Jump to content

Moto Zajednica

Honda CB 750G Na prodaju

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Prodajem Hondu CB 750G u solidnom stanju nije vozena godinu dana takodje nije ni registrovana. Uz motor ide dosta rezervinih delova

Godiste 1983

cena po dogovoru

kontakt tel 063/522-239

post-2149-0-01872900-1317641577_thumb.jpg

post-2149-0-89517800-1317641608_thumb.jpg

post-2149-0-56352200-1317641637_thumb.jpg

post-2149-0-01428900-1317641673_thumb.jpg

Promenio član motovox

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 140 postova

Druze neznam koji je ovo model tacno ali G ne postoji u Hondi..a i godiste je tesko preko 78g... evo ti dva modela forki koje bi mogle da budu..

nemislim nista lose o motoru nego samo sam pokusao da nadjem stare modele sa kurblom posle 78g ..

srecno sa prodajamo

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb_750_seeley.htm

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb750f_78.htm

• Podržavam 2

• U prolazu, 5 postova

Tako pise u saobracajnoj! Znam i ja pokusavam da odgonetnem koji je tacan mogel i godiste! taj sic nije originalni bio je Giuliari-jev ali je meni bio mali pa sam menjao!

post-2149-0-31357100-1317737366_thumb.jpg

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Honda Pan European ST1100

Oznaka modela bi trebala da je cb 750k. Za nemacko trziste je koriscena oznaka G koju ti imas. Sto se godista tice, do 1978. godine je bila 736 cm3 a od tada pa na dalje 748 cm3. Nadam se da sam bar malo pomogao.

• motoras, 2555 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Moram da dam komentar,mada me niko ne pita!

Ja sam slab na ove cetvorocilindrase iz sedamdesetih pa cu sebi dati za pravo da kazem da je ovo jos jedan lep primerak ,koji uz malo dobre volje ,znanja i para moze dobiti svoj stari sjaj. Ako je masina zdrava,samo da se sredi sediste,promeni auspuh , da se naglanca hrom i nova farbica i eto miline...

Naravno,ukoliko je cena prihvatljiva,ali to necu komentarisati jer nisam ni kupac ni prodavac...

• Zainteresovan, 952 postova
Druze neznam koji je ovo model tacno ali G ne postoji u Hondi..a i godiste je tesko preko 78g... evo ti dva modela forki koje bi mogle da budu..

Pola motora ima čudnu godinu proizvodnje, ako zanemarimo one koji su stajali po magacinima ili se proizvodili u ograničenim serijama za pojedine neručioce i posle zvaničnog prestanka ostaju oni koji su koji su carinjeni kod nas preko vukovara, crne gore i sličnih šema sa falš stranim papirima i ofrlje upisanim ili kasnije prepisanim podacima. Koga briga, ako je nešto novije i skuplje treba proveriti a ovome mislim da je to najmanji problem.

• Svrati ponekad, 140 postova

Ceni ga ovoliko http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-cb-750-g-oglas-31029/

Bez uvrede ali ovaj novac nikada neces dobiti! Da je svaki zavrtanj originalan,svaki deo njegov a da je u ovakvom stanju mozda bi dobio 2200!

Dogovor znaci na obostrano zadovoljstvo kupca i prodavca...

A ovde su izgleda svi strucni procenitelji sta koliko kosta..... kad ce vise prestati komentarisanje cena na ovim oglasima !!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja