Sale_XT 981 Napisano Avgust 24, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim nosac za top case za Yamahu XT 600? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 25, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.trionmotors.com/trion.php Mozes po modelu motora da trazis svu pratecu opremu proizvodjaca koga izaberes. Jedino sto ces za cene morati da pozoves Trion telefonom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 587 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim nosac za top case za Yamahu XT 600? Pozdrav Imam ja Givijev, ide jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Ante Imas Givi nosac za Yamahu XT 600?Mozes li mi poslati sliku nosaca,pa ako mi odgovara da se dogovorimo oko cene? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...