TOMOS sm 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan covek skinuo auspuh..zvuk odlican da li ej pametno uraditi ovako nesto? i da li steti motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lorenco 0 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan ja prodajem sachs x road ako nekog zanima cena ja 1400 evra 0637657218 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sach125X 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd-Borca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan motorom,imam izbusene komore u auspuhu i to mi se ne svidja osim kad je na leru,mislim da cu mu montirati nov auspuh...previse drci kad se vozi brze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4839 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre neki dan u prodavnici u krugu fabrike DMB u Rakovici Kazu ljudi nov kosta 1800 evra i nekako mi se sve vise cini da cu da zajebem polovnjake i uzmem ovo cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi ima li ovde neko da zna ima li servisa u Nisu ili blizini?? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem ovaj model od avgusta 2008 i aktivno sam ga vozio godinu dana po svim vremenskim uslovima.Imao sam i jednu duzu dnevnu voznju od550km.Sada ga vozi moja supruga.Za svo to vreme imao sam jedan kvar na njemu i to sa alnaserom,zupcanik se "obrijao" tj pojeli mu se zubci kako ne znam. Moje misljenje je da je ovaj motor vema dobar za grad jer je mali potrosac (oko 3,5l) a ima i dovoljno snage za uzbrdice kojih je Beograd pun a i krajnja brzina mu je odlicna (ja sam licno isao 114km/h). Stavio sam mu pozadi kofer shad od 29l i lepo mu stoji a i zena mi je zahvalna jer ne mora da nosi ranac na ledjima (mogu i slike da postavim ako nekoga zanima kako izgleda) E sad kada sam mu radio servis u garantnom roku isao sam u ovlascen servis KMH ili kako vec ali sam proveravao da li mu nesto od nekog drugog odgovara.Koliko sam uspeo sa momcima iz gevare da primetim filter za ulje je isti kao na burgmanu 250ccm.I to je bolje kupiti kod njih jer je jeftinije kao i retroviozor koji sam takodje menjao a u gevari je bio jeftiniji za otprilike 1000din. Sve u svemu ja sam prezadovoljan sa njime sad je na satu nesto manje od 10000km, a servis radim na svakih 4000km.Naravno da sam radio i nulti servis i na 1000km a za to vreme sam ga lepo razradjivao nisam prelazio 60 na sat a brzine sam brzo menjao tj. nisam ga forsirao na velike obrtaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan ma sve je to super ali ja bih uzeo polovnog tako da to prekidanje garantnog roka nije bitno vec da li se mogu naci delovi ako se pokvare u nisu i blizini i gde se moze raditi redovan servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema u Nisu ovlasceni servis ti uvek mozes da narucis delove iz Beograda i da ti posalju brzom postom to bar nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan i moz da stoje da skupljaju prasinu jer ne znam da ih namestim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4839 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima u nisu ovlasceni servis, znam jer sam ih ja zvao trebali su mi za mog X-Roada, iskreno motor odvaljuje neke kao sto su YBR ili slicne, jedino sto trosi vise(meni u gradu 3.5 a kad ga bas bas vozim preko 70%gasa nece nikad preko 4l), mnogo se bolje vozi od drugig 125, tu ne racunam dvotaktne(RS, Mito) zbog siroke gume 150 u poredjenju sa ybr koja ima zadnju kao sachs prednju(citaj izgleda kao bicikla) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteX 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nish Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate, jel mozes samo da mi das njihov br ako nije problem ili ime prodavnice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se kao jako zanimljiv motorčić ... ima jedan kod mene u gradu, ali nikako da vlasnika pogodim ciglom, pa da stane da ga pitam iz prve ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem ovaj model od avgusta 2008 i aktivno sam ga vozio godinu dana po svim vremenskim uslovima.Imao sam i jednu duzu dnevnu voznju od550km.Sada ga vozi moja supruga.Za svo to vreme imao sam jedan kvar na njemu i to sa alnaserom,zupcanik se "obrijao" tj pojeli mu se zubci kako ne znam. Moje misljenje je da je ovaj motor vema dobar za grad jer je mali potrosac (oko 3,5l) a ima i dovoljno snage za uzbrdice kojih je Beograd pun a i krajnja brzina mu je odlicna (ja sam licno isao 114km/h). Stavio sam mu pozadi kofer shad od 29l i lepo mu stoji a i zena mi je zahvalna jer ne mora da nosi ranac na ledjima (mogu i slike da postavim ako nekoga zanima kako izgleda) E sad kada sam mu radio servis u garantnom roku isao sam u ovlascen servis KMH ili kako vec ali sam proveravao da li mu nesto od nekog drugog odgovara.Koliko sam uspeo sa momcima iz gevare da primetim filter za ulje je isti kao na burgmanu 250ccm.I to je bolje kupiti kod njih jer je jeftinije kao i retroviozor koji sam takodje menjao a u gevari je bio jeftiniji za otprilike 1000din. Sve u svemu ja sam prezadovoljan sa njime sad je na satu nesto manje od 10000km, a servis radim na svakih 4000km.Naravno da sam radio i nulti servis i na 1000km a za to vreme sam ga lepo razradjivao nisam prelazio 60 na sat a brzine sam brzo menjao tj. nisam ga forsirao na velike obrtaje postavi slike da vidim kako mu stoji kofer razmisljam se mozda cak i ovo da uzmem za svoj prvi motor... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vec bilo reci o tome, ali nikako da pronadjem podatak koji se motor ugradjivao u Sachs-a u prvoj varijanti. Zanima me, zato sto bih rado zamenio ovaj njegov od 125 ccm nekim jacim agregatom. Cuo sam da prethodna masina ima verziju od 350 ccm koja u sraf moze da se ugradi u X- roada. Sasija je po meni dovoljno jaka za to, a o kocnicama da ne pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4839 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Predhodna verzija ima isto 125 kubika, samo je Suzukijev motor i to od 15ks znaci za oko 1,6 ks jaci motor Nije postojala verzija od 350, ali sad nagovestavaju da ce biti pustena u prodaju 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Malo sam ja zamrsio pitanje, znam da nije postojala verzija od 350 ccm. Stvar je u tome da sam cuo da se taj Suzukijev agregat od 125 ccm ugradjuje u druge motore (Suzukijeve), a da postoji verzija Suzukija od 350 ccm (drugi agregat na istom ramu). Zato kontam da taj Suzukijev agregat od 350 ccm moze lako da se prebaci u Sachs-a. Da li znas u koji Suzukijev model se ugradjivao agregat od 125 ccm koji je u prvoj verziji X-roada? Verzija od 250ccm je pustena u prodaju, mislim da je cena u Velikoj Britaniji 2400 funti, mada na nekim sajtovima pise i preko 4000 dolara, sto mu dodje skoro na isto http://www.bikesales.com.au/new/sachs/x-road-250/ dodato: Lutajuci po netu, naisao sam i na podatak da sachs XTC (2T) koristi isti motor kao Yamaha TZR. Cini mi se da su X-road i XTC prilicno isti, samo su na ovaj drugi postavili plastike i drugacije sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raspucin_Bg 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 190cm, da li sam visok za ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 165 cm.Da li sam nizak za ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4839 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rasputin, ne brini nisi ja imam jedan i koristim ga samo za voznje po gradu i a imam 193 i mogu ti reci da je motor odlican, jedina stvar sto mene nervira je nepostojeci zadnji blatobran pa su bare bas problem Sikirica, mislim da si mozda ipak nizak za X-Road ali nista te ne kosta da sednes i da probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan seo,probao,moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan cao,jel ima neku sliku kako je ugradjen nosac za kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan cao,jel ima neku sliku kako je ugradjen nosac za kofer? Ovde se otpilike vidi kako sam ja to odradio. Jednostavno, uzmeš dve cevke manjeg promera, ubaciš unutra i zavariš. A Prethodno ih iskriviš i spojiš ih jednim flahom. Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti,ja sam razmisljao da stavim hondguard na njemu,xenon,kofer i race exhaust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan dali se lako nadju delove za njih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan dali se lako nadju delove za njih??? To sam i ja hteo da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...