JankoR 471 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi pa ja da nemam već 2 motora kupio bih ga za 1500 i uvezao u CG. Slažem se sa Gavrom da su cijene motora kod nas najmanje u Evropi ali...Ja sam moj DR prije pola godine kupio u SLO za 900e 96 god sa 60000km na satu, sa svim troškovima (put, carina,pdv, reg) me ispao 1900 pa ti vidi. Leba ti ne jede , vode ti ne pije da bi ga poklonio bilo kome. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 24, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan kad ovo bude KTM mogao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da ne moze, javna je tajna zasto su ovi iz "Long Way Round" uzeli u zadnjem trenutku BMW, a ne KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovi iz Monda endura su u zadnjem trenutku odustali od XT600. Navodno im bio težak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da ne moze, javna je tajna zasto su ovi iz "Long Way Round" uzeli u zadnjem trenutku BMW, a ne KTM zasto? ja ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Avgust 24, 2011 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su im ovi iz KTM-a odbili sponzorstvo, a sada verovatno zbog toga jedu m*da sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je BMW sa strane ponudio mnogo vecu cifru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 25, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da ne moze, javna je tajna zasto su ovi iz "Long Way Round" uzeli u zadnjem trenutku BMW, a ne KTM Skini MondoEnduro i TerraCierca sa neta pa ces da shvatis. Polovni DR350, put oko sveta ali ne onaj gay-eviski iz LWR, nego LWR+LWD+Juzna Amerika... to je radnja iz Monda...a onda 6 il 7 godina kasnije, opet isto... istim motorima... p.s. sve bez sponzora i podrske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gledao davno, samo kazem da moze i KTMom isto bez sponzorstva i podrske. Mada momcima iz mondo enduro stvarno skidam kapu. A isto i o DRu mislim sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1355 Napisano Avgust 28, 2011 I N S T R U K T O R, 1202 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A kako stoji sa ubacivanjem super moto seta na DR 350 ? Ima li mesta za siru zadnju gumu ? Da li mora posebno neki set bas za DR-a ili moze i od drugog motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Preuska zadnja viljuška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1355 Napisano Avgust 28, 2011 I N S T R U K T O R, 1202 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam, nego ima oznaku "dual sport" pa sam pomislio da je predvidjen i za enduro i za super moto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Avgust 28, 2011 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dual sport znaci da moze da se potera sportski i na terenu i na asfaltu, za sta nisu neophodne SM felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1355 Napisano Avgust 28, 2011 I N S T R U K T O R, 1202 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da moze i enduro i SM pa da proverim. I meni se cini da za veci zadnji tocak nema mesta, ali da priupitam iskusnije. Hvala ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 28, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan DR350 ima pozadi mesta za 4.25" felnu, tj. dobar deo 150/70-17 guma može da stane bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan kolika je potrosnja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je BMW sa strane ponudio mnogo vecu cifru Neće biti da je baš tako Najveća glupost koju je KTM mogao da uradi, jel posle LWA je prodaja GSova skočila u nebo i evo posle koliko godina se ostali prozvođači muče da otkinu parče od kolača maxi enduro tržišta koje drži BMW... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Popsy, pa ne moze jedna strana medalje se gleda KTM nije hteo da im obezbedi kamion podrske i to je to. Nisu oni to odlucili napamet, test vozac KTM je presao rutu (onaj put mrtvih ili put skeleta u Rusiji zaboravih kako se zove) i rekao je da bez kamiona ne moze se u to doba godine prodje ne samo KTMom nego bilo kojim motorom. BMW je jedva docekao i rekao mi cemo i pored motora dati i kamion (zaboravio sam koliko je to kostalo, ali nije malo). Tvrdnje KTMa su se i pokazale kao tacne sto se u filmicu i vidi, bilo je tu dosta off motor voznje u kamionu i vozovima (sto zbog lomova ramova , sto zbog raznih drugih stvari). Najtezu deonicu nisu cak ni pokusali da voze. Te je sve ono sto je KTM rekao u sustini bilo tacno, samo BMW ima taj luksuz da to moze pokrije. KTM po novcu i podrsci ne moze jednostavno parira BMWu. Ali da li je zbog toga KTM izgubio nesto, pa mozda u Adv svetu, koji KTMu je daleko od primarnog u pravom enduro/MX/trail sveti su jos uvek No1 @Edit Mozda me secanje malo vara (sto se bas retko desava), ali koliko se secam u intervjuu je predstavnik KTM takodje kao jedan od razloga naveo i Juanovo umece koje je pokazao na probnom terenu tamo u Britaniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5496 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki DR350, 1994. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1000 km, Valjevo. Cena 950 € - Motori - Polovni Automobili Ухватио ме моторашки ПМС па разгледам огласе, и налетех на нешто занимљиво. Да ли је коме познат овај DR? Као да сам га виђао по форуму, али не могу да га нађем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...