Mire019 560 Napisano Avgust 22, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 339 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da narucim klackalicu usisnog ventila za cbr500f, i da li se uklapa od cbr600f1? Nasao sam komplet glavu od cbr600, ali opet, ne znam da li se uklapa. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1424 Napisano Avgust 22, 2011 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo na ibeju , cena ne bi trebalo da bude paprika, ja sam kupio iz ameriki dve usisne i dve izduvne klackalice za smešnih 45 doloresa, jbg 30 dolara je poštarina ali opet izađe jeftinije nego ovde negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 560 Napisano Avgust 23, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 339 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam polovnu komplet glavu za 120e.. Sad jbm li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10964 Napisano Avgust 23, 2011 Hronični Motociklopata, 7520 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan nadjes negde samo klackalicu od 600F1 i uporedis premeris i znaces dal pasira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1424 Napisano Avgust 23, 2011 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam polovnu komplet glavu za 120e.. Sad jbm li ga... Ako je ispravna uzimaj, nije mnogo. Bilo bi dobro da je nekako opereš od ulja i proveriš da li negde ima velikog zazora, ako nema . . . . . kao što rekoh, sipaj i vozi. Ajd kad sam već tu da pitam : a šta fali tvojoj klackalici, ako je oderana znači da je i bregasta opizdila , zar ne , ili se varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 560 Napisano Avgust 25, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 339 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Klackalica je jednostavno pukla na pola, sva sreca pa se ventil nije otkacio. Nije mi jasno kako, samo je pocelo nesto da mi zvecka po masini u gradskoj voznji Nasao sam novu klackalicu, 98 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1424 Napisano Avgust 25, 2011 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre gledaj sliku sto cu ti okaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...