karaula 115 Napisano Octobar 12, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha R6 2008 u izuzetnom stanju, besprekorna! -3 kljuca -registrovana do maja 2012 -17500km -na 15500km uradjen redovni servis -Bridgestone bt 003pro -Trkacko ulje u prednjim viljuskama i kocnicama-Motul RBF factory line dodatna oprema: -Hell pancirna creva napred -Puig racing vizir -Harris racing rucice -Prohromski tegici volana -Migavci integrisani u oklop -Podesivi mali nosac tablice Uploaded with ImageShack.us Cena po dogovru, vrlo realna. oglas sam postavio za drugara, mozete ga kontaktirati za sve informacije, motor se nalazi u Beogradu. 064 66 89 292 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bt003pro guma,odlican motor,svaka preporuka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan najaca 600-ka,ma kao lutka je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 12, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ovo Svetin motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan daaaaaaaa,jes je naglancao ko nova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan kolko je LEP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupljen nov ovde tj jel prvi vlasnik? I jel padano sa motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan znam da je kupljen ovde, ima overenu servisnu kjnizicu....nazovi broj gore, neces smetati u bilo koje doba, za bilo kakav info....poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 23, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna prodaja i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 6, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je ta realna cena ,koliko kesa,zainteresovan sam?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan, pozvace, otici ce da vidi motor i videti koja je cena, sve drugo pise gore.....poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa stavi cenu da ljudi znaju dal da zovu i da se raspituju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Decembar 2, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Cena?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Netce da napisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Cena je jako bitna da se stavi na svaki oglas,vecina ljudi nema nameru da zove vec se motor ili bilo sta prodaje na prvi pogled tj.da covek vidi cenu... ne kontam te brate sta krijes sa ovim nazovi pa ces cuti cenu,po meni su to budalastine i ne korektan odnos prema buducim kupcima.nije to motor jedinstven pa sad da se nesto krije,svaka roba ima svoga kupca nemoj zameriti na ovoj mojoj pridiki nista nisam mislio zlonamerno cak sta vise zelim vlasniku yamahe da je brzo proda... pozzz. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao, decko drugi vlasnik, cena je oko 6500e, motor je imao malo klizanje ali nista polomljeno, samo klizanje(znaci ogrebotina samo) to je odradjeno i sad je full. Odradjen full servis, gume nove itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao, decko drugi vlasnik, cena je oko 6500e, motor je imao malo klizanje ali nista polomljeno, samo klizanje(znaci ogrebotina samo) to je odradjeno i sad je full. Odradjen full servis, gume nove itd sad mi je vec lakse pojeo sam se ziv koja je to realna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan eto, covek je zvao i napisao, ja nisam mogao da kazem cenu, nisam ni znao, ortak me je zamolio da postavim ovakav oglas i ja sam mu ucinio....moze i mao dole od toga predpostavljam, ko se pojavi sa kesom dobro ce proci.....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan hahaah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Decembar 12, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ovaj magarac papacito komentarise svaki oglas a mislim da i nema motor!!! Tako je i moju R1 komentarisao kad sam prodavao!!!! Magare jedno nenormalno!!!! Druze to magare godisnje ima bar 50 motora,ako ne i vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @street fighter Otkud tako nagrdi papacita kad vidim na tvom profilu da ste prijatelji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan @street fighter Otkud tako nagrdi papacita kad vidim na tvom profilu da ste prijatelji. hehehe neka ga brate nek me nagrdi nikakav problem,ne ljutim se cak mi prija a i nesto novo cu nauciti iz svih ovih komentara upucenih meni. mozda je i u pravu za motor,,mozda ga i nemam,, sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...