Laki_90 620 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan O.K. Hvala na informacijama! Ako pazarim bice slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Proverio, ošmirglao, pljucnuo WD u sve kontakte koje sam mogao da dovatim. Otvorio rele i ko nov je... Danas sklapam plastike i od sutra sam on the road again... Ajmooooo Djuro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 16, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Laki@ najjeftinije ces proci ako sam kupis sve delove sto ti treba za servis Djuksi@ zagrej lepo masinu pa lupi jedan antistresss kao Alex pre neki dan... bar 162km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa turih i ja konacno nove gume danas na moju krmachu!!! Posebno sam srecan zbog toga .jer su prethodne bile KATASTROFA,i stare i istrosene i klizale su u pm... Odlucio sam se za Dunlop najvise zbog pristupacne cene obe gume za 11000din Nazad sam stavio 150 70 R14 Scoot Smart A napred 120 70 R15 Scoot Run. I moram reci da se voze jako dobro.Prva proba je bila danas po kisi uglavnom i lepo se lepi za put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 17, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam imao aa500 i stavio nove miselin gume,kao da sam promenio motor vesanje amortizere i sediste:) neprepoznatljivo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Polu krmačica konačno sklopljena, po starom "majstorskom" običaju ostalo mnogo šrafova. Hvala Alexu i njegovom drugaru što uprljaše ruke zajedno sa mnom. Antistres program za večeras uspeo, Alex kaže da je bilo čak i 150, ali se nad ovaj vedri dan u svakom pogledu nadvila senka sumnje... Kad sam došao u garažu videh da je cev auspuha koja izlazi iz bloka motora je skroz užarena, meni je to malo ili sa samo . Bitno je da je prva vožnja posle skoro 2 meseca prošla odlično...Odoh da se malo grejem uz supicu. Dare sanjaću te 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je izmedju 150 i 160..jedva sam te stigao bre, vozis kao da imas nitro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narucen Malossi 2000! HVALA SIPI DO NEBA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Narucen Malossi 2000! HVALA SIPI DO NEBA! Nema na cemu.. Sve za drugare.. MAXI pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Alexa B G D je dobio novi variomat malossi,(glupo mi je sto ja pisem ovu temu ali ja sam najvise slikao pa me naterali ) Radovi počinju Dare montira rolnice Ležaj rolera pre Posle Nova centralna opruga Kuplung sa novim dozerom medjuubrzanja Namontirana polutka variomata I kaiš i kuplung Zvanična predaja poklona-zahvalnice Ubrzanje je vidno bolje,a za ostale performanse čekamo Alexovo uključenje . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Alexa da cujemo utiske.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispsovao sam multivar za sve pare, zamalo da zgazim zenu na pesackom jer sam se zaleteo ko majmun. Sad to na stranu, ide fantasticno, ubrzava mnogo dobro, uzbrdo, ili ne potpuno je isto, prosto leti. Ocas posla zakuca na 6k obrtaja, ostaje da se djirnem po autoputu i da testiram potrosnju. Generalno sam jako zadovoljan. Nego, momci, sta kazete za poziciju u faru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 28, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ccc.....šta mi uradi od motora ....a vidim i nova zadnja već ćelava.....napiši kakva je sa multivarom potrošnja u proseku i jel može sad na zadnji i daj te slike led pozicija u radu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan HITNO!!! TRAZIM PREKIDAC ZA AA 500 KOJI PREBACUJE SA OBORENOG NA DUGO SVETLO I NA KOME SE TAKODJE I BLICA!!! HITNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Bigi sto vices covece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sto,pa hitno mi je!!! Inace tvoja majesty i moja AA sada spavaju zajedno u istoj garazi sela Zaklopaca!!! |Doduse moja sva raskupusana u pokusaju stavljanja kiklopa desio se kurslus neki sa strujom nikom nije jasno sta je i zasto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Novembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sto,pa hitno mi je!!! Inace tvoja majesty i moja AA sada spavaju zajedno u istoj garazi sela Zaklopaca!!! |Doduse moja sva raskupusana u pokusaju stavljanja kiklopa desio se kurslus neki sa strujom nikom nije jasno sta je i zasto!!! E bas jbg,ja ne mogu da vozim zbog sebe a ti zbog glupave struje .Ma bice to sve u redu brzo ce to Dare da sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nameracio na kiklopa..sad vec razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 13, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izdade nas prekidac na levoj rucici tako da je potraga u toku. Alex usr**es se kad budes video, slike ce biti kad se zavrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra do radnje da vidim sta ima u ponudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam prekidac!!! U utorak stize kod Dareta i ima da sijam sto bi Rihanna rekla"Shine bright like diamond!!!" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Biggy ,jel stigao iz inostranstva?A izini te da vas pitam,gde je levo?Pa prosli ste,pa tamo :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Novembar 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam prekidac!!! U utorak stize kod Dareta i ima da sijam sto bi Rihanna rekla"Shine bright like diamond!!!" Pajzte da ga jopet ne spalite nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Biggy ,jel stigao iz inostranstva?A izini te da vas pitam,gde je levo?Pa prosli ste,pa tamo :D :D :D hahahahah...sad sam hteo to da ga pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 17, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pajzte da ga jopet ne spalite nekako Ce lete cigani u visss xenon napravi karambol, podmukao kvar al bitno da je nadjen jer bi se sa drugim prekidacem desilo isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...