wulfy 207 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ... stritfajter, klasik, ... ne znam, ali ovo mi djeluje kao zanimljiv motocikl. Pomenuću da iza ovog projekta stoji čovjek koji se zove Steve Culp. Na ovaj moderni motocikl je ugrađeno toliko elemenata iz prošlosti da koketira sa kičom, ali, opet, zaslužuje da mu postavimo fotografije, jer je ujedno i fascinantan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god postovao neciji rad i zalaganje oko nekog projekta,moram reci da vece njesra nisam skoro video 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan "prelep je" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski rad, nema šta. Ali ipak.... ma daaaaaj! Podseća me na onog VFR-a "sa sisama". Mnogo posla, kvalitetnog rada i utrošenih para, a krajnji rezultat ispadne shit. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan šteta uloženog vremena i para .dobri detalji ,ali zaista loše raspoređeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Septembar 26, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e pretera ga malo, ovakva prerada bi bolje stajala nekom novijem modelu al sa bokser masinom - HP2 sport a ovako izgleda ko da su se u punoj brzini sudarili S1000RR i neki stari R50 i ispade ova skangrba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan e pretera ga malo, ovakva prerada bi bolje stajala nekom novijem modelu al sa bokser masinom - HP2 sport a ovako izgleda ko da su se u punoj brzini sudarili S1000RR i neki stari R50 i ispade ova skangrba Tačno tako od reči do reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da imam ovo. Da prodam i kupim ER6F 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I posle mi srbi volimo da budzimo. Ovaj je zajebo svakog lika sa neonkom ispod kola i svakog budzenog juga 45. Vecu gluposti i ruzniji motor nisam skorije video... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 28, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ...kad mislish da si video sve....neko upali svetlo.... TOTAL FAIL... zgranut...... jedino mu te bele linije daju neki spomen na staru serij R bmw-ova..... Toliko gluposti u smislu dizajna na jednom motoru tesko se sreće.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan E šta dokona budala napravi od onakvog motora ...šta mu je to trebalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god postovao neciji rad i zalaganje oko nekog projekta,moram reci da vece njesra nisam skoro video Slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A primeti li ko ove resice oko sedista??? Popiskim ti se na ruku delo!!! I sav bre nekako grbav...a farovi.... Pravo izdrkavanje sa potrosenih 30000 evara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je americki osecaj za lepotu... njima je i ovo lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sutra cu svoj motocikl da presvucem u zelenu jamboliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kamara novca i na kraju ovo. Ukusi su razliciti no sudeci po komentarima niciji ukus se ne poklapa sa stevinim. Evo jedne mini prerade na motoru cija se cena meri stotinama eura, uloženo u prepravke u stotinama dinara i na sve to par protracenih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Octobar 1, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e ovo vec mnooogo bolje izgleda, pogotovo zadnji deo mi se svidja sto se prednjeg dela tice, malo bih mu jos spustio far, a satove bi podigao, jako su zabijeni u far. i one torbe nekako strce, nisu Caffe racer fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Far ču danas da spustim, samo da okrenem držače i deo za duvanje viljusxke koji i tako nije u upotrebi, torbe nisu tu da ga ulepšaju bez njih taman dobije rupu gde treba ali se mora nešto žrtvovati praktičnosti a slikao sam ga kod drugara i nije mi se dalo da ih skidam. I sedište odstupa od cafe fazona jer sam i tu napravio kompromis ostavivši ga malo duže da može još neka šiljoguza da se smesti pa je sundjer pozadi ostao malo deblji da se dobije utisak solo sedišta. Ostalo nisam ni razmatrao jer je poenta bila da se skrpi nešto kolko toliko dopadljivo dok još traje sezona i sa minimumom ulaganja jer je ovaj motor bio predvidjen za malo drgugačiju preradu ali je ostao jedini u voznom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Octobar 1, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Upropasti covek lep motor. Ovoliko razlicitih stilova na jednom motoru ne moze da izadje na dobro, kao sto i nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ratboy-meni se svidja tvoja naprava plus si sa sto puta manjim budzetom napravio nesto sto ima mnooogo vise ukusa no Amerov! Imam ostecenog Ninju kog necu vracati u fabricko stanje jer se ne isplati pa te molim da mi prosledis nekih slika ili ideja kako odraditi jedan cafe racer od pomenutog motocikla. coffesteff@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan lol koje djubre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ratboy-meni se svidja tvoja naprava plus si sa sto puta manjim budzetom napravio nesto sto ima mnooogo vise ukusa no Amerov! Imam ostecenog Ninju kog necu vracati u fabricko stanje jer se ne isplati pa te molim da mi prosledis nekih slika ili ideja kako odraditi jedan cafe racer od pomenutog motocikla. coffesteff@yahoo.com Ne bih na mail to pocinje vec da lici na posao, najbolje da ne zagadjujemo tudju temu otvori svoju sa slikama onoga sta imas i pitanjem na primer "kako napraviti pitu od govana" nadam se da se ne ljutis zbog malo grublje sale, od svega se nesto moze napraviti pa cak i od boksera. Ja imam sposobnost da stvorim sliku u glavi kompletnog projekta, krajnjeg izgleda i funkcionalnosti sa ne vise od 20% odstupanja, uvek nesto usput bude dodato, unapredjeno, pojednostavljeno ili odbaceno. Potrebno je znati sta je polazna tacka, koliko planiras da te kosta i na kraju sta ti u stvari zelis sto verujem nije lako saznati iz prve a pogotovo ne napraviti kompromis izmedju toga i onoga sto je realno moguce sa resursima kojima raspolazes. Gledanje slika sa neta moze da pomogne recimo ova tema da znas sta ne treba raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 2, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav presek, otvaram temu ocekivajuci nesto kad ono sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan bas je riuzan taj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...