Vele05 0 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a mnogo je gora varijanta da feder vrati nozicu kad stajes i sspustis je i da ti motor padne... o tome ti ja pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Miges ti imaš idealnu visinu za ovaj motor, jer ja sam malo previsok za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Miges ti imaš idealnu visinu za ovaj motor, jer ja sam malo previsok za njega. OK. Hvala. A jel bi mogao da mi kazes mane i vrline ovog motora, a i koliko kosta on sad? Izvini ako si ovo negde napisao, a ja te opet pitam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sve na prethodnim stranama da ne ponavljam sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Danas provereno: cena je 1999E u Delta City-ju i u 45-om bloku u prodajnom salonu (ul. Nehruova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopste ne razumem! U nekim prodavnicama je 2000 evra, a u nekim je jos uvek 2390 evra (kao npr. u Pancevu). Jel zna neko zasto je tako, i da li ce cena ostati na 2000 evra, ili ce se opet vratiti na 2390??? :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena svuda mora biti ista jer jedan je uvoznik i jedna je mreža distribucije. Jedino ako pančevci hoće extra zaradu na kvarno, što stvarno nema smisla. Jednostavno nazovi KMH u Bgd i javi im za taj problem (011/3561-697). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan je l ce se vracati stara cena? (2390e).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mig 35 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas za sada sluzi?Da li postoji mogucnost da se nabudzi,dobije vise snage?I znali neko prodaje li se ovo u Crnoj Gori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko ti je pametno da ovakav motor modifikujes.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_girl 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan e meni se ovaj motor extra svideo i videla sam ga i u delta sitiju, izgleda bruka! ja vozim sachs, vidim da skoro niko nije cuo za tu marku, ali stvarno su kvalitetni motori... da sad imam te pare, kao sto nemam :-\, kupila bih ga sutra i znam da ne bih pogresila... a i servis i delovi nisu nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan da ima u CG da se kupi za 2000e ne bih se razmišljao za ovo ljeto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da napise gdje tacno mogu da se kupe (moze i telefonski broj) na teritoriji Srbije. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moren 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Lj - Bgd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.leo-pard.eu/srb/ /rubrika 'Prodavci' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel se javio neki problem nekome? da li se stvarno moze osloniti na garanciji? ja sam visok 185 i tezak 85kg, jel cu imati probleme sto se tice voznje? kako ce mi stajati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma uzimaj rodjace...sta se klackas...ja da imam love,odma bi ga uzeo....a imacu para,uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan moto shop pozarevac, 1990 evra. 064 56 12 0 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovako niska cena mi je i sumnjiva.. sta mislite zasto toliko pada cena? sezaona je!! ??? opcije su da je los motor, malo kupca, firma nema "ime".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovako niska cena mi je i sumnjiva.. sta mislite zasto toliko pada cena? sezaona je!! ??? opcije su da je los motor, malo kupca, firma nema "ime".. drugo i trece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan garancija na godinu dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan garancija na godinu dana? e to ne znam...ako jeste...ma ko ga jebe...kad je bal nek je bal uzimaj ti to...moj savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan javljam da li ga kupujem za nedelju ipo dana!! pozelite mi srecu u skoli!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam i ja ako ga kupujem za nedelju i po dana Jos jedno pitanje za vlasnike X-road-a - da li ste ga vozili po kisi i kako je to uticalo na motor (da nije se mozda ugasio cajger ili tako nesto)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan srecno! ja sam cuo da mnogo baca zadnji tocak, mislim vode.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...