atila ns 0 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ]Snaga: 72 KS /53kw Uvežen prosle godine za sopstvene potrebe. Kao što se vidi na slikama, motor je u salonskom stanju. Uradjen servis u aprilu, zamenjen antifriz, kociomo ulje, polcice, pogonski lancanik, obe nove gume Dunlop sada sa pedjenih 1900km. nove tablice,nove svecice....hitno Datum proizvodnje: April 2001 novi sad 063532289 atila cena 2500e nije fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14778 Napisano Avgust 22, 2011 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi nesto nije jasno. Bio sam pocetkom sezone kod tebe i gledao motor nakon cega sam hteo da kupim ali sam kao i svaki kupac pokusao da malo skinem cenu. Ok nisi pristao na neko skidanje cene i posle par dana te zovem da dodjem da uzmem motor i rekao si mi da je prodat i sada ga opet prodajes. Ja sam kupio drugog SV-a nije problem ali mi nije jasno sto si mi rekao da je prodat ako nije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan hteo covek da te otkaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14778 Napisano Avgust 22, 2011 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja skontao mada i prosle godine je text oglasa bio isti t.j. cena nije fixna i covek je hteo da je skine za 100 Eur. Ja sam glumio trgovca pa pokusao da skinem jos koju stotku medjutim nakon nekoliko drugih pogledanih SV-ova shvatim da je bolje da ovom coveku dam koliko trazi jer je motor u top stanju (evo i malo pomoci prodavcu ) medjutim covek me otkacio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja skontao mada i prosle godine je text oglasa bio isti t.j. cena nije fixna i covek je hteo da je skine za 100 Eur. Ja sam glumio trgovca pa pokusao da skinem jos koju stotku medjutim nakon nekoliko drugih pogledanih SV-ova shvatim da je bolje da ovom coveku dam koliko trazi jer je motor u top stanju (evo i malo pomoci prodavcu ) medjutim covek me otkacio prvi put cujem da neko nekog otkaci za ziv kes ko zna brate....mozda se covek prepao iz nekog razloga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ili je coVek od principa, mada bi ja u tom slucaju rekao otVoreno NECU da ti ga prodam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ili je coVek od principa, mada bi ja u tom slucaju rekao otVoreno NECU da ti ga prodam.... moze i tako....to mi je vec realnije.....ali princip zna cesto da sjebe kombinaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14778 Napisano Avgust 23, 2011 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim do kraja a mozda i pomogne coveku da proda motor. Kao sto sam napisao tekst oglasa je bio isti i cena ista. Otisao sam da pogledam motor i mogu da kazem da je sve bilo kako i pise i izgleda na slikama. Ja nisam ni hteo da uzimam S varijantu ali je motor bas bio u top stanju. Gume nove, lanac zategnut, namazan, plocice nove (koliko moze da se vidi), nigde ogrebotine (bar ja nisam video), kaze decko sedi i probaj. Ja kazem necu samo upali da cujem jer nemam sta da probam meni ovo izgleda jako dobro. I tu se razidjemo. Ja sam hteo naked varijantu pa sam se cak i ovde raspitivao kako ide prepravka itd. Posle toga odem da pogledam jos jedan SV (koji se isto prodaje jos uvek) naked malo mladji i malo manje para ali mi se nije dopao ni malo. Nazovem ja ovog i kazem ajde druze dolazim odmah sa 2250 Eur i da teram kaze covek ne moze zadnja cena je 2400. Ja pogledam jos dva kom u krugu od 100 km u narednih par dana i posle cetiri dana pozovem ponovo da mu odnesem 2400 jer jbg ovi jeftiniji traze ulaganje od bar 400-500 Eur. Decko se javi ja kazem ja sam taj i taj ako se secas jel prodat motor kaze jeste. I tako ja kupim drugi kad ono sad iznenadjenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim do kraja a mozda i pomogne coveku da proda motor. Kao sto sam napisao tekst oglasa je bio isti i cena ista. Otisao sam da pogledam motor i mogu da kazem da je sve bilo kako i pise i izgleda na slikama. Ja nisam ni hteo da uzimam S varijantu ali je motor bas bio u top stanju. Gume nove, lanac zategnut, namazan, plocice nove (koliko moze da se vidi), nigde ogrebotine (bar ja nisam video), kaze decko sedi i probaj. Ja kazem necu samo upali da cujem jer nemam sta da probam meni ovo izgleda jako dobro. I tu se razidjemo. Ja sam hteo naked varijantu pa sam se cak i ovde raspitivao kako ide prepravka itd. Posle toga odem da pogledam jos jedan SV (koji se isto prodaje jos uvek) naked malo mladji i malo manje para ali mi se nije dopao ni malo. Nazovem ja ovog i kazem ajde druze dolazim odmah sa 2250 Eur i da teram kaze covek ne moze zadnja cena je 2400. Ja pogledam jos dva kom u krugu od 100 km u narednih par dana i posle cetiri dana pozovem ponovo da mu odnesem 2400 jer jbg ovi jeftiniji traze ulaganje od bar 400-500 Eur. Decko se javi ja kazem ja sam taj i taj ako se secas jel prodat motor kaze jeste. I tako ja kupim drugi kad ono sad iznenadjenje... hahahah....loodilo..... ma nasao si motor....sta te briga.....da te extra sluz i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila ns 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dvlns jeste tako priznajem.sve jedno kako je bilo prosto receno motor koji sam hteo da kupim kad prodam svoj prodat mi je ispred nosa,taj dan kad si ti bio i popizdeo sam pa nisam zeleo vise da prodam svoj motor.....e to je istina.izvini jos jednom..nova cena 2300e moguc dgovor,nije fixna.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...