Dejan P. 1 Napisano Avgust 14, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna gde se moze okrpiti plastika koja je pukla ili se slomila? Da li to neko radi? Imam nekoliko napuklih stvari i mozda cu trebati farbanje... doduse necu u sezoni jer mi nije hitno tako da ima vremena da se nadje ko to radi ali dobar plasticar a da nije preskup, bi odgovarao. Alternativa je da neko uvozi ili donosi nove plastike od skoljke motora. Ako ko zna neka posalje post. I na kraju ovoga da li neko iz male privrede pravi plastike po narudzbini. Mislim posto je Nova Pazova puna onih koji prave sto sta od plastike mozda se neko bavi necim ozbiljnim za motore. Meni treba nesto plasticne skoljke za Kawasaki KLE 500. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 15, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Rumi decka koji se bavi samo varenjem plastika zove se Branko Vunjak on ti moze sve to okrpiti za jeftine pare, a imas i u Sr.Mitrovici koji vari, farba a i pravi plastike po narudzbini samo za motore Marko Lopin potpis mu je na BJB farbach ili nesto slicno potrazi ga u oglasima prodavao je oklop za k5 corona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si, ali ako si iz Bg ili ti je blizu evo kome da se obratiš http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7571.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan BJB- Brrka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Avgust 16, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, sila ste. Kao sto rekoh, nije jos hitno jer je sezona a nije bas da mi sve visi (drzi se nekako) ali je dobro znati unapred. Pogledacu predloge licno kada stignem a dotle nek se predlozi nanizu. Jos jednom Hvala. Ove preobleme nemaju bikeri sa naked bike-ovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 22, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ako si blizu kragujevca ja cu te odvesti kod extra plastichara koji je meni radio masu stvari na autu i spremao gomilu auta za tuning styling, znachi proveren... takodje mozhesh da pozovesh 3t-racing 034/515-475 imaju mnogo polovnih plastika, video sam prekljuche... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2477 Napisano Avgust 22, 2007 Andragog, 5061 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na polozenom vozackom ispitu,samo gas a sto se tice plastika resicemo i to.Pozdrav moto traseru!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...