OverLord 328 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E jedino brille imam crvene (na rados`). meni to ne treba jer vec nosim djozluke... zato sam i izabrao enduro sa vizirom Ko ima nameru da koristi kacigu i po hladnijem vremenu, nek naruci vindstoper. link? Sad mi kazete da je tesna Dal je dovoljno da isecem jedno uvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 13, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja po obimu glave trebalo bi da nosim M, medjutim, ne budem lenj i odem u veranov salon i probam M velicinu ( L nemaju) i jedva sam je navukao na glavu, a probao sam uvex carbon enduro XL i skroz mi taman. Sad nisam pametan koju da narucim, dal L ili XL? Cesto nosim potkapu pa se bojim da mi L ne bude tesna. Ima li neko iz BGa L samo da navratim i probam? A da, nesto mi labavo izgleda onaj kacketic, kao da ce da pukne pri 60kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nolan, AGV i Caberg - velicina M pasuju na moju glavu bez greske . ali Uvex...Zimus sam kupio Uvex flip-up, velicina M ali me je stezala sa svih strana kao da sam stavio celicni obruc iznad obrva i oko glave toliko me je taj "obruc" stezao da su mi posle pola sata voznje isle suze od bolova. Lepo sam "ispeglao" taj obruc obicnim upaljacem, skinuo stiropor i iz daljine malo istopio stiropor sve dok se nije lepo napasovao na moju glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima nameru da koristi kacigu i po hladnijem vremenu, nek naruci vindstoper. link? Sad mi kazete da je tesna Dal je dovoljno da isecem jedno uvo? Pa bolje da je "tesna"!! Louis: http://www.louis.de/_4099798a23990ed97afc45fe1c492ad65b/index.php?topic=artnr&artnr=20011015 http://www.louis.de/_4099798a23990ed97afc45fe1c492ad65b/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209890 Nisam probao nijednu, pa ti ne mogu nista reci o njima... ...Ali sam probao ovu iz Pegaza: http://www.scottoiler.rs/product-details/WDFBLKV Dao mi Kepo jednom prilikom... +1 stepen od Kosjere do BG-a. Radi poso` fantasticno. Prvom prilikom odoh do Markonea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 14, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ove velicine za podkape srazmerne velicinama kaciga ili sta? http://www.louis.de/_30f8997c9a2c3c37ede734274e1bcc44d5/index.php#artikelliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 928 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario, stigla mi je danas (hvala Sekula) ali moram da je prodam, mala mi je. Ako nekog interesuje evo link za oglas http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73142-uvex-enduro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je frka za veličinu... jel ima neko u Bgdu da je uzeo L (kod Zextremea cu da probam XL)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napisao ja za moju flips-flaps Uvex da mi je za jedan broj manja iako je M velicina. Sve ostale kaciZe M velicine mi dobro pasuju, samo Uvex bi mi pajsovao broj veci, L velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 17, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i meni je frka za veličinu... jel ima neko u Bgdu da je uzeo L (kod Zextremea cu da probam XL)... po slobodnoj proceni, bez greske, za tebe je 3XL! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 17, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, na stranu brojevi. Nemojte kupovati kacige bez da ih probate. Džabe i pogođen broj ako nije vaš kalup... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prekjuce,u Luisu u Becu, uzeo sebi ovu: http://www.louis.de/_20d904f77b928d4d7657d06575724b028e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=19&anzeige=0&artnr_gr=503229 Sjajna kaciga i mnogo je udobna. A sto kaze NenadG, ziva istina. Probavao Street fighter kacige i ni jedna mi ne odgovara. Kalup im je takav da me apsolutno svaki njihov model bode u predelu izmedju cela i sredine lobanje. Ako nekog interesuje, velicina moja kacige je M 57-58, pa moze da proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i moja... hvala puno Sekuli! Velicina XL, pogodjena na prvu! Manje vise ok se navlaci, ali kad skidam malo kida ushi ali i nije strasno kako sam ocekivao, razgazice se malo vremenom i to je to. Naocare bez problema stavljam i ne stezu. Nisam imao test voznju posto sam motor rasturio ali bice i toga. Zadovoljan sam ovako na izgled i na to kako mi lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prekjuce,u Luisu u Becu, uzeo sebi ovu: http://www.louis.de/_20d904f77b928d4d7657d06575724b028e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=19&anzeige=0&artnr_gr=503229 Sjajna kaciga i mnogo je udobna. A sto kaze NenadG, ziva istina. Probavao Street fighter kacige i ni jedna mi ne odgovara. Kalup im je takav da me apsolutno svaki njihov model bode u predelu izmedju cela i sredine lobanje. Ako nekog interesuje, velicina moja kacige je M 57-58, pa moze da proba. Ja sam porucio takvu XL...valjda ce mi odgovarati (sada nosim Held isto XL velicina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uboo velicinu,mislim da se neces pokajati. Jedina zamerka je onaj vizir za sunce. Nije dovoljno velik, pa mi njegove ivice upadaju u vidno polje, sto mi smeta. Jedino, ako malo nagnem glavu u napred, pa gledam ispod obrva,kao vozaci R-ova. Ovo mi je prva kaciga s instaliranim vizirom za sunce, tako da je to mozda normalna pojava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan :'( Nisam narucio jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prekjuce,u Luisu u Becu, uzeo sebi ovu: http://www.louis.de/...artnr_gr=503229 Sjajna kaciga i mnogo je udobna. A sto kaze NenadG, ziva istina. Probavao Street fighter kacige i ni jedna mi ne odgovara. Kalup im je takav da me apsolutno svaki njihov model bode u predelu izmedju cela i sredine lobanje. Ako nekog interesuje, velicina moja kacige je M 57-58, pa moze da proba. Jesi li je kupio licno u Becu kod Louis-a? Ili ti je neko narucio kacigu na neku becku adresu? Louis navodi da roba sa "Restposten"-a ne moze da se kupi u filijalama, vec samo poruci sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio licno, u onom na Kargraner platz-u. Sve sto je na restpostenu ima u i radnji. Cak, desava se da ima onih brojeva kojih na sajtu nema, a i obrnuto. Jedino, posto su cene kao sa restposten, a sada je vec kraj sezone, desi se da se puno toga rasprodalo, tako da se desi da na sajtu pise da imaju odredjene brojeve ili boje, a u konkretnoj radnji ih nema jer su prodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio licno, u onom na Kargraner platz-u. Sve sto je na restpostenu ima u i radnji. Cak, desava se da ima onih brojeva kojih na sajtu nema, a i obrnuto. Jedino, posto su cene kao sa restposten, a sada je vec kraj sezone, desi se da se puno toga rasprodalo, tako da se desi da na sajtu pise da imaju odredjene brojeve ili boje, a u konkretnoj radnji ih nema jer su prodati. Hvala na informaciji. Na sajtu ipak vise puta dnevno azuriraju stanje, tako da ne mozes da se ispalis, ako nesto porucujes. Naravno, ako si siguran koja ti velicina treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 18, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au ! Na sledećeoj vožnji ima da budemo uvexovi manekeni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa redovnim naručivanjem iz Louis-a tj da ti dođe na adresu, ne znam kako će se ponašati carinici i cijena dostave ??? i ako je 25 eur dostava kao što su naveli i to nije loša cifra, recimo koštaće kaciga 125 eur ??? Niko ne odgovori kolegi, nije valjda da niko nije probao! Uf, ala nas ove nasa carina terorise . Salu na stranu i mene stvarno zanima kakva sa iskustva sa direktnim porucivanjem. Mozda je malo off, ali sam zahvalan i za neki link ka ovoj temi na forumu (ako postoji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pored troskova transporta, tu je i nezaobilazna carinska stopa, pdv, spediter, dostava do kucne adrese i tako... nije ni malo isplativo. posto je dzonsBL iz Banja Luke mislim da je najbolje da potrazi tamo nekog Sekulu, a ako takvog nema onda je sigurno najjeftinije da neko iz Srbije naruci za njega, a on da skoci jedan vikend i prezume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio u Villachu, Austriji usao sam u louis i probao tu kacigu. Inace nosim hjc kacigu M. Isti su brojevi na uvexu i hjc i uzmem M da probam bez podkape. Prvo sam je jedva navukao na glavu, u roku od 3 sekunde sam imao osecaj da mi se sva krv slila u oci, pocele su suze da mi idu :'( i da me boli glava. Jedva sam je skinuo. Posle nje sam imao blago seljacko rumenilo i reko aj da uzmem L. Malo sam je lakse stavio i skinuo, bilo je ok, stezala me je onako, nije strasno... Tako da moje iskustvo je takvo da je bolje da je probate pre nego sto narucite kod Sekule Ok, 90e nije strasno ali kaciga mi je skoro najbitniji deo opreme zato pazljivo ljudi, vecina je na forumu uzela pa ih iscimajte da probate Iskreno E sad, ko ce meni da da svoju Probao bih L ponovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan pored troskova transporta, tu je i nezaobilazna carinska stopa, pdv, spediter, dostava do kucne adrese i tako... nije ni malo isplativo. posto je dzonsBL iz Banja Luke mislim da je najbolje da potrazi tamo nekog Sekulu, a ako takvog nema onda je sigurno najjeftinije da neko iz Srbije naruci za njega, a on da skoci jedan vikend i prezume Hvala, za speditera sam slutio, samo nisam znao preko kog iznosa tj. vrednosti posiljke mora da ide preko njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da velicina uvex kaciga ispod velicine XL nije bas ekvivalentna ostalim proizvodjacima... ja sam probao dosta XL kaciga i sve su mi odgovarale, a tako i ova... kazem... malo se teze skida posto se ne razvlaci bas dovoljno kada vucem za kaijseve ali kad je stavim lezi kao salivena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja juče dobih svoju Uvex Enduro "milicu"! Da odmah razjasnimo neke stvari! Nova kaciga i treba malo da pritiska, jer se nije oblikovala još prema našoj glavi, i da definitivno UVEX kalup odgovara nama koji imamo okruglu glavu (kada se pogleda odozgo) a ne elipsastu! Ako nekom treba M da proba, neka se najavi i bane. P. S. Kao što pomenusmo hebe kevu kada se skida, poželi čovek da se rodi bez ušiju, ali zato kada je navučem, kao da sam se rodio sa njom! P. S. S. Mali savet za ove koje bole uši dok je navlače, uhvatite sa obe ruke za kopče i povucite. Kada je stavite, opet uhvatite za kopče i povucite još jednom, tek tada uši "upadnu" u prirodan položaj! Za ove pare, odlična 'ciga! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...