dieselman 45 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..ko to tamo koristi Beta alate?Moji najomiljeniji posle Hazeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 6, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ..ko to tamo koristi Beta alate?Moji najomiljeniji posle Hazeta... Betu koristim vec 4 ili 5u godinu dobar alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali opis intervencije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Septembar 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Žmigavac, levi. Radi - ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 6, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto cika Rajko rece, leva strana ne radi, desna ok. Iskreno receno mislio sam da ce biti dosta rasklapanja zbog radova plastika na toj problematicnoj strani ali ispostavilo se da dzek na inst. tabli nije bio lepo uboden malo kon. spreja, cetkica za ciscenje kontakta i Alex opravljen migavci rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka statistika da je razlog 60% prijavljenih kvarova to što uređaj nije upaljen, ili nije uštekan u napajanje Te table će nam svima doći glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam da u toku zime raskupusam Atlantica u sitna crevca i krenem redom da čistim i proveravam kontakte "od - do". Sad sam još ubeđeniji da ću to uraditi. Sve mi radi od instrumenata ali definitivno treba s vremena na vreme pretresti sve kontakte na motoru za miran san... Garant i ona moja zezalica kad neće da upali ima veze sa nekim levim kontaktom koji je oksidirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 6, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam da u toku zime raskupusam Atlantica u sitna crevca i krenem redom da čistim i proveravam kontakte "od - do". Sad sam još ubeđeniji da ću to uraditi. Sve mi radi od instrumenata ali definitivno treba s vremena na vreme pretresti sve kontakte na motoru za miran san... Garant i ona moja zezalica kad neće da upali ima veze sa nekim levim kontaktom koji je oksidirao... Moze biti al ne mora da znaci zato nam zime sluze, lickanje, popravke, prerade/dorade i jos svasta nesto, ma majstorluk za svoju dusu ko voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Satelise spasitelju moj! Smorio sam se ko bubasvaba kad sam cuo sta sve mora da se rastura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Garant i ona moja zezalica kad neće da upali ima veze sa nekim levim kontaktom koji je oksidirao... Čačni malo na netu da li se neko žalio na slične muke. Svaki model ima slabu tačku, ne bi me čudilo da se još nekome javio isti problem. Znam npr. da svi kablovi koji vode iz table kod Gilere Nexus, prolaze pored oštrog dela rama, i sa godinama, od pomeranja volana levo-desno, guli im se izolacija. Onda se jave najčudniji električni kvarovi koje ne možeš da uvatiš ni za dupe ni za glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam oterao motor kod komsije na Lekinom Brdu.....blizu mi je gajbe a i zajedno cemo rasturiti masinu sutra.prekosutra pa cu vam reci kakvo je stanje.....pomozi boze.. .....jedino sto znam sigurno cu menjati rolnice......jel ima neko neki savet koje da stavim?...znam da je Alex stavio lakse i prezadovoljan......citao sam ranije postove,neko je pitao,al niko nije odgovorio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi 2 grama lakse od originalnih, Malossi rolnice. Bices odusevljen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio malossi 26 gr i ide kao lud a ja imam 140kg tako da sam przadovoljan!!! u moto bike su oko 25eura. samo da te pitam roshke da nisi mozda kupio AA od Mikelangela??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuu ala mi pishka vodena pumpa!!!! Ali nista pre srede majstor se zeni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A meni ste se smejali svi kad sam menjao vodenu pumpu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.....od Mikelea sam kupio motor......au al je mali grad..... ........ortak mi je.... sta mislis od mojoj masini?.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan tj......mala Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 8, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan momci nije mesto u ovoj temi ali moram da pitam.malopre procitah u novinama na karaburmi pao motociklista miljan m.,suvozacica polomila ruku,iseko ga taksista,da nije daleko bilo nas drugar miljan,inicijali su isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Septembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga zvao na mobilni - ne javlja se... Ako neko sazna da li je Zekan, neka javlja pod hitno!!! Nadam se da nije on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Zeko !!!! Kojoj si sad ruku polomio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari...Zeka je ok..na svoju srecu nisam ja taj Miljan M....necete me se tek tako lako osloboditi! kolegi kome se to desilo, zelim brz oporavak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 8, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e,dobro je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bas yebe skuter u zadnje vreme, mislim na deo sa strujom. Dakle, Desava mi se u poslednje vreme, da mi iz cista mira zakuca desni deo table, kazaljka za temperaturu padne skroz, brzinomer ne radi, ODO se izgubi, onaj srednji displej takodje ne radi, i onda se u toku voznje kao resetuje tabla (isti efekat kao kad dam kontakt) i onda sve radi normalno. Desava se bilo kad, nema veze da li ima rupa ili je savrseno ravan put - kao danas. I to traje par min tako, i onda proradi. Bas me nervira, jer smo Satelis i ja skidali sve to, i namestili lepo i opet se javlja isti problem, zapravo ne znam ni odakle da krenem sa resavanjem jer nemam pojma ni sta moze da bude. Leva strana se nikad nije gubila, nego samo desna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Cuti Alexa bar ti radi pumpa za gorivo. ..Ja evo lecim stres od kvara gore navedene Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, jako ti je lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...