Nemanja87 2 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari bajkeri, potrebna mi je mala pomoc, treba da skinem kazaljke na classic-u al nece dal su zapekle il ima neka fora pa mi je svaka pomoc dobro dosla da ne polomim, takodje mi je potrebna specifikacija sta koja zica znaci na ona dva dzeka koji idu na tablu, hvala unapred i maxi pozdrav.? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Novembar 28, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari bajkeri, potrebna mi je mala pomoc, treba da skinem kazaljke na classic-u al nece dal su zapekle il ima neka fora pa mi je svaka pomoc dobro dosla da ne polomim, takodje mi je potrebna specifikacija sta koja zica znaci na ona dva dzeka koji idu na tablu, hvala unapred i maxi pozdrav.? :-) koliko se razumem u matematiku, kazaljke se skidaju povlacenjem na gore,caka ne verujem da ima, pre skidanja kazaljki ostavi inst. tablu gde je toplo ( pored peci, radijatora...) zbog lakseg skidanja, da ti ne bi pukle posto su plasticne. zavuci ( s'prostenjem ) viljusku ispod kazaljke pa sistem poluge, lagano natezanje sto se tice instalacije inst. table ( seme ) e tu ti ne mogu pomoci, jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala naa na pomoci, probacemo sutra valjda nece puci. snasao sam se za semu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Novembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dugari Evo da se javim, posle tacno sest meseci, sinoc samo opet seo na AA Probudio sam ga iz letnjeg sna, nije hteo da upali, dopunio sam malo akumulator i brm, brm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan POZZZZ I TEBI !!! Brate po motoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao opet medj' maxi bandu, dadinho! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4972 Napisano Novembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već mislio da si zapatio neke silne Ruskinje tamo i da se ne vraćaš. Dobrodoš'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 2, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika za fanove ove best buy mashine!!! Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova ili sredjena stara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 2, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan stara nesredjena!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan E....posto sam prilikom kupovine atlantica primetio da mu ne radi pozicija resio sam da promenim sijalicu. Nije mi jasno da li je moguce da stop svetlo radi a pozicija ne radi posto je ista sijalica za obe stvari. Da li je moguce da je crkla jedna funkcija u sijalici ili negde nesto prekida. Gde moze sijalica da se nadje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4972 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica bi trebalo da je najobičnija 21/5 W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Decembar 2, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I da, itekako je moguce da je jedno vlakno crklo. Skini pa ces videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi LEDove kad vec menjas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti Alex vec stavio...jel znas gde mogu da se nadju i jel znas neku oznaku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio. Radnja se zove Dark shop, Zaplanjska 41a. Ne znam koja je oznaka, ali cim mu odneses tvoju sijalicu dace ti sta hoces. 1800din je komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos ostaje da ovi Burgmanisti i Pjadjisti predju na AA500 i svi srecni i zadovoljni. Boga mi ja se zestoko lomim , dal da uzmem AA il kumco xciting Al kumco bi od 250 cc Vise imam gradske voznje nego otvorenog puta, pa se dvoumim oko tih 500cc Aj mi barem reciti koji je jeftiniji za odrzavanje AA 500cc il xciting 250cc (mozda lakse prevagnem) Ispadose mi oci citajuci ovih dana na netu o skuterima, kad se samo setim koliko sam proveo vremena na netu dok nisam uzeo X9 Na ovom forumu se vodi vecito polemika oko kupovine motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan svako svoga konja hvali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos ostaje da ovi Burgmanisti i Pjadjisti predju na AA500 i svi srecni i zadovoljni. Boga mi ja se zestoko lomim , dal da uzmem AA il kumco xciting Al kumco bi od 250 cc Vise imam gradske voznje nego otvorenog puta, pa se dvoumim oko tih 500cc Aj mi barem reciti koji je jeftiniji za odrzavanje AA 500cc il xciting 250cc (mozda lakse prevagnem) Ispadose mi oci citajuci ovih dana na netu o skuterima, kad se samo setim koliko sam proveo vremena na netu dok nisam uzeo X9 Na ovom forumu se vodi vecito polemika oko kupovine motora Odma' ce ti kazem AA 500!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno smestena krmacha posle dugo vremena trazenja adekvatnog toplog i udobnog svinjca u kojem joj nece biti dosadno jer ima i rodjenu sestru pored sebe i par daljih rodjaka!!! Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Decembar 5, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan svako svoga konja hvali! Uzmi AA 500! (da te ne bi posle obilazili kao mene) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan svako svoga konja hvali! Uzmi AA 500! (da te ne bi posle obilazili kao mene) Hahahahahahahaa znaci tako se izrazava sarkazam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 5, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sale + :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A i ja , pitam u temi "Aprilia Atlantic " koji motor da uzmem Idem jos "malo " da citam pa cu da odlucim koji skut da trazim . ps: verovatno cu posle samo da odlucim da je vreme spavanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4972 Napisano Decembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ivan "vizirdžija" prodaje svog Atlantica. Boja kao Alexin. Ima original kofer i onaj naslon za suvozača. Motor je u odličnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...