MrBig 114 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Snimljeno danas, Cetinjska ulica... Mali se nasmejao kada je video da ga slikam, ni ne znam šta je mislio... Šta reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja takve opominjem za nenošenje opreme, obavezne kacige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 772 Napisano Septembar 26, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan [sarcasm]Pff ovo je klasicna situacija kod mladje populacije. Pogotovo je popularno voziti dve cice na skuteru jer sve sto mozes sa jednom mnogo je bolje sa dve [/sarcasm] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takve opominjem za nenošenje opreme, obavezne kacige. Ma kakve kacige, trojica na ovom skuterčiću, samo sam čekao da onaj poslednji sleti nekome pod točkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 27, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Pa sad niko nista nece reci,ali kad se ne daj boze nesto desi,tad cemo svi da pametujemo kako su roditelji krivi,policija,sistem. Kad god vide ovakvo nesto na ulici,stariji bajkeri bi trebalo ozbiljno da reaguju. Zaustaviti ga,dobro ga protresti i objasniti mu sta radi i sta ga ceka bude li tako vozio,uputiti ga na korisne interenet stranice,itd,itd... Niko nas nece spasiti zle sudbine ukoliko sami to ne ucinimo i ne cinimo svaki dan. Pre ce o tome razmisliti kad sedne kuci nego ako ga kojim slucajem policija zaustavi i naplati kaznu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 27, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Pa sad niko nista nece reci,ali kad se ne daj boze nesto desi,tad cemo svi da pametujemo kako su roditelji krivi,policija,sistem. Kad god vide ovakvo nesto na ulici,stariji bajkeri bi trebalo ozbiljno da reaguju. Zaustaviti ga,dobro ga protresti i objasniti mu sta radi i sta ga ceka bude li tako vozio,uputiti ga na korisne interenet stranice,itd,itd... Niko nas nece spasiti zle sudbine ukoliko sami to ne ucinimo i ne cinimo svaki dan. Pre ce o tome razmisliti kad sedne kuci nego ako ga kojim slucajem policija zaustavi i naplati kaznu. Proletos sam dvojicu bez kaciga na raskrsnici opomenuo, suvozač kao ma o...vozi i odoše. Stignem ih i zaustavim, reko ajd sad da sam lud i da vas oborim ima da se olupate bez kacige. Oni se trgoše, ukapiraše i onda im objasnim( pokušao) kako je čovek parkiravši se oborio skuteraša samo što je seo i zabo mu se oštar kamen u kacigu...Rekoše klinci u pravu ste i kao više neće bez kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 27, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mene u celoj ovoj priči najviše zanima kako nemaš hromatske aberacije na onom lišću gore levo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan mene u celoj ovoj priči najviše zanima kako nemaš hromatske aberacije na onom lišću gore levo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan mene u celoj ovoj priči najviše zanima kako nemaš hromatske aberacije na onom lišću gore levo..... U potpunosti delim tvoje vidjenje ozbiljnosti i vaznosti ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da tu kod orla ima jedan plavi skuter, cpi, uvek je tu, ne pomera se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jbt pustite decu da odrastu sami....ja kad sam bio klinac niko nije nosio kacige, ne znam da li je u celom Sapcu iko posedovao kuci kacigu. Vozili smo se i po 6-7 na jednom motoru,sprdnja,zezanje...ne mogu da verujem da od vas niko nije bio dete i nije pravio gluposti....Da je meni kao klincu neki stariji bajker tako prisao i poceo da kenja,dobio bih iz momenta odgovor: DUVAJ GA MATORI! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 28, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je gavrolini, ali u pravu je i Mare70a. I ja sam odrastao bez kacige, sa po troje na motoru, ali da mi je neko tada dao neko inteligentno objasnjenje, mozda bih i stavio kacigu. Danas je sansa za havariju veca nego u nase vrijeme, a i u nase vrijeme su se lupale glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i mene je ovo danas nasmejalo...svi vesli i nasmejani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nista njima nece biti,kad si cuo ili procitao u novinama da je ciga sa dvoje dece nastradao sa apenca...nikad. Mnogo cesce cujes da ovi u full opremi ne slavno zavrse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 28, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sa'će nadalina da te kaaaaa*aaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nista njima nece biti,kad si cuo ili procitao u novinama da je ciga sa dvoje dece nastradao sa apenca...nikad. Mnogo cesce cujes da ovi u full opremi ne slavno zavrse. niti ih brinu hromatske aberacije na lišću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan i mene je ovo danas nasmejalo...svi vesli i nasmejani... Ovog kuma redovno srećem kojekuda po Bg-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i mene je ovo danas nasmejalo...svi vesli i nasmejani... Ovog kuma redovno srećem kojekuda po Bg-u jeste druže, i ja ga viđam povremeno. mene podseća na Elvisa, a možda se i stvarno tako zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi posebna tema da se otvori sa nasim fotografijama indijanaca na motorima. Ne mora biti striktno bez kacige moze i ako su goli ili sa papucama i carapama i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu Darvinove nagrade za dzaba smisljene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...