Jump to content

Moto Zajednica

Alleks

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco downtown 300i

Alleks's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. da li je skuter registrovan i do kad. kakvo je stanje, i koja je poslednja cena ispod koje neces ici ni cent. da vidim da li mi se isplati da dolazim. pozz

  2. Cena 700 e (fiksno), sve u kompletu. Obavezan prenos, bez zamena.
  3. Aktuelno, sveze registrovan, nov akumulator, moze da se pogleda u Beogradu, u blizini Pionira
  4. Skuter ce biti na prodaju negde do pocetka maja, koliko sam ja u Srbiji. Kupac dobija nov akumulator, posto je stari sigurno zasluzio penziju. Cena je fiksna i mislim da je izuzetno povoljna.
  5. Evo probudili smo se iz zimskog sna . Ako nekoga zanima Majesty, po gornjoj "zimskoj" ceni, moze da se javi na PP. Za par dana dolazim u Srbiju na odmor, pa mozda napravimo neku kombinaciju da se pogleda. Skuter je u Bgd, a ja uglavnom necu biti tamo, ali ako ima ozbiljno zainteresovanih, mogu da dodjem 1 dan.
  6. Na nekim "on-line" novinama sam citao sa su ljudi slali pitanja (mailove) MUP-u u vezi tumacenja nekih propisa. Dobili su odgovore, ali su uz odgovor dobili i racun za uslugu po standardnoj tarifi MUP-a. pokusacu da iskopam vest, nadam se da to nece biti slucaj i sa tobom . Jesi ostavio svoje licne podatke?
  7. Ma da, to su rolnice. Ako mozes otvori varijator i izmeri te koje imas (svih sest zajedno, pa podeli rezultat, da bi merenje bilo tacnije). Uzmi neke teze rolnice, a ako ti one ne budu ogovarale (ako je start previse spor) onda mozse da kombinujes te sto imas sa tezim, tako sto ces da stavis 3+3, ali naizmenicno, da bi tezina bila raznomerna.
  8. http://www.twowheelforum.com/index.php
  9. Da li dize obrtaje visoko (kad dodas gas) pre nego sto krene mu treba vremena dok podigne obrtaje, pa tek onda krene. Ako prvo podigne obrtaje, pa tek onda krene, definitivno je problem do prenosa, a ako mu treba vise vremena dok podigne obrtaje onda je nesto do karba, eventualno agregata, ako nije ugadjen kako treba. Po dosadasnjem opisu tipujem na prvu varijantu, verovatno previse lake rolnice
  10. Osiguranje je uvek trebalo, samo sto nije bilo registracije pa nisu mogli da te uslovljavaju da ga uplatis
  11. Stvarno je komplikovano ispolirati vizir, ja sam pokusavao da sredim svoju AVG i misam bio zadovoljan rezultatom. Pre toga sam bez problema ispolirao farove na svojim i na kolima od par drugara i mislio sam i ovo ce biti lako. Ali nije bilo velike vajde, pa tu kacigu vise i ne koristim
  12. Lepo izgleda, ova krilca sa strane su dovoljno upadljiva da se ne provaljuje mnogo da je nesto budzeno oko vizira
  13. Meni ovo zvuci kao lose nastelovan karburator. Kako radi na leru ?
  14. Da li je neko prekoracio 30 dana od isteka registracije i jel bilo problema. Trenutno sam u inostranstvu i dolazim nazad tacno mesec dana posle isteka.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja