Niksloter 382 Napisano Jun 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kpji je datum na pakovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam koji je datum na pakovanju. Ja imam prvu pomoc pa nisam gledao,ali bi bilo lepo ako vec neko ide do Metroa da baci pogled na datum. Ja sumnjam da je rok trajanja 07/15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Jun 26, 2012 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su to one proizvedene 2010., cini mi se 7. mesec. Rok vazenja je do 2015. Bar su se smilovali da malo prilagode cenu obzirom da im je proslo 40% radnog veka. Debilizam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi sam na nbg, 1655din, tip A, važi do januara 2016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod vulkanizer servisa Macura (kraj novog beograda tosin bunar) imaju na akciji auto prvu pomoc za 1000 din i ja u sali pitam da nemate možda i za motore kad momak iznutra viče imamo... a što vam nije i ona 1000 dinara a on će pa jeste :D kolko još imate... trenutno samo tu ali dobićemo još ... tako da kome je u prolazu neka svrati i pita, mož da naleti na povoljno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan juce sam kupio u "Uradi sam" Galenikinu prvu pomoc tip A za 1655 din, a posle sat vremena u Merkuru na Karaburmi vidim ista ta kosta 1399 din, sa rokom do 01.2016. Pa, kome treba, mislim da je ovo trenutno najpovoljnija ponuda. (u Tempu i dalje kosta 2225 din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da sada i prva pomoc ima rok trajanja?! Ja i dalje nosim staru i... nemam nameru da kupujem novu,... nije joj jos istekao rok trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ima rok trajanja,pa to ti je ko kaciga ,pa ima logike ,zar ne,sterilni zavoj hermetički upakovan,ne ne to duže od par god nemože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Nećete verovati!!!! Ćale kupio za auto prvu pomoć u jednoj prodavnici auto-delova (nije bitno kojoj)..Kao to je original, takvo treba po novom zakonu....i kupi ćale nju za 1500 din. I za svinjokolj ćale se poseče i ja odem do auta po prvu pomoć da uzmem zavoj, kad cvrc...ja skinuo onaj najlon i otvorim je ona prazna! ZATO PAZITE KAD KUPUJETE PRVU POMOĆ....OBAVEZNO JE PROTRESITE PRE NEGO ŠTO JE PLATITE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce? hahahaahah! Prazna!!!! Ja cu na mojoj/mojima da ogulim onaj datum (skinuo se vremenom) tako da ce da vaze neograniceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce? hahahaahah! Prazna!!!! Ja cu na mojoj/mojima da ogulim onaj datum (skinuo se vremenom) tako da ce da vaze neograniceno xaxaxaxa nije ni ćale poverovao, ja mu rekao on kaze nemoj da me zaj*****š..... žalosno na šta su sve proizvođači spremni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nećete verovati!!!! Ćale kupio za auto prvu pomoć u jednoj prodavnici auto-delova (nije bitno kojoj)..Kao to je original, takvo treba po novom zakonu....i kupi ćale nju za 1500 din. I za svinjokolj ćale se poseče i ja odem do auta po prvu pomoć da uzmem zavoj, kad cvrc...ja skinuo onaj najlon i otvorim je ona prazna! ZATO PAZITE KAD KUPUJETE PRVU POMOĆ....OBAVEZNO JE PROTRESITE PRE NEGO ŠTO JE PLATITE!!! Vrlo je bitno kojoj, kao sto je bitno i ko je "proizvodjac"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korki 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Kutija je bila teget plava sa crvenim krstom na poklopcu, nije pisao proizvodjač, ali kad je kasnije ćale otišao da kupi drugu nije više bilo takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Merkuru juce, 1400 din ja juče isto video u Merkuru za 1399 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ovih dana najpovoljnije da se kupi prva pomoc tip A u Bg.-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ovih dana najpovoljnije da se kupi prva pomoc tip A u Bg.-u? I da li moze da se koristi tip B? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni za A ni za B, ja imam staru prvu pomoc i ne pada mi na pamet da kupujem novu(bar dok ne potrosim ono sto ima u ovoj). Niko mi nikad nije trazio pp i zato nemam nameru da kupujem novu. Ti, kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni za A ni za B, ja imam staru prvu pomoc i ne pada mi na pamet da kupujem novu(bar dok ne potrosim ono sto ima u ovoj). Niko mi nikad nije trazio pp i zato nemam nameru da kupujem novu. Ti, kako hoces. Nije lepo krsiti zakon i hvaliti se time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni za A ni za B, ja imam staru prvu pomoc i ne pada mi na pamet da kupujem novu(bar dok ne potrosim ono sto ima u ovoj). Niko mi nikad nije trazio pp i zato nemam nameru da kupujem novu. Ti, kako hoces. Nije lepo krsiti zakon i hvaliti se time. Pa ja imam u autu i nisu mi do sada trazili, a motor sam sad kupio pa gledam sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 18, 2013 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na drumu mi je policija trazila da vidi komplet prve pomoci, na zadnja dva godisnja tehnicka pregleda mi je radnik tehnickog pregleda trazio da vidi komplet, mora biti vazeci KOMPLET A u vazecem roku trajanja (5 godina od proizvodnje, ne od kupovine). Inace u skuteru nosim i onaj stari veliki komplet prve pomoci iz automobila, upakovan u visestruke kese. Naravno da to nebi nikom stavio na ranu, ali opet moze posluziti da se nesto podveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 23, 2013 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet A prve pomoci kod prodavaca guma TYRE+ je ispod hiljadu dinara!!! Komplet B za automobile je tek nesto preko hiljadu dinara, bio sam pre dva dana u novosadskoj radnji pre Rodica na kraju Temerinske (pre autoputa) da trazim gume, kad ono na policama cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Maj 23, 2013 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da su to kompleti iz one prve serije kojima je vec isteklo 2-3 godine od petogodisnjeg roka upotrebe pa da je otuda i cena niza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno. Sto, da nece mozda svake godine da izbacuju po novu seriju. Ne daj boze da mora da se iskoristi pp, moralo bi da se kupi ona sto istice za god ipo dana pa kad izadje nova serija onda ponovna kupovina....koje sr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet A prve pomoci kod prodavaca guma TYRE+ je ispod hiljadu dinara!!!Komplet B za automobile je tek nesto preko hiljadu dinara, bio sam pre dva dana u novosadskoj radnji pre Rodica na kraju Temerinske (pre autoputa) da trazim gume, kad ono na policama cena Kupio za 1000 din tip A i to mu je to, nadam se da mi nece trebati osim za pokazivanje pandurima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...