Pablo 1948 Napisano Avgust 20, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Internetom kruze glasine o novim modelima za 2008... Pominje se novi RC61 (V2 superbike motor od 1200cc) kao odgovor 1098 Ducatiju (tj. SuperBike verziji od 1200 kubika), treba da izadje i novi 1000RR, a najizvesniji je trenutno novi VFR od 1000cc (V4 masina) za koju Honda vec krece da patentira dizajn rama i nekih delova ogibljenja (www.motorcyclenews.com). Bogami, bice veselo. Konacne detalje cemo saznati 7. Septembra kada se predstavljaju noviteti u Orlandu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Avgust 20, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3513 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, bice veselo. Bogami bice.A red je i bio da i oni naprave neki bum, nekako su mi se najmanje isticali od Japanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 21, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Suska se i da ce novi 1000RR imati auspuh poput novog horneta- ispod masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa to im bas i nije trebalo...Mene je odusevio K7 sa dva topa...E sad, jeste da to pomeri teziste napred, bolji raspored mase ali estetski mi se ne svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 21, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Fireblade 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 22, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To je slika iz Juna, ali nije potvrdjeno da ce tako da izgleda. Zvanicna potvrda ce biti za 15tak dana, kao sto rekoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Al je ruuuuzaaan! 'Leba ti, jel mu to pozadi nosach tablice ili nosach kofera? ;D Mogli su to nekako elegantnije da izvedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 22, 2007 Ducatista, 2910 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su oba sedista (pogotovo ono za suvazicicu) bas bulja friendly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 22, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su oba sedista (pogotovo ono za suvazicicu) bas bulja friendly Da, bas je onako anatomski oblikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su oba sedista (pogotovo ono za suvazicicu) bas bulja friendly Da, bas je onako anatomski oblikovano Taman da uleti u guzicu, da prostite. Nego, meni se svidja, narocito sto su vratili izduv sa strane, a onaj novi hornet je EXTRA bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja, bila je neka prica o nasledniku Afrike(to sam procitao na forumu), da li je to predvidjeno za 2008??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja, bila je neka prica o nasledniku Afrike(to sam procitao na forumu), da li je to predvidjeno za 2008??? Ma nema nista od toga, trziste ne trazi takve motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Al je ruuuuzaaan! 'Leba ti, jel mu to pozadi nosach tablice ili nosach kofera? ;D Mogli su to nekako elegantnije da izvedu... E tek da vidis kakav nosac tablice na z750, meni je ovaj model bas extra! Izvinite za off ali branim marku koju vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja, pogotovo ova sema boja.A sediste...Pa to je najnovije sediste T serije (tanga sediste) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 3, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos nekoliko dana do otkrivanja novog 1000RR-a... Za sad, mozemo samo da gledamo kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kutije su otvorene i novi 1000RR je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan iz profila izgleda razocaravajuce :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kutije su otvorene i novi 1000RR je tu. Bože :'( Zašto :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije toliko ruzan novi 1000RR, jedino kad bi mu stavili masku od 2005-2006 RR-a drasticno bi bolje izgledao.. Mene vise porazava sto nista nisu uradili sto se VFR800 i XX-a tice... E to je sramota stvarno. XX ulazi u 10tu godinu nepromenjen (ne racunam prelazak sa karburatora na injection), a VFR800 je ovakav isti od 2002. Pih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 12, 2007 Ducatista, 2910 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski sam razocaran. Ne znaju vise sta da urade. Bitno je samo da je spicast i da ima sto vise ostrih linija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 19, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan A Xess? Ili, Concept Honda Eicma 2007 ... http://www.metacafe.com/watch/907696/concept_honda_eicma_2007/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Honda hornet 900 za 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Novembar 19, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto cekam da vidim je novi pan koji izlazi na prolece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Honda hornet 900 za 2008. Ako ovo nije koncpet , a deluje mi da nije onda je ovo najlepsi fabricki streetfight koji je proizveden ikada do sada ( po mom ukusu ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...