključimo Viva Vox hor u našu akciju, pošto on sam neće da se javi!!! :nanana: A meni nije izričito zabranio da to pomenem :moto3: VELIKO BRAVO :care: i puno hvala u ime svih nas BJBovaca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17630 Napisano Decembar 23, 2011 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija se, kao što rekoh u nekoj od prethodnih poruka, širi na sve strane kao nezadrživi virus dobrote . Upravo smo dobili obaveštenje o još jednoj lepoj donaciji: Znam da ste sad svi u gužvi u ludnici, ali samo kratak info: Našem povezanom licu Immorent (sestrinska kuća) ostalo je viška sredstava za donacije za ovu godinu, pa smo ih zamolili da ista preusmere na Dom u Sremčici. Vrednost donacije je 96.000 RSD i za taj novac biće kupljeno 8 ili 9 kreveta. Dogovorili su se sa upravom Doma i kreveti će biti kupljeni i isporučeni u toku sledeće nedelje... Srdačan pozdrav, Aleksandar Savić Senior Account Manager Group Large Corporates Corporate Division ERSTE Bank a.d. Novi Sad Ima nas svuda (članova ove naše male moto zajednice) i dobro smo raspoređeni... Hvala Aleksandru i Immorentu! 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 23, 2011 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za sve ove velike ljude koji menjaju nasu stvarnost.Divno je sto postojite,sto je vasa nesebicnost ogromna,sto zelite da za trenutak stvarnost izgleda drugacija.Nadam se da ce mediji bolje ispratiti citav dogadjaj,jer ovo su primeri ljudskosti koji na zalost polako..... Ovom prilikom bih takodje zeleo da cestitam svim vernicima koji u nedelju slave Bozic,srecan Bozic. Ponosan sto sam atomska cestica ovog dogadjaja. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kocho uspeo si i voditeljku da animiraš, baš je sa "žarom" najavila akciju 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17630 Napisano Decembar 23, 2011 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Zaključno do sinoć, ukupno je preuzeto 173 Deda Mraz odela, tj. u koloni imaćemo (za sada) minimalno 173 Deda Mraza!!! (Realno, to uvek bude oko 25% više nego što je preuzetih odela). Ukupno je sakupljeno (do sinoć), samo od Forumaša u Beogradu, tačno 224.350 DIn naših donacija za paketiće za Sremčicu i pomoć Domu u Kulini (pelene)! :care: Nemam šta drugo da kažem, nego: ponosan sam! Akcija prevazilazi sve granice do sada, a imamo fore još dva dana i za donacije i za uvećanje broja Deda mrazeva... Šta reći, osim: 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Kocho uspeo si i voditeljku da animiraš, baš je sa "žarom" najavila akciju Odlicno za sad. A dalje? Nesto nece da tece do kraja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kocho uspeo si i voditeljku da animiraš, baš je sa "žarom" najavila akciju Odlicno za sad. A dalje? Nesto nece da tece do kraja Izgleda da je nastala neka greska u obradi na Tjubu. I meni zablokira, doduse na razlicitim mestima . Nema tu nekog leka. Neka ovaj link stoji, dok uradim novi upload. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 23, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Usamljeni Bravo, ulepsao si mi dan . A ti meni sa prilozima sa TV ? Pomažemo se i ispomažemo, samo tako može doći do uspeha. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sta reci...osim...DOOOLAAAZIIIM !!!Ipak treba opravdati priznanje BJB VITEZ zar ne? Dakle Daki i Natasa, Bandolero i Bandolera, Arakise, Kocho ali i svi ostali,ocekujte me pa da vidimo ko je pravi deda Mraz? Arakis sa 79 kg, Daki sa 2,14metara ili Tini sa 112kg?! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 23, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha... vidimo se na TRG-u! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Zaključno do sinoć, ukupno je preuzeto 173 Deda Mraz odela, tj. u koloni imaćemo (za sada) minimalno 173 Deda Mraza!!! (Realno, to uvek bude oko 25% više nego što je preuzetih odela). Ukupno je sakupljeno (do sinoć), samo od Forumaša u Beogradu, tačno 224.350 DIn naših donacija za paketiće za Sremčicu i pomoć Domu u Kulini (pelene)! :care: Nemam šta drugo da kažem, nego: ponosan sam! Akcija prevazilazi sve granice do sada, a imamo fore još dva dana i za donacije i za uvećanje broja Deda mrazeva... Šta reći, osim: Nije nego min. 172 !!! Meni zena od dva napravila jedno odelo :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...