orao mld. 568 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Darko Milojevic BUDZA(21) iz sela Velika Ivanca kod Mladenovca,doziveo je juce oko 17h tesku saobracajnu nesrecu na cuvenom mostu gazela u Mladenovcu,prognoze lekara nisu dobre jer nije imao zastitnu opremu,prelom obe ruke i noge i pukla lobanja odmah je stavljen na aparate za odrzavanje zivota i prebacen je kolima hitne pomoci na reanimacuju u urgentni centar.Koliko sam cuo obilazio je kolonu vozila i jedno vozilo iz kolone je naglo skrenulo levo,i iseklo ga,izbegao je auto ali je motorcikl proklizao i izgubio kontrolu i pao! Vozio je Kavasaki ZX9 Ninja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 31, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sto u hroniku druze, puj puj daleko bilo. Zelim mu brz oporavak ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Tezak je oporavak,ortak mi je kod njega u urgentnom,ako mu mozak izdrzi do danas do 17h,mozda ce preziveti u komi je,a glava mu se kako on kaze drzi na dve zile,drze ga dok mu mozak nebude stao! Zalosno je! On taj motor vozi tek par meseci i za tih par meseci pao je 4 puta ali nije bilo ozbiljno,a ovo sad jeste i to vrlo ozbiljno! I ja mu zelim da se oporavi i bude sve uredu ali lekari mu nedaju toliko sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 31, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se najboljem,javi sta se desava,nadam se da ce decko biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17410 Napisano Avgust 31, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čuda i jesu čuda zato što se povremeno ipak događaju. Nadajmo se čudu i u ovom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je dosao ortak iz bg. Nazalost poceo je da gubi mozdane funkcije,nedaju mu mnogo sanse da ce docekati sledece jutro! Glava mu je pukla na nekoliko mesta i pritiska mu mozak,dise pomocu vestackih pluca jer ima i polomljen grudni kos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Avgust 31, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije ni vreme ni mesto za pametovanje ali ne mogu da se suzdrzim a da ne kazem da mi je izuzetno cudno da neko padne toliko puta za par meseci i opet ne nosi kacigu Nadam se da ce ova tema biti premestena i to trajno! Drzi se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Klinac budala,hteo je svi da ga vide u gradu da vozi ninju! Nek mu je bog u pomoci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 7544 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lose ali se iskreno nadam se da ce se iscupati u koliko toliko normalnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Stanje je i dalje nepromenjeno.Ne dise,u komi je!! :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaster 30 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison T150 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce se oporaviti, bez trajnih posledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Danas je trebao da bude operisan,jer mu se krv nagomilala u glavi. Ako bude nekih promena ako saznam da li je operisan i kako je prosla operacija obavesticu. Neka mu je bog u pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Septembar 3, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom na pocetne prognoze ovo nije lose, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Operacija je juce trajala oko 5-6h,uspeli su da mu smanje pritisak krvi na mozak,ali prognoze nisu dobre,lekari mu daju samo jedan procenat da ce se izvuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 3, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan zajebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Tužno,opet mladi život sve nade u oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 3, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uzdam se u sposobnost lekara i volju mladog čoveka da živi... Otok će splasti, krv se nadomestiti, kosti zarasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh uh. 21 leto...luda glava, ali i najveca snaga. Nadam se da ce ga snaga izvuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pahuljica 15 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan morala sam da se uključim i ako nekoga stvarno zanima pravo stanje stvari kažem-Dača nije imao nikakve prelome, nema otvoren grudni koš, ne drži mu se glava na dve žile (da je tako ne bi mogao da bude živ a on to jeste! ) jeste u komi, još uvek, jeste da ne diše sam ali nije da ima samo jedan posto šanse da preživi! ima ozbiljnu povredu glave, jeste imao operaciju u petak, smanjili su mu pritisak na mozak i sad mu se moždani pritisak stabilizovao. od tada mu je stanje nepromenjeno što se u njegovoj situaciji može smatrati dobrim vestima. uzevši u obzir da nema nikakvih drugih povreda svi se nadamo da će mu se organizam izboriti sa hematomom koji ima i da će on početi da se smanjuje samim tim i vratiti mu se svest. doktori ne daju nikakve prognoze (i ne govore o jedan posto) ne zato što je njegovo stanje toliko loše nego što je sve to oko povreda glave relativno i ne mogu se davati prognoze. sve je sada u Dačinim rukama i kada se nije predao do sada ja sam sigurna da neće ni narednih dana. njemu je potrebno da ne sumnjamo u njega, kad se on već drži daj da i mi verujemo. hvala. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Septembar 5, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki osecaj da ce se izvuci! A kad se izvuce, nadam se da ce drugim ocima gledati na motor, da ce nastaviti da vozi, ali pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam pahuljici,ali moj komsija je non stop sa njegovim ocem u bolnici i on mi je rekao sve sto je napisano! Nisam bio tu par dana ono sto je napisao to je bilo prva dva tri dana,znaci od petka neznam za darkovo stanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pahuljica 15 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan možda sam ja zvučala previše grubo,nije mi to bila namera .samo sam bila pogođena.niko nije kriv,tako jednostavno putuju informacije.više vere,više vere!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 7544 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije direktno vezano za temu, ali po istrazivanju strucnjaka, psiha ima veliki procenat za ucinak u oporavku. Jaka zelja za zivotom i motivacija moze itekako da pomogne. Covek u komi moze da cuje pa je u takvoj situaciji bitno da neko bude uz njega, razgovara, ohrabljuje, pogura napred... Budite stalno uz njega i uvek mislite pozitivno. Iskreno se nadam da ce uspeti ovaj put. Verujem da ce kasnije biti pametniji i zreliji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Budzica uspeo je da ostwari mali kontakt sa doktorkom,tj kad mu kaze da stegne ruku on to i uradi.. to je dobar znak sad samo treba da nastawi tako!!! Informacija od njegove sestre Jovane 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 15, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od pocetka i drago mi je zbog dobrih vesti, svi se nadamo najboljem, a sta je bilo, bilo je..poenta je u onome sto ce biti, a ja sam siguran da ce biti zreliji za volanom i da ce mnogo nauciti iz cele price.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...