BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Тежак јесте.. али откуд ви знате какве је она све аждаје возила...колико видим вози пегаза 650 није ни он бог зна како лак мотор!!! Али што брат Румба каже више би јој легао АА спринт 500 уосталом и Ђура га вози и добро се сналази иако је више по грађи ближи женама!!! Мислим немо се љутиш!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Više doživljavam sebe kao senzibilnog muškarca, ali hvala ti u svakom slučaju znam da je od srca ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako čovek da ga ne voli... :ljubav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan . . . to je prosto nemoguce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хахахахаха који си ти цар !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan momci nov sam,pa neznam dali ovde da pitam ili je to ogromna greska... ali treba mi vase misljene hocu da kupim A.A 500 2004god pa me zanima kako je se pokazala ova krstarica jer se meni bas svidja,posto me drugi savetuju da uzmem silver winga a meni se vise svidja A.A.. moze li vase misljenje ?? Tako sam i ja pitao u ovoj temi sta da uzmem, pa ti sad vidi sta sam kupio Ovde je vecina nastrojena ka AA tako da se podrazumeva samo to okej jasno je meni to sve da svako svoga konja hvali, i da svako voli svoj motor,al eto ja reko da pitam kakav je sa kvarovima i dali je skup,al procitao sam vecinu sto ste pisali do sada i se u svemu se svodi ako je dobar i ne izdrdan okej je ali ako nije odrzavan jadan ja .. hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite ako je A A u dobrom stanju koliko je rejalno ga platiti ??? ima jedan u nisu ide na ime dovezen iz italije neznam kakav je isao bi da ga vidim al sam daleko 280km u jednom pravcu.. dali je ga mozda neko gledao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da mi se nije dalo da ga kupim, samo sto smo krenuli po njega prodao se , ali mozda je tako i bolje.... Big Rideru upravo ova moja masina me muci, previse mi je tezak, visok i totalno sam nestabilna, i jednom mi je pao u mestu, tako da nije za mene, iako me ima previse mi je tezak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ивана, топло ти препоручујем, пробај Атлантик Спринт. Ти знаш да возиш, то је вероватно пуно бољи модел за тебе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da mi se nije dalo da ga kupim, samo sto smo krenuli po njega prodao se , ali mozda je tako i bolje.... Big Rideru upravo ova moja masina me muci, previse mi je tezak, visok i totalno sam nestabilna, i jednom mi je pao u mestu, tako da nije za mene, iako me ima previse mi je tezak... Послушај Румбу,старац мудро збори!!! Или пробај неку Гилеру Нексус,то је исти агрегат!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prije svega zelim da uputim veliki pozdrav svim maxi-evcica! Nadam se da primate i AA pozitivne iz Bosne Ja sam Fazla iz Sarajeva(Ilijas) i od nedavno sam postao vlasnik AA 500! Prije nekih dva mjeseca naletio sam na ovu temu i svu sam je procitao jer vidim da stavljete bas korisne informacije. Kako reko motor sam kupio prije nekih dvadesetak dana i nisam ga nesto vozao do juce. Juce sam napravio nekih tridesetak kilometara jer je sunce bas mamilo! AA se ponasa normalno osim malih vibracija pri startu ali to vec znam sta je...motor je dugo stajao ali neko nije razmisljao i duze vremena je proveo na bocnoj nogari zbog cega cu malo stradali gumice odnosno nosaci motora te zbog toga nema motociklistike i ima pomenute vibracije, ostalo sve ok sad za sada koliko sam ja mogao primjetiti:) Inace, 2003 god je i presao je oko 23000.... jedna stvar me je jedino zbunila... Kompjuter mi izbacuje neke divlje potrosnje 15 litara i vise a i kazaljka od goriva nije bas mirna:) za malo kilometara primjetno se pomakla, Zanima me jel ima neki fazon tu o sta vama komp izbacuje? Unaprijed hvala! Ala se ja naprica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 2, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао. Да ли ти је скутер, пре него што си кренуо, радио "у леру"? Хоће да покаже "чудну" потрошњу, кад ради "у леру". Али то се са временом нормализује. Ја сам имао случно опажање, после неколико десетина пређених километара, све је било о.к. Promenio Mart 2, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Mart 2, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ivana razmisli o beverliju 500 lepa naprava manjih gabarita performanse ima,veliki tockovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite ako je A A u dobrom stanju koliko je rejalno ga platiti ??? ima jedan u nisu ide na ime dovezen iz italije neznam kakav je isao bi da ga vidim al sam daleko 280km u jednom pravcu.. dali je ga mozda neko gledao ??? Zavisi od godista i da li ima orginal kofer, al otprilike da valja oko 1700 do 2200 jevreja je neka realna cena, ali da je bas dobar. Ispod te cene pretezno su dosta losiji (barem sto sam ja gledao), ili ako nekome naprasno treba lova pa mora da proda . A za taj iz nisa postavi link pa ce odokativno da ti kazemo , a mozda neko vec zna za njega pa ti kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Mart 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Fazla_16v: Prvo dobrodošao na ove stranice. Što se tiče podataka iz board compa, vezano za potrošnju goriva: comp pokazuje koliko km pređeš sa litrom goriva a ne koliko litara troši. Dakle ako ti pokazuje 15, potrošnja ti je 6,7 lit na 100 km. Najbolje ti je da sipaš rezervoar do čepa i posle 200 km dospeš opet do čepa i preračunaš potrošnju. Board zna da laže dobrano... Obzirom da je motor stajao dugo, lako može biti da je termostat u qrcu tj ne otvara i motor ti radi stalno pod saugom i troši više goriva. Ako je to u pitanju, vrlo brzo ćeš doći u problem "obogaćivanja" ulja benzinom (ono što ne potroši benzina prođe u karter). Ako ti se dešava da posle 10-tak min vožnje na otvorenom putu kazaljka temperature stoji na četvrtini skale ili niže - termostat je umrEo... Kazaljka treba da stoji dva - tri mm ispod sredine skale, bilo da radi u mestu ili da ga voziš 120 - 130 kmh. Kupi novi termostat (eksterni), promeni ga i prati stanje ulja. Uzrok divljanju kazaljke goriva može lako biti loš akumulator tj loše punjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno.... Ovo su bili utisci prvih kilometara, a nadam se da ce ih biti jos puno i bez problema. Sto se tice temperature, koliko se ja sjecam mislim da je sve ok ali cu provjeriti jos jednom. Za potrosnju sam i predpostavljao da je tako neka racunica, ali reko bolje je pitati "doktore" za to, a kad smo vec kod kompjutera koje je normalno punjenje da pokazuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan sta znam, jedino mi se atlantik svidja od skutera, mislim da cu da prihvatim zamenu, da dam apriliju i da uzmem suzuki gs500... hvala u svakom slucaju na savetima, svakako ste mi pomogli svi...Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan mada i atlantik sprint je lep, s tim sto kad bi neko hteo zamenu, posto za kes nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ево једног у Суботици код Гавре, лика који увози и сви га хвале да има добре примерке...АА спринт 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, juce sam malo kontrolisao temperaturu..... radio je prvo u mjestu nekih 5-7 minuta zatim sam vozao 4-5 kilometra i opet radio oko 2 min. Kazaljka je presla cetvrtinu ali nije bila bas blizu polovine. Moje misljenje je da nije dostigao vecu temperaturu jer je malo vremena i bilo je pravo hladno nekih 6-7 stepeni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj ti druže termostat. Što da rizikuješ za 30-tak eura Za ovo vreme koje si opisao on je morao dostići radnu temperaturu. Kazaljka mora da stoji malo ispod pola, bilo napolju 35 stepeni ili 3 stepena - to nema veze. E sad ti kako hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 4, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fazlo poslusaj Saleta i samo da dodam.... kad vec menjas termostat promeni rashladnu tecnost ako nije zamenjena za 10god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan momci samo da se pohvalim da sam uzeo A A .. onog najskupljeg na polovnim automobilima ako je neko video iy valjeva.. tako da cu se sada vise druziti sa vama na forumu imam sporski auspuh i u extra dobrom je stanju .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujemo ti ič dok ne metneš neke slidŽe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uvek najbolje sve što je skupo Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...