grooya 72 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan dajem oglas za prijatelja, koji nije vican kretanju po forumima: Kupujem obrtaljku i brzinomer za Hondu VF 750, koji pasu na model iz '85. valjda je zbog prerade kratka sajla ili sta vec, pa je potrebno sve to isto, ali polovno, nema potrebe za novim. poruke mozete slati meni ovde, pa cu mu ja proslediti, ili pozvati coveka na 063/604 153 - Slavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletne satove od VFR750F RC36.. obrtomer i km su na sajle! Cena 80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletne satove od VFR750F RC36.. obrtomer i km su na sajle! Cena 80e aj pre nego sto mu prenesem, radi se o motoru Honda VF750 Magna... dakle nikako nije R masina. si siguran da bi to pasovalo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletne satove od VFR750F RC36.. obrtomer i km su na sajle! Cena 80e aj pre nego sto mu prenesem, radi se o motoru Honda VF750 Magna... dakle nikako nije R masina. si siguran da bi to pasovalo??? Onda neverujem. To je custom, a ja mislio na interceptora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno, traze se satovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strumf 0 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je to aktuelno za satove,nek se tvoj drug ili ti javi na 063 622 773,ja imam hondu vf 750s kardanka,imam i nesto delova,pozdrav Strumf,Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvejapn 0 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: honda vfr 750 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti drug jos nije pronasao satove ja ih imam,satovi su od honda vf 750 c rc 09 1983 godiste,a imam i jos raznih delova od nje.Telefon je 063 316 733 Bojan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...