Bandolera 1894 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Najzad videh! Kočo svaka čast!!! Kako je fenomenalno pripadati i biti deo svega ovoga vezanog za akciju!! Pa da pada ne znam šta i da bude ne znam koji minus ja bih išla i ićiću! E sad ću vam otkriti malu tajnu - ja prosto ZNAM da će u subotu biti dobro vreme jer neće hteti - neko " ko odgore vidi sve " da bude loše vreme što zbog nas, ali još više zbog dece da se oni ne bi smrzavali i kisnuli na Trg -u!!! Jer sve se ovo radi zbog njih i za njih!!!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Decembar 20, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa reportazom na B92? Ja koji ne gledam vesti,danas pogledao u 16h,18.30h i 23h....i nema nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Snimalo se prilicno dugo i verovatno nisu stigli da izmontiraju materijal. Cekamo sledece vesti u 19h Kocho, a i ostali... Milica je rekla da ce snimak biti u 24h veceras tako da znate... Nije lose odgledati vesti i pre toga ali ponavljam da je devojka tako rekla. Mozda bude u ponoc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Decembar 20, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odličan kocha opet sam gledao b92 vesti, nije bilo najave. A sada je po njihovoj prognozi temperature -2 do 3 stepena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Decembar 20, 2011 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam dobio poruku... izgleda da ide u 24h na B92. Gledamo... edit: Ako bandolera kaze da ce biti lepo vreme, onda ce i biti. Skoro da nisam upoznao nikoga toliko pozitivnog, a takvi (odavno se zna) imaju direktnu liniju sa Onim gore... edit2: Unas, care - SVAKA ČAST za snimak sa Avale! Odgledah i lično UCK Kochu , a ceo dan mi prica utiske... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ide na B92!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 20, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan sjajan prilog i prelepa najava!!!! almighty svalercino! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Decembar 20, 2011 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo. OK sasvim. OSim što nam je novinarka omašila Trg Pišem poruku... Edit: da, da... Almighty i Vitez i Čvaler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Decembar 20, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ide na B92!!!!!! upravo odgledao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan gledao !!! Super !!! vv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan B92 odličan prilog !!! Snimljeno !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Decembar 20, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Snimljeno !!! hajde link! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Decembar 20, 2011 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kači. Za (volonterski i interni) Press clipping Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE90 9 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250, Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo deda mrazevi i mrazice naravno! Sada videh najavu na B92 i sta reci nego SVAKA CAST! Vreme kako bude bice a kakvi smo deda mrazevi ako nemamo i snega malo! Ponosan sam sto sam deo ovakve jedne akcije i jedva cekamo subotu!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 20, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan ko? sta? ja? nikad! devojci je samo trebao prevoz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan :care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care: Bili ste svi super!!! Snimih i ovo. Stavicu i ovo na Tube 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ko? sta? ja? nikad! devojci je samo trebao prevoz a - ha ...časna pionirska 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 20, 2011 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan B92 odličan prilog !!! Snimljeno !!! Hehe, pretece me, samo napred... Ako bude nekih problema, stavicu i ja Promenio Decembar 20, 2011 član unas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 20, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na podrsci i bodrenju. Da li treba da kazem da mi ovaj deo pada najteze . Dogovor u organizaciji je medjutim takav i potrudicu se maksimalno da ne izneverim sve vas...jer da nije vas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije što smo " svoji " jednostavno - NAJBOLJI SI !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sony Vegas mi kaže da završava pos'o za 23 minuta. Tek ondaK ću da vidim šta mi kaže YouTube. Ma iznervirao sam se, radio neku pripremu za nešto i pratim sat na kompu - 0:04 Upalim B92 kad ono ova reporteka iz priloga stoji pored motora i bavi se vremenskom prognozom. Prepoznajem ambijent ispred VIR-a. Pomislio sam da sam propustio prilog, ali, ali ruka mahinalno "pritišće" dugme za snimanje. Odma posle prognoze kreće prilog o MOTO DEDA MRAZEVIMA. Svaka Vam čast odradili ste profesionalno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17719 Napisano Decembar 20, 2011 Integrisan, 8375 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Ljubi ženu (a može i Daki svoju). Bile su sjajne! Al' to sam jos danas najavio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan KAd ste stigli da gledate? Hocete reci da je bilo u 23:00. Ja gledao, ali u 00:00 Jel to bilo isto i u 23:00 i u 00:00? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljubio Pa mi gledali u 0:00 Sony završio svoje, sada "malo" YouTube da me nervira. Kaže: "Видео ће бити приказан уживо за који тренутак на: http://youtu.be/LOI_jbMn-08" A meni internet spor do 00 kakav crni trenutak Šta da vam kažem narode, četKajte Još jednom da ponovim, oba današnja priloga su fantastična. Čestitam !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 20, 2011 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan KAd ste stigli da gledate? Hocete reci da je bilo u 23:00. Ja gledao, ali u 00:00 Jel to bilo isto i u 23:00 i u 00:00? Nije bilo nicega u 23h... Prilog je isao odmah posle vremenske prognoze u 24h tj. vec je prognoza bila sa motorima u kadru. Izvini, prevideh da si gledao u 24h... Promenio Decembar 21, 2011 član unas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...