peratrap 787 Napisano Septembar 9, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pokusacu da vam prenesem nesto od mojih 5 fantasticnih dana u austriji sa moto skupa i alpinizma po najvisim vrhovima austrijskih alpa unapred se izvinjavam za pravopisne greske ne zamerite mi na put smo posli nas trojica 4.9.2011 malo rano tj.na sam pocetak harley week-a ali namerno sa bi izbegli strahovite guzve u zasnjim danima susreta ali posto smo prosle godine vec apsolvirali isti skup glavni cilj nam je bio grosglikner sa njegovom hochalpinestrse tj putom od 48 km po samim vrhovima alpskih prevoja ranije sam negde procitao da ako neki bajker nije prosao ovaj put ne racuna se da je uopste vozio motor a sad sam se uverio da je to ekstremna istina ovo su dve masine sa kojima smo isli i moja malenkost na jednom od vidikovaca na grosglokneru a na donjoj slici se vidi i pednji kraj trce masinice tj fejzer 1000 slika je sa vortersea tj najlepseg jezera u austriji koje je u neposrednoj blizini fakera sledi pogled na vilah i vorter see sa 1800m tj planine iznad vilaha gde je prva od alpskih staza i vidikovcem sa kojeg se vidi i cuveni triglav ovo je plato sa vidikovcem na istoj planini sa ekstra stolicama tamo negde je slovenija a ovamo italija jedan od platoa gde je palo oblacenje a inace asfalt po ovim putevima je idealan na ravnijem se nikad nisam vozio a cuo sam da su ga pravili namerno malo rapavijim bas zbog bajkera na svakom odmoristu postoje panoi sa setaljnim slikama i objasnjenjima sta vidite pred vama na horizontu ovo je jos jedan prevoj na grosgl. na skoro svakom platou a ima ih mnogo ima slica ovome parking i restoran u prevodu ono je fabrika evrica ulaz za bajkere u nacionalni park je 19e sto je duplo manje nego za autice sta reci za peizaz tamo sam se osecao strasno mali pre slikanja sam dobro opipaokoliko je sigurna greda ovo je dno najveceg austrijskog lednika a pogled je sa glavnog platoa na grosgl. a ako malo bolje pogledate one male tackice dole su ljudi koje je zicara spustila na glecer a ja nisam hteo ici jer sta ako nestane struje a ovo je gornji deo glecera suvenirnica a restoran je iznad i verovali ili ne nas kragujevcanin radi u restoranu visina na tom vidikovcu a najvisi deo puta je na 2800 m gore imaju i camac samo ne znam kad je doplovio ovo je slika kad smo gore stigli sa leve strane vidite boksove koji su besplatni i namenjeni bajkerima za ostavljanje stvari a kad smo posle pola sata posli nazad nismo mogli proci od pridoslih motora tri alpinista ovo su krave koje pasu iznad 2300 m verovatnu kad se muzu daju lekoviti slasoled orlovo gnezdo pano sa autohtonim vrstama ptica koje zive na tim visinama a na panou imate dugmence uz svaku sliku koje kas pritisnete cuje se njen zov a onda stavite uvce na rupu koju vidite sa leve strane i trebalo bi da cujete odgovor iz prirode ovde je palo skidanje posle spustanja sa visine ovde razmisljamo sali sa se peremo posle planine ali smo ustanovili da su sve planinske muve pocrkale od zime i tako smo ustedeli evrice . a sad malkice slika sa susret a kao prvu stavljamo naseg druga iz kampa jer obecali smo mu i vidite kako je lepo pozirao faker jezero pogled iz kampa vorter jezero na austrijskom pojilu austrijski traktor sirotinja restoran u kampu klopa oko 7 evrica po obroku dobar izbor prisutna masa castom majstora i masa satora sa opremom i sa svim i svacim ima i aprilije v8 strasno ulaz u kamp arnetz od 10 ha pre guzve koja je pocela u utorak a usredu mesto u kampu je kostalo suvog zlata inace je 14 e a za to dobijate kap sa svim sadrzajima cistiji od vecine nasih hotela u povratku svratili na bled ne znam da li sam stavio ovu sliku al mi se svidja pa mi oprostite ulaz u jedan deo feste za ljubitelje suzukija sediste koje mi se svidja i koje planiram da predlozim bobanu da mi napravi harlic vasar sve na prodaju dobre muzike koliko hoces nismo se bas uklapali u ambijent skupa ali nam je bilo lepo a on se uklopio i to bi bilo to jos jednom izvinite na pravopisu velikim malim slovima itd nasam se da sam vam zagolicao mastu i da odete sledece godine trosak za 5 dana sa putarinama gorivom i ostalim cak i sa sitnim kupovinama u luisu i hein gerikeu koji su u blizine ne moze da predje 300e pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne slike Pero! Vidim da ste baš uživali, možda sledeće godine se i ja odvažim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 10, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan bila bi mi cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 10, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pero,kako ste isli do Villacha,autoputevima ili nekim drugim obilaznicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan isli smo autoputevima jer imamo lose iskustvo od prosle godine jer tada smo obolazili putarine od erduta do vilaha i kao prvo putovali 13 sati verovao ili ne jedva se izvukli od slovenackih radara sa samo 50 evrica a ove godine se to iskustvo potvrcilo sa nasom drugom grupom koja je opet stedila na isti nacin i putovala 14 sati mi smo stigli za 7 sati sa poprilicnim stajanjima i imali slobocno popodne na fakeru a sto se tice lepote sporednih puteva ili ti dosade voznje autoputom nama su prioritet bile lepote alpskih prevoja a hrvatska i slovenacka sela smo 1 videli pa i to je previse 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 18, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se lepo proveli... Ja sam se vratio sa slicnog puta juce...takodje Faaker see u paketu sa gomilom prevoja po Alpima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Super Pero,ove godine se nismo sreli na jezeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1776 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se lepo proveli... Ja sam se vratio sa slicnog puta juce...takodje Faaker see u paketu sa gomilom prevoja po Alpima... Pa što se ne javi i svrati do Ljubljane?..ccc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 18, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Pero! Drug iz kampa odlično pozira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Super Pero,ove godine se nismo sreli na jezeru! mozeno se videyi sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,reci mi kako je preći sa yamahe dragstar na yamahu fjr? Inače prelepe slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan dragstar ima imidz tj hrom a fjr nema mnogo od imidza ali sto se tice upotrebljivosti tu nema poredjenja tj fjr bezi dragstaru 3 duzine najmanje vozio sam kruzere 6 godina a sad bi se tesko vratio na njih ali sve je to stvar ukusa i licnih afiniteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ovde covek opisuje umesto mene sve je istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...