VLADO 0 Napisano Avgust 9, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: BERANE MNE Prijavi odgovor kao problematičan treba mi hitno slika piaggio 150 na brzine ima 4 brzine rezerni tocak sa strane ili ako nemate sliku recite bar ako znate kako izgleda?itno mi treba unaprijed hvala. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 9, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan treba mi hitno slika piaggio 150 na brzine ima 4 brzine rezerni tocak sa strane ili ako nemate sliku recite bar ako znate kako izgleda?itno mi treba unaprijed hvala. ??? ??? ??? Ajd lepo na bikepics.com pa ukucaš proizvidjača, pa model i izadje gomila slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ili na www.bikez.com. 'em slike - -em karakteristike! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 9, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan treba mi hitno slika piaggio 150 na brzine ima 4 brzine rezerni tocak sa strane ili ako nemate sliku recite bar ako znate kako izgleda?itno mi treba unaprijed hvala. ??? ??? ??? care, to ti je obična stara piaggio vespa, samo od 150 ccm.. mora da si je video preko 1000 puta u životu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan treba mi hitno slika piaggio 150 na brzine ima 4 brzine rezerni tocak sa strane ili ako nemate sliku recite bar ako znate kako izgleda?itno mi treba unaprijed hvala. ??? ??? ??? care, to ti je obična stara piaggio vespa, samo od 150 ccm.. mora da si je video preko 1000 puta u životu drugo nema sta ..od kad piagio prozivodi te sjajne mopede ;D.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ili na www.bikez.com. 'em slike - -em karakteristike! pozz Ili www.motorcyclespecs.co. po meni bolji od BikeZ-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Isto izgleda Indijska vespa lml 150 radjena po licenci, a ista je 99% i piaggio px 200e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...