Djuxy 1752 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se premišljao pa sam ipak uzeo 150/70....Još nije montirana da bih mogao da dam lične utiske, ali PitaNS vozi to na svom Atlanticu i super mu je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bigi kaže da je izgubio na startnosti sa 150-tkom Možda je najbolje rešenje 150/60-14... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izgubio na startnosti zbog gume? Mozda je Bigi malo preterao sa obrokom pred voznju pa je zbog toga tada izgubio na startnosti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 18, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sira guma, veca dodirna povrsina, mozda je zbog toga. Znam da je na kolima tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stavi auto gumu..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izgubio na startnosti zbog gume? Mozda je Bigi malo preterao sa obrokom pred voznju pa je zbog toga tada izgubio na startnosti.. Hahahahahaha bas si vickast!!! stavljena je 150/70 R14 i osetim da nema vise one poletnosti ali stabilnost i udobnost je neuporedivo bolja!!! Tako da preporucujem !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Znači Nissin u motoland-u samo za Classic-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena Djuksi jesi pitao mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jok ja...smorio me pričom oko pogađanja da li je Classic ili Sprint model i nema zadnju samo prednju (ili obrnuto) i ne setih se da pitam za tebe... Najviše mrzim kada nešto zacrtam da kupim a ono nema , a od kad vozim motorčiće to mi se redovno dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa da krenem! Danas sam bio u Novom Sadu da gledam ovaj motor http://www.polovniau...a_atlantic_500/ , dogovorio se sa Bigijem da zajedno to ispitamo. Motor stvarno izgleda ko casa vizuelno, al kad ga je upalio poceo je da zvoni opasno, njegova prica je bila da treba da se dotegnu lezajevi, ventili il tako nesto posle hiljadu kilometara. Ja i Bigi se gledamo zbunjeno, aj reko da pozovem svog majstora da priupitam. Kad sam pozvao majstora i objasnio, on krece da se smeje, kaze nema sta da se priteze kad se uradi generalna , nije to auto, kaze on kad uradi generalnu jedino sto se posle radi je menjanje ulja i voznja do besvesti a tako i verovatno dugi. Ja se vratim i nista jos ne govorim, Bigi poziva Satelisa (zahvaljujem mu se na podrsci ),objasnjava mu situacijui, i on kaze isto ko i ovaj moj majstor, cak mu je i pustio preko fona da cuje taj zvuk, i odma je rekao ne valja. E tu se ovaj gubi pri pitanju jel uvezao komplet motor ili u delovima, kao ne zna kako je uvezen on je samo platio generalnu ( a meni je rekao da je radio sa prijateljem generalnu). Mi mu se lepo zahvalimo (on vidno nervozan) i vozdra da te nase oci ne gledaju. ALI, nisam dzaba isao u NS, upoznao sam jednog veoma prijatnog i nadasve dobrog momka, svima znanog kao BigRider . Zelim jos jednom da ti se zahvalim na pomoci, i kad god te put nanese na ovu stranu obavezno zovi da te vodim na neku degustaciju pragnjetine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 18, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan dragance daleko mu lepa kuca, nek on i prijatelj dotezu sta treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @dragan; Nemoj da me falis toliko evo pocrvenecu!!! Drago mi je pre svega sto smo svi zajedno raskrinkali taj novosadski olos koji oce da nam uvali kukavicije jaje u klub pa da mi posle muku mucimo!!! zao mi je sto si se danas nadao da ces se voziti od NS do PA svojim novim AA ali neka bolje ovako naci cemo mi tebi vec neki pristojan i sektaski primerak!!! U svakom slucaju prijatan je momak sa sve svojom lepsom polovinom i sto se mene tice pelcovan je zaMSC pandemiju u mutaciji pozitivnog virusa AA!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gleda te u oči i laže, tačno da ga olupaš ko čovek, da ne bude da si džabe dolazio u NS. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff stabilnost ili startnost...........ali ako Bigi voli da pojede a kaze da je 150 70 14 odlicna....(a ja imam 120 kg)...moracu njega da poslusam.... javljam i ja utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gleda te u oči i laže, tačno da ga olupaš ko čovek, da ne bude da si džabe dolazio u NS. Ma dovoljno je i ovo sto smo ga raskrinkali, samo se nadam da nece neko nasesti na tu pricu, il ce mozda taj neko drugi da primeni tvoju taktiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 18, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dragane pogledaj ovaj primerak... http://www.polovniautomobili.com/oglas2832197/aprilia_atlantic_sprint_500/ Covel se zove Gavro..pre 2 godine sam kupio beverly 200 od njega i sluzio me je odlicno...skoro je drugar kupio atlantic 500 takodje u veoma pristojnom stanju...preporuka za coveka.. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se ja sa njim pre nedelju dana, rekao je da ce videti ako ima neki dobar primerak da mi uveze. A striktno gledam samo klasik model (zvanu krmaca) sprint mi se ne svidja. U svakom slucaju hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se ja sa njim pre nedelju dana, rekao je da ce videti ako ima neki dobar primerak da mi uveze. A striktno gledam samo klasik model (zvanu krmaca) sprint mi se ne svidja. U svakom slucaju hvala Jesam li vam rakao da je inficiran!!! Sad je AA pozitivan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko primeti nesto ima od mene pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozda pao motor rekao bih...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan @dragan; Nemoj da me falis toliko evo pocrvenecu!!! Drago mi je pre svega sto smo svi zajedno raskrinkali taj novosadski olos koji oce da nam uvali kukavicije jaje u klub pa da mi posle muku mucimo!!! zao mi je sto si se danas nadao da ces se voziti od NS do PA svojim novim AA ali neka bolje ovako naci cemo mi tebi vec neki pristojan i sektaski primerak!!! U svakom slucaju prijatan je momak sa sve svojom lepsom polovinom i sto se mene tice pelcovan je zaMSC pandemiju u mutaciji pozitivnog virusa AA!!! C,C,C.....OLOS (I) iz NS-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Status promenjen "Motor: Aprilia Atlantic 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa od srca cestitam!!! U zdravlju sreci i veselju da ga vozis i da se sa nama vozis !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa od srca cestitam!!! U zdravlju sreci i veselju da ga vozis i da se sa nama vozis !!! Hvala, podrazumeva se da cu sa vama (odluka ka tom modelu je i bila zbog vasih voznji) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 21, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auuu majko moja, jos jedan Antlantidjanin... kolko vas je sunac vam poljubim ja mu dodjem ki 13-to prase il vuk samotnjak Dragance nek je sa srecom, da te lepo i bezbedno sluzi mnogo mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...