kuglica14 136 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski stvarno,svaka cast ocekujemo dalje da vidimo sta je sa kacigom i ostalim stvarima,mora da su vas gledali ko marsovce kad se usli u prvi grad onako prasnjavi hehehe, cekamo nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 17, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan zbogom leto,jeseni i zimo, mi idemo da se ne vratimo -najezih se... "A ko ne zna sta su muke teske,neka predje Albaniju peske"......ovo je na mene ostavilo ogroman utisak,posto sam video te predele ,ali motorom.Ne mogu ni da zamislim da to treba preci peske i to po surovim uslovima kao sto su poznati za tu oblast...jos jednom bih odao postu i zahvalnost srpskom narodu i vojsci koji su branili Srbiju u to vreme,da bi se mi njome sada slobodno setali........ bas to,koliko su oni samo kilometra i kilometra presli peske,po hladnoci,snegu,po ko zna kakvom terenu....dosta su njih uspeli da stignu do Grcke,a dosta su njih i od umora,hladnoce,icrpljenosti,zaspali i vise se nikada nisu probudili....Hvala im na tome,sto su bar nesto uradili za nas,da nije bilo njih ko zna kako bi sada bilo....btw odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kavaje. Interesantan mali gradic,mada pomalo jeziv....Gledali su nas mestani toliko cudno kao da nam svetle oci,valjda nikad ni jedan stranac nije bio u tom gradu... ...ali mi jesmo i naravno jeli smo.Opet odlicnu picu... masine u Kavaji.... Malo smo se prosetali posto nije moglo da se zivi od cigancica i prosjaka koji bukvalno cepaju majce ne bi li im dao koju leku ili eur!!!! u povratku stadosmo u poslasticarnicu gde se bas ispricasmo sa zaposlenima,cudom se nacudise kad im rekosmo da smo iz Srbije i da smo dosli motorima ,ali bili su fini i prijatni...mada su slabo pricali engleski ,kao i vecina Albanskog stanovnistva... dok je vec baklava sa sladoledom govorila bar 3 jezika Posle klope i slatkisa pravac u hotel da se odmorimo i spremimo za sutrasnji put preko Skadra za Berane... koja slika iz sobe,koja je vise podsecala na sobu za sunet pa sta i Nadalu se uvlace gace... klonja je vec nesto posebno... Ja sam nesto lose spavao te noci ,sto od povrede vrata koju vucem,sto od jurnjave za nekim izmisljenim misem kog sam navodno cuo da suska to vece.... jutarnje glancanje,podmazivanje lanca i moje dolivanje ulja jer mi je pustalo na nekom dihtungu... I krenusmo put Skadra... interesantan gradic ,ali ne zadrzavamo se i ne slikamo ga bas previse,jer zurimo da stignemo u planinu u Berane kod Dankine bake pre mraka,kaze Danka zajeban je off pa da ne zalutamo .... kafa u Skadru Skadar ,tvrdjava... ovde pravimo gresku koja nas je kostala izgubljena 3h,naime,Albanac nam govori da je MNE granica levo od mosta,sto i jeste,ali onda se ide oko Skadarskog jezera preko Virpazara za Podgoricu, a mi smo trebali dosta kracim putem desno!!!!Jbg na kraju i nije ispalo tako lose...Videcete kad udjemo u MNE o cemu govorim.... Albanijo zbogom.....Crna Goro stizemooooooo!!!!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Septembar 17, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aj bwe ne zevajte tamo po DorCHolu nego pisite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan Ajdeeeeeeeeeeeeeee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan +1 :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto izadjemo iz Albanije,dodao bih jos ovu fotku....Ovako sam morao da operem kacigu...malo je ocedio i natako na tintaru... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Maaaatori! Ala peres, svaka ti cas`!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto izadjemo iz Albanije,dodao bih jos ovu fotku....Ovako sam morao da operem kacigu...malo je ocedio i natako na tintaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E tako mi napustismo Albaniju i udjosmo u bratsku Crnu Goru....kazem bratsku jer smo isli kod Dankine familije u Berane,a tamo zive vecinom Srbi.... ...ali Sinke nije tako mislio ,pa je morao odmah da se popiski na njihovu zemlju...nije hteo u Albaniji...valjda je tako stricu obecao... ...nastavljamo dalje i ne shvatamo da smo se izgubili posto nigde nema putokaza... ...Sinke kuka za Albanijom i moli da se vratimo..... B'razeru,trebalo je da skrenemo levo od Albukerkija....salu na stranu,znamo da Skadarsko jezero trebamo da zaobidjemo sa nase leve strane,ali mi ga imamo sa desne,hmm U tom trenutku kapiramo gde smo pogresili...ali nas to tada nije zabrinjavalo posto smo imali fantastican prizor ispred sebe....vidimo more sa jedne strane planine,a Skadarsko jezero sa druge strane...,visina je ,negde oko 2000m,OMG!!! Sinke... AAAA>>> ... Srecom pa smo predhodno napunili rezervoare,posto smo lutali po planinama nekih 150km,a nigde civilizacije,a kamoli pumpe....siguran sam da je to postojbina preostalih virdzina ...nailazimo na gomilu magaraca...a jedan nas je ponudio hlebom i soli,sto smo mi ljubazno odbili...msm,ko ce jesti iz magarcevih usta ...najzad se spustamo u civilizaciju i saznajemo da je podgorica na par km od nas....trazi se pumpa...ko zna koliko su nam rage posisale goriva po onim planinama.... ..punimo gorivo i nastavljamo dalje iz Podgorice...kad ono na nekih 20-ak km radar!!Dozvoljena brzina 40,a mi idemo 78(nemoj da mi neko nesto rimuje).Posto je Sinke isao ispred nas njega i zaustavljaju iz civilnog Megana,a mi nastavljamo dalje stotinak metara...cisto da pobegnemo sa mesta zlocina.... ...Danka pronalazi vremena za fotkanje,dok Sinke moli pandure na kolenima Ostavljam motor da vidim sta se desava sa Sinisom i kakva je situacija.. Prilazim ja onako njima,a pandur ce,videvsi me na retrovizoru,njima "Shto li ovo idE,jeli neki ribar il' onaj sto prodAje lubenIce"..kao, ja sam seljak u cizmama..nanulicu mu njegovu...Dolazim do auta i on me odmah upita "Jeli si nesta izgubIo,A"? Ja mu rechem,"Jesam kolegu" i nasmejem se kroz brk..."E pa kolega ce ti sade u PogOricu da plati kaznu,vozIo je 78,a ogrAnicenje je 40....Tu mi se zamalo nije omaklo da mu srucim poznatu rimu ...ali sam se nekao uzdrzao i posle 20ominutnih pregovora pustise Sinketa uz novcanu nadoknadu od 10eura,naravno bez fiskalnog,jasno je...nastavljamo dalje prema Beranama i nalazimo Dankino selo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po mraku i teskom off road-u nalazimo put do bakine kuce... Baka je bila odusevljena nasom ne najavljenom posetom i odmah se bacila na spremanje raznih djakonija... Sladje nismo jeli za ceo put... Danka nam je uredila krevete i bacismo se na spavanjac....ovako svima izgledaju face kad je mrkli mrak i odjednom sevne blic... jedva uspavah Sinisu posto je plasljiv kao onaj macak Silvester u crtacu sa zamkom i duhovima ...Vec se on raspitivao kod Bake da li ima vukova i sl. ,na sta mu je ona rekla da ima,na sta ce on "A jel imate vi pusku?"....na sta je Danka spremala teren da nas kasnije plasi obilazeci oko kuce i grebkajuci po daskama....ona je jos kao mala dolazila tu ,pa se oslobodila tih strahova i nije se ni malo plasila.....msm,nisam ni ja .... ...spavao sam k'o zaklan,a ujutru raj....baka namiruje malo june... ..pa krave... Dok se Tenera hladi pod jutarnjom rosom.... Bakin hleb,a la vulkano! Danka je citala jutarnju prognozu na TV Rozaje hihihihhi... ...dok sam se ja igrao sa Reksom ...a malo posle i svi mi Svi se polako bude... Umetnicka fotka za dobar jutar... Hlebac je bio pecen,a mi ljuljnusmo po dve rakijice ko od sale!!!Ej ujutru u 8i30 dve na prazan mehur!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre ljudi 'lebac je za medalju! Bravo za baku! Miriše slika....mmmmm.....sad bih ga jela! Odličan putopis! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danka je imala svoje parce zida gde je jos kao mala pisala sve i svasta,te je tu naslikala crtez koji ce mladjim generacijama predociti ko je sve posetio ovu kucu... Sinke nikako da preboli Albaniju i pocinje sa jutarnjom Shotom Dorucak je bio jos bolji od vecere,zaista smo olizali sve paprike pecene sa domacim sirom ijos razne carolije koje je baka spremila....te udarismo po jos jednu rakijicu olalaaa Pozdravismo se sa bakom i podjosmo put Berane,gde smo obisli jos rodbine... ...a usput onaj off road od sinoc koji smo vozili po mraku... Sjajno... Do nedavno je ovde radila zicara i bilo je popularno skijaliste,a sada je po malo zapusteno kao i hotel "Lokve" u podnozju... .... Dodjosmo u Berane,tj Budimlju kod Dankinog ujaka i upoznasmo se sa Ladom koja sluzi iskljucivo za off road i Uja Budo se kune u nju... Tu je pala jos po neka rakijica i caskanje sa rodbinom,nakon cega odlazimo da posetimo obliznji srednjovekovni mastair "Sudikovo",inace zaduzbinu Nemanjica Ledeni i opaki "Lim" ...neko je bio hiperaktivan.... ...a neko je dremeo... Pozdravismo se sa svima i krenusmo put pod noge ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Maaaatori! Ala peres, svaka ti cas`!!!! he he,a ali da ti pravo kazem uopste mi nije smetalo kasnije,malo sam je procedio i prosusio na klimi u Albanskom kaficu i posle se postepeno susila na mojoj glavi...cak me je i osvezavala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ^ Hehehe Ni sumnjala nisam! A, mogu da zamislim al` su se ovo dvoje pokrivili od smeha gledajuci tu scenu 'frljacenja' kacige u barustinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan ^ Hehehe Ni sumnjala nisam! A, mogu da zamislim al` su se ovo dvoje pokrivili od smeha gledajuci tu scenu 'frljacenja' kacige u barustinu! Ma jok ,gde da se smejem coveku u nesreci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam sa vidojem sa Skadarskog jezera http://www.youtube.com/watch?v=vZDwIYbPd0Q 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovaj,silazak sa babine planine... http://www.youtube.com/watch?v=hPQlVjfHM38 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan A evo i onog dela iz Albanije kad Chicha pere kacigu.... http://www.youtube.com/watch?v=VdvmJwx7eW8 Inace razmisljao je da pocne da se bavi pranjem kaciga,tako da ljudi,vidite kako to profesionalac radi pa pohitajte da vam sredi glavocuvare 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro, svaka vam cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan a kad ce nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Nista nam nije preostalo od slika,posto smo iz CG praceni sa pljuskovima i gradom i zbog toga smo morali da non stop stajemo,posto nismo imali kabanice...(Ne znam da li je neko primetio da ja nemam bocne kofere u povratku,to je zato sto smo ih poslali autobusom sa Krfa,gde smo i upoznali sjajno drustvo)...dakle,vec se blizila noc,a mi nikako da odmaknemo...te radovi u tunelu,pa zadrzavanje po dva sata,te kisa,te grad....namrstilo se kao kad se Sinke brije Taman malo ubrzamo kad opet kisa,u 16h je bio totalni mrak ....kafa na silu u Novoj Varosi,pa opet pauza na Zlatiboru,razume se,cevapi na kajmaku i jagnjeca corba mmmmnjama Stade kisa negde oko Cacka i uhvatismo dobar tempo iako je mrak...negde oko 22h. Jos jaci tempo napravismo do ljiga i tu se zamenino u ulozi lidera i ja stajem na celo.. E sad najjezivija situacija na celom putu!!! Izlazeci iz Barajeva i Lipovacke sume preda mnom se pojavise svetla naseg lepog grada,Beograda. Buduci da ispred sebe nisam imao nikoga a i kada neko naidje vide mu se farovi,pa se malo pomerim udesno,a putna brzina nam je u tom trenutku bila nekih 110-120kmh,svako ko je ikada vozio tuda u to doba zna koliko je to brzo... Ljudi moji ,na 15-ak metara ispred mene istrcava lane,pravo pravcato lane! Zaslepljeno mojim farovima ostaje ukopano na sred puta i kako fizika stoji udaricemo pravo u njega...OMG...Brzinu nisam uspeo da smanjim ni za 1kmh,posto je izletelo munjevitom brzinom a ,verujte mi, ne vidis ga sve dok ti nije ispred ociju,boje je asfalta i mraka,jezivo.. Nekako stegoh volan i osetih kako me Danka panicno steze. Srndac me pogleda pravo u oci!...he he ,malo da napravim dramaturgiju...salu na stranu srna se trze kad sam bio na par metara od nje i baci se u beg,al za malo!Kako je ona refleksno i munjevito reagovala prokliza ispred mene i pade na kolena...cujem joj kopito kako udara od asfalt ...napominjem da se sve odo desava u delicu sekunde....,sa tog asfalta se ono nekako izvija i umice mi za bukvalno par santimetara,MUK! Ledi mi se lice i trne mi telo.usporavam na nekih 50kmh i Sinke miprilazi sa strane i kaze "Znam ,sve sam video i ja ga jedva zaobidjoh"...ej predjosmo 3500km i da na pragu cilja padnemo,aman zaman.Da smo imali one bocne kofere sigurno bi ga udarili i pali,hvala bogu pa ih poslasmo autobusom za Bg. Naravoucenije: Beograd jeste metropola i lider po razvijenosti u regionu,ali je i po malo selo...time ne mislim da mu nesto fali ,samo kazem da u blizini centa od nekoliko km ima tako (lepih) divljih zivotinja.... Stigosmo nasoj kucici sa puno lepih utisaka i bacismo se u ,vec unapred,spremljne krevete i utonusmo u san ,san o velikoj turi putevima nasih predaka............. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci svaka cast ,putopis za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi,odlican putopis i kako vidimo zezanje bice toga jos vidim :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa like! like! like! tj. + + + A mene zanima ova Sinketova afera,sta je tu bilo? hm? hm? hm? Mala mnogo ti pitas... Nista ,sta je bilo,nikad u zivotu nisam imao celavu devojku, pa reko da vidim kako je salu na stranu,da se ne naljuti Lidija,ako nekad ovo bude citala... :lol: :lol: .....kraljuuuuuu btw....extra putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...