DzOkS 1172 Napisano Decembar 23, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onda nesto propustio. Gde je odrzan prvi skup kineza ? http://forum.bjbiker...p-glogonj-2009/ Да се прикључим, овај цео подфорум, је заживео захваљујући пионирима кинеских мотоцикала у Србији, који су се баш овде окупљали и од теме ''тема за власнике кинеских мотоцикала'' настаде подфорум... Након првог окупљања у Глогоњу, исте године је настављено даље са окупљањима на Ф.Гори, на разним скуповима....од свега тога остало је једно дивно пријатељство, које је крунисано клубом и новим форумом.... Овако је почело http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69820-tema-za-vlasnike-kineza/ а овако смо се дружили http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/27190-zajednicke-voznje-i-okupljanja/ покушајте ову другу тему да прелистате детаљније, има ту мноооого добрих ствари... И за крај још само један или двојица имају кинезе остали сви смо прешли на нешто јаче....али љубав остаје... ако треба нека помоћ....само реците! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да, сви прешли на кубатурније не-кинезе, па ја морам да предузимам мере и задржавам бројно стање... Ј.... вас Леси декадентне... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! nisam hteo da namecem redni broj skupa samo sam dao moj komentar na poruku koju je na ovom podforumu napisao ,,besantesteras,, o skupu u Jasenovu i on ga je nazvao Prvi moto-skup coperasa u sluzbi kineskih motocikala u godini zmaja. kako sam veoma nov na ovom forumu, nisam imao informacija je li i koliko puta odrzan ovakav skup, pa na onom mom predlogu plakata, molim vas, u gledanju i citanju preskocite rec koja glasi ,,PRVI,, hoce li skoro slike sa jucerasnjeg skupa Moto dedamraza u Sremcici. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 25, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Farmaceut, pa nije ceo forum samo tema o kinezima, sto bi neko tu postovao slike. Pogledaj ovde mozda nadjes koju sliku od jucerasnje vise nego uspele akcije: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75617-moto-deda-mraz-2011-utisci-sa-akcije/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene i ja vozim kineski skuter samo ne znam koji sam broj po redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mica007 0 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Croatija Motocikl: silverstone vulcan herijer 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan slika u avataru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 13, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja. Ako sam dobro izbrojao trebao bih biti 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja kao 36 sa Sprint Cross 50:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAKS 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad/Kac Prijavi odgovor kao problematičan 37. sa Keeway Speed 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan 38.Sprint max i Keeway speed 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 4, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 39 # SPRINT MAXX 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggyboy 0 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 40. sprint chellenger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, Qingqi QM-250 vozi ga zadnje 4 god. zadovoljan sam. Cini mi se da sam 41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 42 KEEWAY SPEED 125ccm !!!! xD Prezadovoljannnnnnnn samm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano Jun 16, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Друг бесантестераш је покретач ове теме и он је број 000 а ја као број 001 уступам своје место најбољем понуђачу Другарице и другови јуче сам напустио Кинеску империју и ускоро прелазим на маде ин Јапан.... Велики поздрав свима видимо се на друму Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nudim ja dva kruga na mom Qingqi-u kad se uzelis pravih masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan 43.DAYTONA 350E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan quad 250 hi-bird leti ko ptica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakijov 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: Sprint adams princ 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan 45. Sprint princ 125ccm ponosni vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan 46.Ajde i ja da se upisem.Vozim qm250 od januara i mogu reci da je super sa onim sto pruza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 47 qingqi 200 supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Relja 018 1 Napisano Octobar 31, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan 48. SkyStar (125 ccm) Sa kurblom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Africa Twin RD04 ... aaa to nije Kinez nego Japanac. Pa sta, sa nase tacke gledista to je podjednako daleko. Mozda moze da se racuna sa pola glasa. vazno je da se vozi. Svi Kinezi mars u Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan 49 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...