mootoograf 360 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi ! Kao da smo bili sa Vama . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis. Stvarno lepo i korisno iskustvo. Drago mi je da ste se extra proveli. Da li bi mogli da nam otprilike napisete koliko je ceo put izasao da i mi,koji planiramo na tu stranu, znamo koliko evrica da ponesemo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala svima na lepim recima....Sto se tice troskova puta i cele akcije ,nismo nista tacno i precizno racunali,ali recimo oko 300 eur za gorivo 3500km,10e nocenje,cene namirnica i dnevnih troskova sam vec napisao u nekom od postova,znaci isto ko u Bg u....Sve u svemu ja sam imao oko 700eur,sto rece nas prijatelj *Marokanac* moglo je to i sa manje para,kao i sa vise,a ovo je bila neka nasa mera........ Pozdrav do sledece god.za koju je u planu Sicilija..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo,za ovakvu avanturi ne treba zaliti pare za gorivo,posto ti voznja i krajolici koje usput vidis pruzaju neverovatan osecaj posle kojih zaboravljas na sve novce koje si dao i utrosio. Mi smo ovaj put spremali dva meseca pred polazak...sredjivanje motora,kupovina potrebnih stvari...ja sam morao da ugradim bocne nosace kofera (ovom prilikom bih se zahvalio Scubi iz "Labaratorije" sto mi je napravio odlicne i izdrzljive nosace)...itd...Dakle, samo to stredjivanje masine budi odredjenu dozu adrenalina,a kada dodje vreme za put onda osecas kako ti celo telo bridi od uzbudjenja,posto ides u nesto nepoznato a u tome je sustina avanture.... Posle ovog tripa su mi se dodatno prosirili vidici i shvatio sam da nista nije nedostizno kao i da nije daleko,te mi je prvi dan po dolasku sinula ideja da bih mogao da obidjem zemaljsku kuglu u neko skorije vreme......zasto da ne.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 21, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Grrrr ... nemam vremena da pročitam ceo putopis, moram na poso, ali stigao sam dooooo fotke kofera punog gotovih jela, pašteta i slično .... putopis je zatefteren, jer sa takvom pratećom opremom mora da je dobar... Prvom prilikom čitam i dajem stručni komentar, pozdrav putnicima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan procitao ceo putopis vise puta,odlican 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci....extra tura i zezanje,svaka cast na ovakvim slikama i opsirnom i humoristickom opisu.....i meni je ovo potrebno ali prvo da ugnjezdim decu pa onda....u svakom slucalu bravo za temu.puno km za dalje vam zelim.javite se ako dolazite u kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 21, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan haha..koji ste ludaci..sledece godine,idem(o) as vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem momci i devojko, svaka vam čast. Objasnili ste kako se to radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi jos jednom ,bas nam je drago ako vam se svidja.... Vidimo se na nekoj od voznji i naravno u cafe ole u na 25 om maju na dorcolu.... Pozz za sve citaoce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi je drago sto vam se dopala ova nasa avantura i nacin na koji smo to podelili sa vama. @Mikserkg...Humoristocko iskazivanje svega ovde napisanog je zbog toga sto smo mi takvi ljudi,a i zbog samog zezanja i lepog dozivljaja koji smo proziveli tih 15-ak dana,veliki pozdrav za KG. @Skols-nasa vrata su uvek otvorena....sto veca ekipa-to je vece zezanje.... Podelih i ja vama plusice kao sto ste i vi nama....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada procitaah ceo putopis... Fenomenalno vedro i duhovito! Vratio sam se par godina unazad, tacnije 2007. kada sam isto isao na Krf preko Ohrida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Konacno procitah putopis Sjajno,jos samo da dodje i cetvrti clan i ekipa samo takva U kom selu zivi baka?vidim da je prelepo,pa mi pada na pamet neki off od par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran kako se selo tacno zove,ali znam da je na putu Berane-Rozaje(blize Rozaju),kod hotela "Lokve",to svi znaju,posto je tu skijaski centar....a za off dusu dalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi,poceh da citam u 01h i u 04h zavrsih nisam mogao da odustanem. Sjajna tura,odlicna mesta,svaki deo price mi je prica za sebe za mene najveci utisak ostavila Srpska kuca,stvarno sto rece Sinke trudio se da zadrzi suze,ja koji sam citao pa osetio knedlu u grlu... Sve u svemu super putopis,srecno i sl godine pravac Sicilija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robilad 0 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta reci jedan od boljih putopisa koji sam procitao.a i prijao je citati ga ovo ladno brrrrrr... jutro! samo napred u nove pustolovine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima jos jednom....hehe,podsetili ste i mene na sve dogodovstine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O DA i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 1, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Uzeste mi vreme al' vredelo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 2, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan sinke se ne javlja na sirenu Prosho si pored nas i sviram al cvrc... Reko uh dobro da nije shisho i pobac`o nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad bre,nemoguce,uvek se javljam,jedino ak si kolima bio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 2, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 2, 2011 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I niste fer,sad ne moramo da idemo tamo kad ste sve docarali,stvarno do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ocu i ja da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...