zika56 17430 Napisano Septembar 15, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Juče pre podne teško povređen motociklist (Bojan zvani Zeka, star oko 30g) iz sela Trnjane (kod Aleksinca). Vozeći kavasaki ZXR 750 (koji je u nedelju uzeo "na probu") "ispravio" je krivinu na prilazu preko mostića (u selu Gredetin) i udario direktno u početak ograde (kameni zid) na mostu. Očevici kažu da je išao prebrzo i da je pri kočenju "blokirao" i prednji i zadnji točak. Kažu i da mu se kaciga raspala od udara. Sa teškim povredama je prebačen u Aleksinac, a čuo sam da je danas u teškom stanju prebačen u Niš. Do sada je vozio Hondu XL 600 koju je prodao pre par dana. Drugar (izuzetno sposoban vozač i mehaničar), koji je dan ranije vozio sa njim, kaže da je Zeka na toj zajedničkoj vožnji išao i preko 230 km/h (i kroz naselja) i da se u više navrata jedva "izvukao". A prekjuče u Soko Banji povređeni vozač i suvozač na Yamahi FZR 1000. Ne znam detalje, ali reče mi drugar da je jedan od njih teško povređen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...