arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne se sigraj sas YZF Arny, ti jos neznas sta je to Znači da ne čačkam mečku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno si provalio. Pazi decko ima naj bajk u okolini, snjim nema zezanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Konacno si provalio. Pazi decko ima naj bajk u okolini, snjim nema zezanja. Bitno je da ti znas haha...za dve godine si popio svo znanje sveta,pa sad mozes da pametujes...ali procitmaj onu tvoju temu o uljari i stuntu,kakve si pameti bio tada(a nemoj se mnogo zavaravati ni sad nisi mnogo odmakao)mene bi iskreno bilo sramota da sad pametujem nesto posle tih bisera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Konacno si provalio. Pazi decko ima naj bajk u okolini, snjim nema zezanja. Bitno je da ti znas haha...za dve godine si popio svo znanje sveta,pa sad mozes da pametujes...ali procitmaj onu tvoju temu o uljari i stuntu,kakve si pameti bio tada(a nemoj se mnogo zavaravati ni sad nisi mnogo odmakao)mene bi iskreno bilo sramota da sad pametujem nesto posle tih bisera. A da ti otvoriš zasebnu temu za svađanje sa svim članovima foruma, ovako nije interesantno, svi će da te stave na "ignore" i onda ću samo ja da se smejem tvojim glupostima, kad god lupiš nešto novo neću moći da podjelim radost sa ostatkom foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh iznad, RADICAL DUCATI MotoGuzzi je objasnio sa ovim modelom: Honda CB550 MV Agusta Honda CB450 Opet MG Dva Guzzija i Honda (od ovog mož' da se rikne!) Opet Onda Benelli Tornado 650 Yamaha SR500 Neki dvotaktni Dukac I tako. Nego ne znam što sam kačio ove krševe, ima da se izgube slike što je okačio Mohikanac pa će mnogi da ih propuste... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Onaj Ducati sa prve slike je Možda da je taj prednji far malo veći, eventualno i drugačiji nosač tablice-svetla. Inače sve ostalo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno si provalio. Pazi decko ima naj bajk u okolini, snjim nema zezanja. Bitno je da ti znas haha...za dve godine si popio svo znanje sveta,pa sad mozes da pametujes...ali procitmaj onu tvoju temu o uljari i stuntu,kakve si pameti bio tada(a nemoj se mnogo zavaravati ni sad nisi mnogo odmakao)mene bi iskreno bilo sramota da sad pametujem nesto posle tih bisera. Cekaj, ne valja ako kazemo da ti los bajk, ako kazemo da je naj bajk u okolini opet ti ne pase, ne kontam te uopste brate. Ja ti se duboko izvinjavam ako sam te iritirao tim sto sam se malo nasalio ali ono sto ti radis je stvarno preterivanje. Bitno je da si se ti rodio pametan na ovaj svet pa meni nesto kazes. Ja jos uvek neznam "nista" i to ne poricem i sorry sta god da sam pametovao a da nisam bio u pravu. Ispravi me molim te. Necu da se svadjam stobom, zelim ti biti drugar kao i sa svima. I naravno da se provozamo zajedno prvom prilikom p.s. Pise tamo lepo: "Uljara kad tad" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Gile da mu se zamjeraš, mene je već krenuo da muva na PP, nego ga ja ignorišem, pa se pazi da ne pređe na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 10, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/ironandair?sk=photos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Decembar 21, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema je odlicno krenula, samo nastavite u ovom pravcu postavljanja kvalitetnih prerada Evo i moj mali doprinos temi: MR MARTINI DUCATI 1098R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Decembar 31, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto Morini Scrambler 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan jedna jako zanimljiva (i meni lepa ) prerada.... A vlastnik je ovaj ćova.........vođa dizajnera u BMW više o njemu ovde.... http://www.bikeexif.com/ola-stenegard 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... aj lepo prepravite naziv teme, obrisite sve one sklopocije i nek ostanu samo caferacer-i .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha SR 500 ,nekad bila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne prerade Guzzija,meni lično jedna od najboljih prerada uopšte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Januar 18, 2012 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je ovo lepo.Jednostavno,cisto,skroz retro,a opet sa modernim detaljima koji verovatno voznju cine mnogo lepsom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najlepsih Caffe Racer-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno ozbiljno pitanje...Da li bi se ti sa ovom skangalom od motora vozio po gradu... Vidim svi stavljate neke motore kao neka umetnicka remek dela,a ustvari motori u praksi neuptrebljivi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vidim svi stavljate neke motore kao neka umetnicka remek dela,a ustvari motori u praksi neuptrebljivi.... Reče on i skinu suvozačevo sjedište sa svog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno ozbiljno pitanje...Da li bi se ti sa ovom skangalom od motora vozio po gradu... Vidim svi stavljate neke motore kao neka umetnicka remek dela,a ustvari motori u praksi neuptrebljivi.... Pa naravno, što manje liči i zvuči kao ispeglani i namazani er ili ona kombinacija prvobitnog era i skakavca, tzv maxi enduro, bizon na tankim nogama to bolje. Ako može da ide nije neupotrebljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim svi stavljate neke motore kao neka umetnicka remek dela,a ustvari motori u praksi neuptrebljivi.... Reče on i skinu suvozačevo sjedište sa svog motora Meni isto kao i sa dva,jer nikoga i ne vozim na motoru,za to su napravljena kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu, od uživanja u vožnji sa suvozačem nema ništa pa bolje odabrati komfornije rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...