Vukčević 100 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sad procitao putopis...svaka cast ,majstore! A sto se tice odnosa crnogorske policije-tu nema pravila. Ako ista znaci,u ime crnogorskih motociklista-izvini zbog neprijatnosti u CG. Goveda ima svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Jul 12, 2012 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ili bilo nešto do servera ili do SBB-a. A najviše mi smrdi na moju "sreću". Sinoć (noćas) mi je umesto sličica samo pokazivao onu ikonicu pocepanog fajla. Sada je sve tu, tako da se bacam na čitanje. Edit: pročitao iz cuga, ostao bez komentara. Dostavljaš na nivou koji se i može očekivati od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Jul 12, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti odajem svako ljudsko priznanje za ovo sto si ucinio.Ja sam pola svog zivota proveo sa Albanasima.Mnogo su mi zuluma ucinili.Pored svega ja nikoga na ovom svetu ne mrzim.Tebe trenutno postujem,jer svojim putopisom uspevas da menjas svest,jednog iskusnog coveka,za koga se smatram.Divan je dar Boziji kad uspes u tome. Svaki detalj je bio savrsen.Radost zivota koju prenosis je neizreciva. Neka sve ovo sto si napisao,ostane na dar i uslugu,nama,koji ce,mozda jednog dana osetiti tu istu radost. Od Boga ti zdravlje i svaka sreca.Hvala ti sto postojis. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Jul 13, 2012 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh... hvala ti na ovakvim rečima. Još ćeš učiniti da sebe počnem da shvatam ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se na proputovanje Albanijom 1, septembra... Putopis ti je zaista vrhunki i od velike pomoći u svakom smislu (tehničkom, moralnom, savetodavnom).... neverovatan si lik.... vrlo pismen... pozitivan nacionalizam prisutan što je danas retkost... vrhunska logistička podrška Violete koja je i te kako bitna čoveku na putu... vrhunska vožnja i nadasve vrhunski putopis koji ti budi želju da kreneš sutra u Albaniju... jedina tvoja mana, po meni je, što si zvezdaš ali oprošteno ti je a i vrlo je bilo simpatično podsetiti nas na jedan od najsramnijih poraza u istoriji... Potpuno se slažem sa Zarićem koji je bacio komentar pre mene.... Veliki pozdrav Aleksa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 14, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ces bre u Albaniju posle njegovog putopisa, ja ga procitah pa svima pricam kako sam i ja bio ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko jocic 2 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Bmw r1150r Prijavi odgovor kao problematičan hvala na vrhunskom putopisu, verujem da se do danas svasta nesto jos izgradilo, ali 17.07 krecemo istim putem kao i ti. veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...