SharkY 161 Napisano April 6, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki drugi način za proveravanje nivoa motornog ulja osim skidanja čepa na karteru (karter se zove jel tako...)? Napravljen je maltene kao na kolima, sa donje strane čepa ima plastični štapić (oko 5 cm dužine) i dve rese na njemu (min i max) pa se gleda do koje visine je nauljen štapić...ako ne grešim, a ne bi trebalo. Kod mene je, ako sam dobro video, 2-3 mm ispod kape čepa pokazao nivo ulja tj 2-3 mm iznad gornje rese (max). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ima, ispustis svo ulje pa izmeris u menzuri nema, to mu dodje jedini reper. Obicno se meri tako sto se postavi na centralne nogare na ravnom terenu i odvrne cep, obrise i ponovo vrati na mesto (bez uvrtanja) pa se iskontrolise. Kod nekih se uvrne do kraja pa se opet odvije i proveri nivo. Proizvodjaci preporucuju da se zagreje motor, pa se pusti da se slegne ulje (par minuta) i onda izvrsi kontrola na opisan nacin. Najbolje da konsultujes manual za tacnu proceduru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 6, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki drugi način za proveravanje nivoa motornog ulja osim skidanja čepa na karteru (karter se zove jel tako...)? Napravljen je maltene kao na kolima, sa donje strane čepa ima plastični štapić (oko 5 cm dužine) i dve rese na njemu (min i max) pa se gleda do koje visine je nauljen štapić...ako ne grešim, a ne bi trebalo. Kod mene je, ako sam dobro video, 2-3 mm ispod kape čepa pokazao nivo ulja tj 2-3 mm iznad gornje rese (max). nema drugog načina...A kako ne valja da nivo ulja bude ispod MIN tako isto i ne valja da nivo bude iznad MAX...ja bi to odlio malo na tvom mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 6, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na uputstvu šta će da mu bude ako ne odlijem? Mada stajao je celu noć tako da je bio potpuno hladan. Možda da probam ovo što je Black Adder preporučio...sa zagrevanjem pa hlađenjem mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 6, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan uradih danas prenos vlasnistva...trajalo je 4 sata,zbog raznih gresaka u kucanju od strane agencije,dorucaka u podne u supu i tako to...ali izdrzah nekako...e,da,oprostih se od 8300 din tom prilikom,kupoprodajni ugovor razne takse i nameti,vracanje tablice i slicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nakaznick 4 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zna li neko nesto vise o ovom skuteru http://polovniautomobili.com/oglas2056267/aprilia_atlantic_500/#1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 8, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vidi ako imas nekog kolegu tamo odakle je motor,ili nekog odavde sa foruma da ode da ga pogleda...ima veliki kofer a nisubas jeftini...e sad minus je sto je neregistrovan...al opet ni cena nije fix pa ima mesta prebijanju..ako je mehanicki dobar,a naizgled je lep,i ubije se cena na jedno 1500e mislim da je solidna kupovina.ali to je sa dosta"ako" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nakaznick 4 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i pitao da li mozda neko poznaje motor, nije mi bas blizu pa da skoknem. Ni kilometraza nije bas mala iako verujem da mogu dosta da predju bez nekih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 10, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan registrovah atlantica danas,13300 din ,prvi put na mene,znaci nove tablice saobracajna i to.skuplje nego za juga i zastavu 101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mene je prošli juni koštslo 13600 a evro je bio 102-103... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 10, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan produzetak registracije ili i nova tablica i saobracajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isto što i ti sada: nova tablica, saobraćajna i nalepnica. Ove godine treba da bude oko 11000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Nije me bilo dve nedelje, bio sam preko za razgovor za posao. Juce dosao u Srb i smorio se zbog vremena bas. Danas ustanem rano, lepo vreme, sav srecan, odem do garaze, jedva cekam da opet sednem u krmacicu i provozam se posle dve ned. Skidam ceradu i kad se nisam slogirao!! Razlupana mi plastika od fara!!! Popizedeo sam! Okrenem burazerza da vidim sta se desilo, posto su kod mene bili papiri i nije smeo niko da ga vozi i kao pao je u mestu, nije hteo da mi javi da se ne bih tamo nervirao.... Sve u svemu, zvao sam ovlasceni ovde, ceo far kosta 48.000 din sto je bezobrazno skupo.. Jel neko zna nekog plasticara/madjionicara koji bih mogao da mi sredi to da lici na nesto, dok ne vidim sta cu i ne narucim far preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano April 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mrka kapa. Ivan "vizirdžija" je meni radio far ali neko me zvao pre 2 nedelje za puknut far (možda ovaj tvoj) i dao sam Ivanov broj. Reče da te stvari radi samo u vansezoni. Cena je 60 eura. Čovek reče da je u Italiji našao far za 80 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je bio on, sad mi je rekao da te je zvao. Ivan ne radi sad, samo zimi. Video sam taj far iz Italije, polovan je i izasao bi me 120E da dodje u srb. A nasao sam jedan u Nemckoj, nov 180E pa cu da cekam kad mi neko bude dolazio da mi donese. A do tad cu morati da vozim ovako, izlepljen selotejpom kao poslednji klosar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan registrovah atlantica danas,13300 din ,prvi put na mene,znaci nove tablice saobracajna i to.skuplje nego za juga i zastavu 101 Prosle god mi je za HUGA bila registracija oko 16000 din sa tehnickim (nove tablice i saobracajna)....ovde god mi je 12000 sa tehnicnkim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Atlantisti, ima l' neko električnu šemu vašeg sokoćala, treba da vidim nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 19, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan koristan link..... http://www.easyparts.nl/choosedrawings/1/1232/ac/0-968-1-m412-m1613-m1232-s1749/Genuine_Parts_Aprilia_Atlantic_500_2001-2004.html probaću da nađem i manual 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 19, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Iskopao i manual ....nije velik file 7.2mb https://rapidshare.com/#!download|350p4|368756813|bManual.com_Aprilia_Atlantic_500.pdf|7545|R~773A0A28D314AD10333B146A9A0561EA|0|0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ooooodlično, hvala Boriša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 19, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A do tad cu morati da vozim ovako, izlepljen selotejpom kao poslednji klosar. To te je Bog kaznio sto si me zavrnuo za Atlantica Salim se..slogirao sam se kad sam procitao koliko kosta nov far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan hehe. pa nisam ti ja kriv sto ne mozes da prodas beva 4. meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi spustio cenu kao sto je tebi bila spustena za AA verovatno bih ga prodao pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da promenim rolnice posto je poceo osetno da mi trese pri startu i u medju ubrzanjima. Gledam na netu da su fabricke 25x21,8 30,0 gr. ali nisam uspeo da nedjem kod nas bas tu dimenziju i tezinu. Nasao sam 25x22 28gr, 26gr, 24gr ,20gr... Da li je to to, posto vidim da se preko prodaju i 25x21,8 i 25x22 i koje mi preporucujete da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...