Najbolji 16 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Elem, imam problem sa suzukijem gs 500e iz 1992. godine. Motor sam skoro kupio i od pocetka sam imao problem sa levom svecicom, obe sam zamenio i problem je nestao. Ali pre neki dan opet mi se javlja problem sa levom svecicom, nju sam ocistio i motor radi solidno, ali dok motor radi, ako se skine leva kapica sa svecice motor nastavlja da radi, spusti ler dosta ali radi. Kada skinem desnu kapicu motor se ugasi. I izgleda kao da curka ulje ili benzin kod levog cilindra, izmedju cilindara ali malo blize levom. Sta tu moze da se desava i u cemu moze biti problem? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 18, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hmmm, lanac bregastih u kom je stanju i kad je zadnji put menjan? razdesi se paljenje pa oche da brljavi... gumice ventila treba proveriti ako ti je masna svechica..zahteva skidanje glave.. da li si merio kompresiju cilindara? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako se lanac razdesi(a tesko)brljavio bi na oba cilindra,ja tipujem 100% na karburator.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Preliva...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najbolji 16 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Nisam izmerio kompresiju, imam onaj veci aparat za kola, a na gsu su manje svecice... Lanac nije menjan, motor je presao 9000 milja pa mislim da nije lanac. Svecica je bila dosta masna i u jednom trenutku mi se u voznji totalno odseko levi cilindar i motor krenuo da puca,nije primao gas, na leru brljavi... Hvala na brzim odgovorima, idem da ga rasturam da vidim sta mu fali! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...