dadinho 40 Napisano Maj 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Zekane, vidis da te nisam zajebao. Evo i ja sad dosao od Radosa, ali peske.. Atlantic jos nije gotov, otisao mi onaj keramicki deo, zaboravio sam kako se zove. Inace, ceo set sam uzeo, izasao me je oko 5000 din. Sutra kad uzmem skut, javljam utiske da znas AlexBGD koliko da se jos ispruzis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ista stvar i mene ceka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan sta da vam kazem, kako sam se nadao, super sam se udao...... Zeko jel imaš 200€ na zajam ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan dakle da rezimiram...... atlantik kupljen za 1600e ____________________________ osnovni servis: -ulje i filteri -ulje menjaca -zadnje plocice -kociona tecnost(oba stapa) -zadnja guma(mishelin city grip) -rashladna tecnost -svecica -namesten stender ____________________________ 150e elektrika: -ksenon kratkog svetla -fibrin aparat -akumulator -svetla na koferu ___________________ 100e godisnji servis: -kais -rolnice -opruge na kvacilu -lezaj na kvacilu -zavarivanje onog cuda sto mi je zvonilo na kvacilu ________________________ 135e ukupno 1600+385=1985....... sta da vam kazem, kako sam se nadao, super sam se udao...... od danas: vise ne trese kad ubrzava u miru lepo radi-sem klapne gasa-sredicu kad stignem.... ne cuje se zveketanje medjuubrzanje sjajno.... malo je bucniji....kaze alex to je normalno..... Svaka cast Zeko,sad jos samo da se vozis sa njim jos mnooogo km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam vodenu pumpu danas, izasla me je sa rukama tacno 80EUR. Eto Alex a i ostali kome (ne daj boze) procuri iz vodene pumpe, da znaju sta ih ceka. Inace, kada su mi skidali auspuh, sjebali su dihtung auspuha, i sada mi bas onako prdi.. Da li neko zna gde mogu da uzmem taj dihtung i cemu sluzi on? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što vidiš (čuješ), on služi da auspuh ne prdi... I meni treba taj dihtung ako neko ima info di da nađemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nema sta da se sjebe dihtung vec je sjeban .. Eto meni nove radosti, pocelo da kaplje gorivo iz cevcice ispod motora, mislio sam da je onaj kao odusak, al nece da bidne posto mi je iscurila jedna cetvrtina. Sutra ide rasturanje plastika pa cemo videti sta je..i da, vodena pumpa je pocela da pisa..jebo me ko me nije video, mogao sam nov skuter uzeti za sve ove pare.. Izadje me Atlantic do sada tacno 2700 eu, to je bez pumpe i resavanja kapanja.. Odo da se upucam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan gDi to ima nov maxi 500 za 2700...? da i ja oMa pazarim jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znas Sale vrlo dobro sta sam hteo da kazem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deder ne kukaj nego završi te sitnice i ondaK si miran da se vozaš k'o gospodin čovek od skoro 2 metra... A sad malo ozbiljno...: I ja moram da radim pumpu. Serka po malo već godinu dana iliti skoro 20-tak hiljada km. Diskove treba da menjam, ventile da štelujem, pre par dana sam krpio auspuh u Adi, menjao komplet variomat prošle sezone, UK ulje i pločice ove... Tek ću da pišem roman šta sam sve ove sezone uradio: čitav serijal, k'o na Diskaveriju... Poenta je sledeća: ako hoćete perfektne motore sposobne za prelaženje ozbiljnih godišnjih kilometraža tipa 12 do 15 000 km, mora se u motor i uložiti neki dinar (euro). Krajem avgusta će biti tri godine kako je Atlantic kod mene i ako Bog da imaće na satu preko 60 000 km. Kad sam ga uzeo imao je 22 780. Postoji i drugi put "imanja" motora nažalost rasprostranjen u Srbiji: vozim po malo pa kad treba nešto ozbiljnije uložiti u motor prodam ga pa kupim drugi. Takvom logikom se teško dolazi do pouzdane mašine na duže staze... Pristalica sam prakse: sredim moj motor i mogu na kraj sveta sa njim. Amin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kukam, ali iz dana u dan nesto novo se kvari. Kupio sam najlepsi Atlantic a vise je u servisu nego kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na ovo slucajno pa rekoh da postavim u temu, pa ako nesto treba za atlatica http://www.polovniau...rilia_atlantic/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 12, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan videh ovaj oglas...za delove dušu dalo ali da se rasprodaju..ko ima volje za tako nešto, nek izvoli... A za dobar i pouzdan skuter Sale je u pravu...mora da se ulaže u motor ako hoćete da vas služi...Naravno sve nas boli džep kad treba da izleti malo ozbiljnija cifra ali šta ćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexBGD taman će da bude cakum-pakum-vakuum za sledeću sezonu ---šala, bilo je jače od mene, čitao sam i na piaggio forumu kako si se radovao kupovini... žao mi je što nije ispalo kako si zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 12, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan alexanto,gde planiras da nabavljas diskove,i mene ceka zamena prednjih diskova i svih plocica,hoces nabavljati kod nas ili narucivati na ebay,jesi li uporedjivao cene jedne i druge varijante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo išli za Vršac da Zekan kupi Atlantica, Dadinho mi reče da ima neka varijanta preko e-baya i da su doobrano jeftiniji nego aprilijini. Nije mi to baš prvo na redu, pre bih da rešim semering pumpe za vodu ali videćemo ako bude neki dinar viška - što da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Semering pumpe za vodu je, u PGS-u, 950rsd, ja kupio danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A jel' to sve što nam treba ili ima i bonus začkoljica tipa: "osovinica bi trebalo da se promeni a ona je 4587 din i dihtungić za samo 999 din i naravno ležajčić na akciji za 2486 din..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni majstori rekose da je to samo semering otisao i da ne bacam pare na celu novu pumpu, i naravno kupio sam dihtung dekle od vodene pumpe, on je 1100rsd. Cela pumpa u kompletu je 5.000rsd. Ove cene vaze za PGS. Ako hoces mozes mi poslati broj sasije pa da ti kupim to i posaljem, da se ne cimas samo zbog toga u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rekli sutra kisa i sve do cetvrtka pa ja upucah danas 300km. Branko, ne znam koliko su kod nas diskovi, ali znam koliko su u Nemackoj. Prednji je 39EUR a zadnji 45EUR. Marka je EBC i isto izgledajuj kao originalni. na ukupnu cenu dodaj jos 10-15EUR da bi stigle kod nas u Srbiju. Alex, meni je otisao samo onaj keramicki lezaj, ali sam promenio komplet sve , kad je vec rasturen AA bio, da se ne zajebavam i ne rizikujem da mi opet nesto ne rike a jeben je posao doci do vodene pumpe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan EBC je extra brand, nećete pogrešiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć moj pokupio sa servisa, sva ulja, antifriz, svećica, očišćen prenos standardno i tako te "sitnice"... 7500 din. U februaru servis Beverlyja 130€, u martu auto 140€, u maju Atlantic.... Sad samo da ga operem i slikam i da vam napišem šta sam sve primetio za ovih 500km...A prekosutra će još da me obraduje prenos i registracija Da smo živi i zdravi...Što bi rekao Alexanto jeftinije je da se švalerišemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 13, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info o diskovima,to me ceka pa ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 13, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan jedna za wallpaper By yt3ktt at 2012-05-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio si! Koji program, sta, kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...