Jump to content

Moto Zajednica

Shell ili Plastike

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi

Ko zna gde se moze okrpiti plastika koja je pukla ili se slomila? Da li to neko radi?

Imam nekoliko napuklih stvari i mozda cu trebati farbanje... doduse necu u sezoni jer mi nije hitno tako da ima vremena da se nadje ko to radi ali dobar plasticar a da nije preskup, bi odgovarao.

Alternativa je da neko uvozi ili donosi nove plastike od skoljke motora. Ako ko zna neka posalje post.

I na kraju ovoga da li neko iz male privrede pravi plastike po narudzbini. Mislim posto je Nova Pazova puna onih koji prave sto sta od plastike mozda se neko bavi necim ozbiljnim za motore.

Meni treba nesto plasticne skoljke za Kawasaki KLE 500.

Hvala unapred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Aprilia atlantic 125

Imas u Rumi decka koji se bavi samo varenjem plastika zove se Branko Vunjak on ti moze sve to okrpiti za jeftine pare, a imas i u Sr.Mitrovici koji vari, farba a i pravi plastike po narudzbini samo za motore Marko Lopin potpis mu je na BJB farbach ili nesto slicno potrazi ga u oglasima prodavao je oklop za k5 corona

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi

Hvala momci, sila ste. Kao sto rekoh, nije jos hitno jer je sezona a nije bas da mi sve visi (drzi se nekako) ali je dobro znati unapred. Pogledacu predloge licno kada stignem a dotle nek se predlozi nanizu. Jos jednom Hvala. Ove preobleme nemaju bikeri sa naked bike-ovima.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

ako si blizu kragujevca ja cu te odvesti kod extra plastichara koji je meni radio masu stvari na autu i spremao gomilu auta za tuning styling, znachi proveren...

takodje mozhesh da pozovesh 3t-racing 034/515-475 imaju mnogo polovnih plastika, video sam prekljuche...

• Andragog, 5061 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Cestitam na polozenom vozackom ispitu,samo gas a sto se tice plastika resicemo i to.Pozdrav moto traseru!!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja