lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan FP3: http://www.sportlemon.tv/v-2/8/158/v-295895.html http://www.vipbox.tv/watch/1432/3/grand-prix-usa,-indianapolis-.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Videste li ono Stonerovo izvlacenje iz pada?? Bio je skoro na boku... Da, i ono istrcavanje neke zivuljke (nesto kao dabar) na stazu? Ma to je neki pacov ili kunić,dabrove su kao i bufala istrebili odavno...da mu nije konkurencija nešto poslala pod točkove?? Šta god daje,dresirano je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kvalifikacije upravo pocinju! http://www.sportlemon.tv/v-2/8/158/v-295920.html Odlican kvalitet, italijanski Grmljavina je pocela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovaj: http://unisports.me/stream.php?id=M1b42e1fd4583feda9d63b8a46de43191110711074951&msg=2 Komentari na engleskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj Valentino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E moj Valentino Mucenik, trudio se iz sve snage, ali kad ne ide - ne ide. Gledao sam kvalifikacije preko Eurosport 2 kanala i odusevili su me komentatori - ne znam ko su, ali im svaka cast. Posvetili su dobar deo komentara Rosiju, ali nisu bas pohvalni... "dve sekunde sporiji od Stonera i uspeva da padne","lose izgleda na motoru, nema fluidne voznje" i tako dalje. Sa druge strane, hvalospevi Stoneru, zapamtio sam samo "gledate poeziju u pokretu". Lorenco... sta reci. Pocinje da ostavlja posledice pravilo sest motora, najverovatnije. U prilog tome ide i podatak o brzinama na pravcu. Prve su naravno Honde, Ducati vrlo blizu, a sve Yamahe na zacelju tabele. Verovatno su masine prilicno ustrojene da bi se dovukli do kraja sampionata. Elem, Lorenco rece da su cesto menjali kompletan setup (sto je opet posledica motora u razlicitom stanju, setap za dobar motor nije isti kao za istroseni) tako da nije imao dobar filing za kocenje i ulazak u krivine. A na konferenciji posle Qp delovao... predano. Bice srecan ako izbori podijum. Stoner... sta reci? Leteo po pisti, klasa sam za sebe. Spis pola sekunde iza (sto je uspeh!). Napravljen odlican setap, a i sam Stoner deluje u formi. Sve drugo sem pobede sutra bi bilo veliko iznenadjenje. Nadam se da se gume nece pregrejati na polovini trke Deluje da je ova trka prelomni trenutak prvenstva - ako Stoner pobedi, a Lorenco ne bude drugi, bodovna razlika ce postati ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Lalajko sto si objektivan. :lol: :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde nisam bio? Jesi li gledao QP? Rosi je na 10 minuta pred kraj bio POSLEDNJI - predpostavljam da je problematican deo oko njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi samo Rosija potkacio , vec sve sem Kremenka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je, trudio sam se da opisem ono sto sam gledao i sto sam cuo od komentatora. U poruci nema ni jedne moje reci o Rosiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Samo o Stoneru, sa sve Adrijaninom slikom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajkov ekran je prolupao i zvučnici mu ne valjaju. Rossi je postavio najbolje vreme na kvalifikacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fala Bogu da si stigao, sad pocinje diskusija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dve interesantne stvari sam čuo u post Q interview-ima. Spies je rekao da sa mekšim gumama nisu uspeli da idu brže, jer je prednjem kraju bilo prebrzo, što bi moglo da znači da će sutra, kako još gume bude naneseno na stazu, biti mesta za napredak. Stoner je rekao da se nisu mnogo trudili oko set up-a jer se staza toliko brzo menja (zbog spomenute gume) da bi to bilo gubljenje vremena. Drugim rečima, ima još mesta za napredak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su se ponadali na prošloj trci da su Rossi i Ducati napredovali, ali sam još tada rekao da to nije nikakav napredak i eto, obistinilo se, katastrofa za njih. Nadam se da zubati kengur neće pobediti sutra, kao što neki očekuju, jer onda šampionat više ne bi bio intetesantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 27, 2011 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi zasluzeno da Stoner odnese pobjedu, cijeli vikend vlada stazom, mada vidjeli smo prosli GP vikend na Pedrosinom primjeru, da to nije odlucujuce. Do sada je pokazao najvise od svih u ovoj sezoni i najozbiljniji je kandidat za titulu, ali sam gledao i kako Rossiju , Hayden izmice titulu sa tri pobjede. Kostale su ga one hiljaditinke protiv Eliasa i pad na posljednjoj trci. Priznajem, bio sam jedan od onih koji su mislili da je Rossi pronasao nesto vremena na Dukcu, pa i prvi trening je zavrsio sa 1.3.. zaostatka, a obicno je to bivalo oko 1.8.., medjutim, eto ti ga na, odose na preko dvije u kvalifikacijama. Kako bi im bilo drago da su ovu sezonu prespavali kod kuce. Jos uvijek se traze. Makar da znam da su zrtvovali ovu sezonu radi sledece, bilo bi mi lakse. Trka za prvenstvo, pa nisam bas siguran da je ovo prelomno. Ako pogledamo kakav je Stonerko bio kad se hrvao sa Rossijem za titulu, baam jednom, baaam drugi, baaaam treci put. A Lorenzo sutra sigurno nece ici samo na podijum. Kao da oni govore na konferencijama sve sta misle. Pa i Rossi je pred onu nam trku u Laguna Seki rekao da je jedina sansa da pobjedi ako ga Casey pusti pola minuta naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa cini mi se Laki, da si pricepio i Lorenca, u svom komentaru. Drugo Spies nije bio los na treningu, ili sam ja gledao mozda neku drugi trening. A sad Kremenko ne moze nikako drugacije ni da pobedi osim kad mu je motor najbolji , jer ko god ga pretekne, on posle kuka na raznorazne gluposti. Na zalost ali ako pobedi sad u Indijanopolisu, mislim da je titula njegova ove godine. Steta za Lorenca sto ipak ne moze tu Yamahu malo da poboljsa i da napokon dokaze svoj ucinak u razvoju motora, jer ocigledno nema vise nikog da mu unapredi motor da bi vozio. I moram jos nesto da primetim, poceo je i on da kukumavci kako Spies treba da vozi za njega, nesto se ne secam da je to isto pricao kad se sa Rosijem borio za titulu. :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo kako ce sve krenuti i da li ce stoner imati probleme u prvom delu trke kao na nekim ranijim trkama kada je uvek bilo zalbi da se motor ne ponasa kako treba a onda pred kraj krene u fanaticne krugove. Po meni a to niko ne spominje glavna stvar je pun rezervoar jer je cinjenica da verovatno stoner forsira setup za varijantu sa manjom kolicinom goriva bez zrtve tj kompromisa da motor dobro radi sa punim rezervoarom i sa 15kg manje Mislim da ce Stoner pobediti, kao i velika vecina vas ali ne mislim da ce biti tako lako. prvi deo trke ce verovatno voditi Spies. Da li ste primetili pred kraj treninga, tj poslednji Stonerov izlaz na stazu da su dotezali opruge na kvacilu. U tom trenutku je engleski komentator izvalio kao iz topa "ako sutra bude vozio ovo kvacilo i bude pao, motor nece upaliti sigurno na gurku". svi znate koliko je honda radila da poboljsa paljenje na gurku posle onog incidenta Rossija i Stonera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako pogledamo kakav je Stonerko bio kad se hrvao sa Rossijem za titulu, baam jednom, baaam drugi, baaaam treci put. A Lorenzo sutra sigurno nece ici samo na podijum. Kao da oni govore na konferencijama sve sta misle. Pa i Rossi je pred onu nam trku u Laguna Seki rekao da je jedina sansa da pobjedi ako ga Casey pusti pola minuta naprijed. Nisi mogao da das bolji slagvort za ovu poruku, sve si sam rekao! Na ovom prokletom problematicnom Dukcu, na kojem je Rosi sporiji od Stonera za 1.3 do 4 sec u zavisnosti od staze, taj isti Stoner se svake sezone borio za titulu, a jednom je cak i osvojio. Njegov stil je takav, mogao je, kao Rosi sada, da vozi 2 sekunde sporije i tog baaam-baaam ne bi bilo. Koliko je puta ove sezone Stoner pao na trci? Samo jednom, i to kada ga je Doktor oborio! Procitah danas interesantan komentar: steta sto Stoner nije presao ranije u fabricku Hondu, broj osvojenih titula (njegovih i Rosijevih) bi bio puno drugaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan baam jednom, baaam drugi, baaaam treci put. Ne znam koliko si pomno pratio tu sezonu... imali su ozbiljne probleme sa neosetljivim prednjim krajem. Padao je Ducati a ne Stoner. Te se, pošto se sapasio tog krša koji će Rossi i Burgess da srede za 5 min, teško može očekivati padanje. Jedina nada anti-Stoneristima može da bude jedan ozbiljniji pad i povreda. E sad... to može svakom da se desi... videli smo kako Lorenzo leti u vazduh na probi starta, kako se povređuju na treningu na motocross motorima, kako se povređuju padajući s bicikli... Bez Stonerove povrede, Lorenzo nema nikakve šanse! Od sada smo manje više na Stonerovoj teritoriji. Mene do kraja šampionata zanima kako će Spies da napreduje (ako će) a prvenstvo je postalo dosadno čim je Stoner seo na Hondu. Voleo bih da pređe u Suzuki ali će to da bude kad Rossi pređe u MZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa cini mi se Laki, da si pricepio i Lorenca, u svom komentaru. Nisam ni rec rekao za njega sem da mi je izgledao iscrpljeno i neraspolozeno, kao da se predao. Drugo Spies nije bio los na treningu, ili sam ja gledao mozda neku drugi trening. Nigde nisam ni napisao da je Spis bio los na treningu, naprotiv! Zasto odmah ironija? Steta za Lorenca sto ipak ne moze tu Yamahu malo da poboljsa i da napokon dokaze svoj ucinak u razvoju motora, jer ocigledno nema vise nikog da mu unapredi motor da bi vozio. Vozaci ne razvijaju motor, niti su to ikad radili - to rade inzenjeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Steta za Lorenca sto ipak ne moze tu Yamahu malo da poboljsa i da napokon dokaze svoj ucinak u razvoju motora, jer ocigledno nema vise nikog da mu unapredi motor da bi vozio Da te čuje Hayden, pošla bi mu krv iz nosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E da jos nesto. Koliko god su mi ranije Americki vozaci bili antipaticni sada kad gledam danasnju postavu u motogp mozda ih i najvise kao ljude gotivim. Ljudi, ja koliko pratim moto trke od Spies-a i Haydena nikad nisam cuo kukanje i prituzbe. nema kukanja, plakanja, te motor mi je ovakav, te ove gume ne valjaju..... Slusao sam Spies-ov interviju danas i odusevio me je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Avgust 27, 2011 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao da das bolji slagvort za ovu poruku, sve si sam rekao! Na ovom prokletom problematicnom Dukcu, na kojem je Rosi sporiji od Stonera za 1.3 do 4 sec u zavisnosti od staze, taj isti Stoner se svake sezone borio za titulu, a jednom je cak i osvojio. Njegov stil je takav, mogao je, kao Rosi sada, da vozi 2 sekunde sporije i tog baaam-baaam ne bi bilo. Koliko je puta ove sezone Stoner pao na trci? Samo jednom, i to kada ga je Doktor oborio! Procitah danas interesantan komentar: steta sto Stoner nije presao ranije u fabricku Hondu, broj osvojenih titula (njegovih i Rosijevih) bi bio puno drugaciji... Mislis da je recimo Rossi ostao u Yamahi, da se taj gore navedeni broj titula isto tako ne bi promjenio. Sad ako budes rekao da je ovo moje naklapanje, upitacu te sta je bilo ovo tvoje pitanje?! To Crank ako treba da priznam da Stoner bolje goni taj Ducati i da je bolji ove sezone od Rossija priznajem odmah. Ako me pitas da priznam da je bolji od Rossija, odgovor ces morati da sacekas, vise od nekoliko godina. Sto se tice Amera, Edwards i Hayden, takvi "rudari", koliko oni valjaju timu, mnogo manje nego sebi licno, tesko da ce takvi skoro izlaziti na stazu sa onog kontinenta, s tim da je Edwards totalna kraljina, Spies tako, tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...