svetac 527 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za vas!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, svojski ste se potrudili. Svako pominjanje Tasosa izaziva nostalgiju. Ja sam tamo hodio prvi put davne 1973.godine. Tada je sve izgledalo drugačije... Bez obzira uvek mu se rado vraćam. @Bandolero Na sve ove silne kilometre, nisi dva reda posvetio KLE-u. Nije fer. Nije ni njemu bilo lako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izvinjavam se. Znam da nije najpametnije kada se kreće na ovako dug put, ali moram da kažem da sam za svaki slučaj od alata poneo sledeće: - 1 litar motornog ulja (ostalo neotvoreno) - sprej za lanac - izolir traku (neupotrebljena). Mislim da ovaj podatak dovoljno govori koliko poverenje imam u KLE-a i kakav je to motor. p.s. šta će mi izolir traka pojma nemam ni sada je zakon !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan BANDOLERO , putopis je čista desetka , pošto si sve ovakvo lijepo napisala sad sam u dvojbi gde ču drugo godinu preživjeti 10 dana odmora TARA --ZAOVINSKA JEZERA ili THASSOS .. lp milan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...Svaka cast za detaljan opis celokupnog poduhvata, uvek je lepo videti slike sa Tasosa Nego, moracete vi ponovo tamo il sam ja nesto preskocio ili vi niste obisli najlepsu plazu ?! ko ode na Tasos i ne vidi Mermernu pora da ponavlja gradivo Plaza prelepa a put ko stvoren za neki enduro i off-road. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na onih 4-5 km beeeelog prasnjavog puta do plaze (off road)....hehe... e to je gradivo za sledecu godinu. Verujem da cemo izvrsiti opsadu kampa...hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od detaljnijih putopisa koje sam pročitao do sada! Sve potrebne informacije su prenete, koje će nekome veoma poslužiti(primera radi meni) sledeće godine. Svaka vam čast! Veliki pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan lepo napisan putopis sa lepim slikama. bilo je zadovoljstvo citati, hvala Vam lepo.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari bilo nam je zadovoljstvo! Veliki pozdrav za sve vas od nas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan BANDOLERO , putopis je čista desetka , pošto si sve ovakvo lijepo napisala sad sam u dvojbi gde ču drugo godinu preživjeti 10 dana odmora TARA --ZAOVINSKA JEZERA ili THASSOS .. lp milan Hvala na pohvali, mislim da je rešitev tvojega problema 10 dni na Tari in potem gas na Thassos na 10 dni morskega dopusta. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl? Ima ga na ostvu ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan What? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Bandoleeeeeerosi!!!! :takoje: That`s the spirit, Bandolera, dear! I, to je suvozacica! A ne one koje kukaju vec posle 20 km.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Nadalina! Veliki pozdrav od mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl? Ima ga na ostvu ili ne? What? Mejbi supermarket? Pojma nemamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, nema ga ostrvu, nebitno. http://booking-thassos.com/index.php?lang=en&option=com_content&Itemid=140&catid=51&id=9236&view=article&tmpl=component Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl? Ima ga na ostvu ili ne? Nema LIDL-a a nema ni španske DIA-e. Najbliži LIdl ti je u Keramotiju, odakle ide trajekt za Limenas. Ima nekih supermarketa u Limenasu ali cene nisu kao u ova dva pomenuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm, nisam ja sigurna da je ovo cica maca, meni lici na risa... Divan putopis, odmor u mom stilu, mir, bez guzve i zurbe. Cista 10! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sve su rekli prije mene sem toga da mi se cini da ste postavili nedostižne standarde za nove putopisce. plusici od mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 18, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mile legendo, puno te pozdravljaju Bandolerosi , puno ti hvala .... sam si tražio, sledećeg leta ti se uvaljujemo bar u prolazu pa ti vidi šta ćeš sa nama.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis,svaka čast. Da li ste putovali u letnjoj opremi ili malo punijoj?Putovali ste sa kompletnom opremom ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Septembar 19, 2011 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta će mi izolir traka pojma nemam ni sada Kad ti prvi put, dok klopas u kafani, obore na parkingu motor - kazace ti se samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, potvrđujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 19, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis,svaka čast. Da li ste putovali u letnjoj opremi ili malo punijoj?Putovali ste sa kompletnom opremom ili ne? Ma putovali smo u onome sto imamo a to su vetro/vodo nepropustne jakne sa protektorima, malo jacim farmerkama i cizmama. Sve je ok u voznji ali kad se stane...ko ce pre da se raskopca...hahaha Seve hvala na pomoci. Ipak mislim da bi mi u toj situaciji vise bila od koristi siroka selotejp traka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno , obimno , sa duhom , nesebicno , detaljno... i ne znam vis ekoji epitet da napisem. Vas dvoje ste tako skockali reportazu , da sam uzivao citajuci je uz cigaretu i kafu. Svaka vam cast , i hvala na ovako lijepom poklonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...