ApriliaFan 6 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se s vama, cekat cu orginal dijelove. U subotu cu dobit informaciju da li ima i koliko kosta u Italiji. Preporucio bih svima da prate da li im pumpa pusta vodu na odusak, jer sam cuo da ako masina pomijesa vodu i ulje, tek onda imas pravi problem.. Nek se nadje ako nekome bude trebalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
charlie sheen 11 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako skinuti zadnji tocak,probusila mi se guma pa je moram odneti kod vulkanizera...Unapred hvala!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 19, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти је рупа мала и на газећем делу не мораш скидати него одгурај мотор до вулканизера да ти је чепирају...а ако је нешто озбиљније,онда прво скинеш ауспух,па чељусти са диска ,па ту задњу виљушку или како се већ зове,откачити и амортизер и онда одврнути точак ... секс у пм!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
charlie sheen 11 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mala je rupa i vec sam to radio ali je izgleda lose odradjeno i moram stalno da dopumpavam gumu....Da li ja to mogu sam da odradim ako se uzme u obzir da to nikad nisam radio,jel mogu nesto da zeznem? Big rider hvala na brzom odgovoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 19, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Нема на чему...Иди тамо где су ти то чепирали и пробај да опет ставите чеп,ако неће онда или допумпавај или купи нову гуму!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Mart 19, 2014 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj gumu, cep mi je jednom prilikom izleteo iz gume i umalo nisam omastio beton Redosled skidanja ti je sledeci: - auspuh - otkaci sa donje strane amortizer - tranverzna ( u njoj ti se nalazi lezaj, obavezno ga proveri, zameni ako treba ) - kociona kandza ( taman proveri plocice ) Kada budes vratio tocak, centralni staf stegni pneumatskim pistoljem, ako ga rucno budes stezao moz se desi da se odvrne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ... centralni šraf stegni pneumatskim pištoljem, ako ga ručno budeš stezao mož se desi da se odvrne. Što mi ovo poznatooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 19, 2014 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj gumu, cep mi je jednom prilikom izleteo iz gume i umalo nisam omastio beton Redosled skidanja ti je sledeci: - auspuh - otkaci sa donje strane amortizer - tranverzna ( u njoj ti se nalazi lezaj, obavezno ga proveri, zameni ako treba ) - kociona kandza ( taman proveri plocice ) Kada budes vratio tocak, centralni staf stegni pneumatskim pistoljem, ako ga rucno budes stezao moz se desi da se odvrne. Ovo i ja htedoh da napisem, meni brat nije dao da sam skidam tocak, imao sam klasican, okasti kljuc, pneumatski pistolj ima komsija, ali me bilo strah da ne proslajfujem sraf. Sve u svemu, ako ne zategnes dovoljno - nahebao si, ako pretegnes - nahebao si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonibg 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo skupljam parice. Skupio sam nekih 1300e i uskoro cu da vam se pridruzim . Recite mi koja je realna potrosnja kod atlantica. Necu divljati i izivljavati se. lagano do 90 max. Kupujem ga cisto zbog uzivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 3.5 је мени била минимална при тој брзини коју си навео а бога ми ишла је и до 5,5-6 кад је пун гас и хладно у комбинацији! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonibg 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo je falilo da danas ostanem bez atlantica. Zamalo na sajmu da kupim sprint maxx 125 ali nekako atlatic mi se mnogo svidja. A kojika je u gradu potrosnja. to tako na otvorenom je sasvim korektno ako je 3.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 5ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonibg 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Skuter ove velicine je to smesno. drugar ima sr150 i isto toliko mu trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па то је двотактна машина,не може се упоређивати .Знају цваје од 50ццм да троше и више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaktni motori trose i do 3 litre vise nego cetverotaktni zavisno od kubikaže i stanja masine, a i dosta dvotaktola progutaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan I idu tri puta bolje... sve ima svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 20, 2014 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I idu tri puta bolje... sve ima svoje To jeste, ali se cuju kao freze, motorne testere i sve druge cvaje- meni odvratno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 20, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ....i smrdis na dim kao da si se provlacio kroz cunak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Mart 20, 2014 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee sinovci, ne znate vi sta je 50ccm TSI ubrizgvanje.... ajd sad da vas vidim, sta smrdi a a sta mirise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan eeee, a ja sam iz auspuha mog tomos automatika vadio prigusivac...kako se to lepo culo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan MalKo se zabrazdilo u off pa tema biti vraćena u "izvorne" okvire Čisto da se podsetimo, tema je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde i po kojoj ceni se moze naci nosac kofera za AA 500? I kakvih sve tipova ima, da li se mora ukloniti naslon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxo 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Vlasnik sam AA500 sprint modela i imam par problema sa njim... Naime prvi je da od kako sam ga kupio da mi se lampica EFI pali tek kad malo brze vozim... Drugi je da sam primetio kada radi na leru da ostaju tragovi ulja (valjda) sto sam potvrdio pogledom na stanje ulja u motoru... Svestan sam da se problem ne resava preko foruma ali me interesuje sta bi moglo biti kao i koje ulje koristi i posto mi je Akumulator gecvrc koji trebam da pazarim? Hvala unapred! Maxi poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano April 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Gruja: Postoje dve vrste nosača za kofer kod Atlantic Classic-a: jedna je za kofer kada se nema originalni lumbalni naslon za suvozača i druga, naravno kada se isti ima na motoru. Givi pravi zamenske nosače, cena je "pojaka" naravno. Bude ih periodično na e-bay-u. Najbolje ti je naći nekoga ko ima taj nosač pa ga prekopirati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano April 6, 2014 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Vlasnik sam AA500 sprint modela i imam par problema sa njim... 1. Naime prvi je da od kako sam ga kupio da mi se lampica EFI pali tek kad malo brze vozim... 2. Drugi je da sam primetio kada radi na leru da ostaju tragovi ulja (valjda) sto sam potvrdio pogledom na stanje ulja u motoru... Svestan sam da se problem ne resava preko foruma ali me interesuje sta bi moglo biti kao i 3. koje ulje koristi i posto mi je 4. Akumulator gecvrc koji trebam da pazarim? Hvala unapred! Maxi poz! 1. Proveri punjenje, moguce da ti prepunjava regler na vecim obrtajima ( imao takav slucaj ) i odmah pali EFI lampicu 2. Curenje ulja moze biti na: - termo grupi ( poklopac ventila, glava ) - uljni semering osovine pumpe za vodu - dihtung desne strane agregata ( deklo na kome su namotaji ) .... 3. Fabrika kaze 5W40 dok vecina sipa 10W40 ( 2L ti treba, staje 1.7L ) 4. Yuasa 12V 14Ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...