kinez83 0 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali neko zna kakav je skuter peda h2o i kako se pokazao.kao i kaka je razlika u onom iz 2008god i 2010.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12964 Napisano Septembar 14, 2011 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nista to ne valja ako cemo iskreno. Skupi jos malo kesa pa cemo naci nesto kvalitetnije i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 14, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti kažem imam taj skuter oko dve godine kupljen je nov sada ima oko 2000km i to ga sve sestra vozila.U suštini plastike su dosta lošeg(očajnog) kvaliteta bar kada ih poredim sa mojom hondom.A najveći problem im je pumpa za vodu koje je jedno veeeeeeeeeliko sranje i već sam ih zamenuo cirka pet komada a još nisam provalio od kog drugog proizviđača(kvalitetnijeg) može da se stavi. Tako da bolje kupi onaj poštarski skuter ili kinez sa vazdušnim hlađenjem a ovaj zaobiđi. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,za te pare imas i pistolj da kupis da se ubijes,bolje nego to da kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaobidji ih u sirokom luku! Peda=S#anje skuteri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Tmax50(mislim da se tako zvao), kvalitet njesra, struja me zezaaaaala uzas, a SAMO osim toga, realno dobro me je sluzio ali ga ne bih bas preporučio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2032 Napisano Septembar 28, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18840-zasto-nije-trebalo-da-kupim-kineski-peda-skuter/page__p__328374__hl__peda+skuter__fromsearch__1#entry328374 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70785-peda-skuteri/page__p__1142586__hl__peda+skuter__fromsearch__1#entry1142586 ... ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...